Бижутерът в сащ дава на младоженци оръжия, когато купуват

Промоцията бе организирана от бижутерския бижутерски магазин Harold, който се намира в Америка, Айова. Според нея всеки, който купува пръстени, предназначени за ангажиране, получава пистолет безплатно.

Рекламният лозунг на магазина изисква да купите диамант и да получите добра пушка. В този случай всеки купувач, който е похарчил над $ 1999 на пръстените, получава ваучер за друг пистолет - Remington 870. Можете да го купите тук, в магазина.

Тази лудост започва на 18 октомври и ще продължи до края на месеца. Предполага се, че през това време ще бъде закупен голям брой пръстени. Според собственика на магазина Харолд ван Бикасов ловният сезон скоро ще започне и такова действие ще бъде чудесна новина за мъжете, които предпочитат да ловуват елени, а не за скъпоценни камъни. Мъжът вярва, че за такъв необичаен ход ще има много заинтересовани, което ще донесе популярност на магазина и нови клиенти.

На Запад има разлика между годежните пръстени и годежните пръстени. Последните се дават на жената по време на предлагането, а сватбените са дадени по време на сватбената церемония. Обикновено това се случва в тържествена, красива обстановка. По традиция такъв пръстен е украсен със скъпоценни камъни.

Според законите на Айова всеки гражданин може да придобие огнестрелно оръжие, освен тези, които имат сериозни престъпления в биографията си, както и доказана зависимост от наркотици и алкохол.

Share:
Comments