Една жена за една нощ или за цял живот?

"Не му харесвате", "Той не е готов за сериозна връзка", "Той се нуждае само от секс!" - тези и много други фрази, които казваме на приятел, който преживява неотдавнашната си почивка с млад мъж. Или може би самите жени са виновни за факта, че един мъж иска да прекара с нея само през нощта, вместо да изгради сериозна връзка?

Американският писател Стив Харви казва: "Всъщност не е мъж, а жена решава колко дълго ще има връзката им. Целият въпрос е дали по време на запознанство уважение към една жена. Ако позволите на себе си да бъдете третирани неуважително, връзката, очевидно, няма да бъде сериозна. "

Ако по време на запознанството си и след това сте били прецизно облечени и всички най-интересни места са били доста покрити, което не спира мъж да ви смята за привлекателен и секси - това е добър знак, че човекът е сериозен за вас и планира да изгради сериозна връзка. В случай, че сте били прекалено облечени и прекалено много позволили на човек, тогава връзката си заслужава да бъде забравена.

Когато една жена след запознанство взима телефона на един мъж и дава номера си, без да бърза, това предизвиква интерес и уважение. Ако се срещнахте в бара и той попита как можете да се свържете с вас, а вие незабавно дайте своите домашни и мобилни телефонни номера, както и домашен адрес и имейл - незабавно се включите в списъка на безплодни жени за една нощ , защото човек стига до заключението, че вие ​​сте прекалено лесни за намиране.

Ако след срещата сте казали на човека, че търсите сериозна връзка за изграждане на семейство и раждане на деца, след което той не избяга и умишлено продължава да се среща с вас, така че е готов за дълги отношения.

Добър знак е, че човекът решава да ви запознае със семейството си и да го запознае с най-добрите си приятели. Това показва сериозността на намеренията му. Ако той не смята, че е необходимо да отделите толкова много работа и да ви запознае с близки хора, тогава не трябва да очаквате дълги и сериозни отношения.

Както обаче казва Стив Харви, ако човек не търси трайна връзка, няма да го промените, ако сте се срещнали няколко пъти и сте прекарали заедно няколко нощи. Ако бяхте най-красивата жена на земята, каквото и да правите, независимо колко вкусна или подготвена и облечена добре, без значение колко интересна сте събеседникът, ще останете за него само една жена за една нощ.

Share:
Comments