Бял маникюр с цветя - перфектната комбинация

Развитието на ноктите продължава със скокове и краища. На практика всички съвременни жени внимателно се грижат за ноктите си и следват модни новости, така че всички нови техники и материали бързо се разпространяват сред любителите на ноктите. Смяната на сезоните неизменно води до промяна на дизайна и цветовите предпочитания при маникюра. Например, през пролетта-лятото на бял цвят се извежда на преден план, а предпочитанията в чертежите се отнасят до флоралната тема. След това ще говорим за тази посока: най-популярните варианти на цветния дизайн в бяло, тайните на неговото изпълнение, както и поетапни уроци.

Основни техники за създаване на цветен маникюр

Какво не дойде с майстор на ноктите, за да превърне маникюра в истинско произведение на изкуството. Модерни материали и разнообразни техники позволяват създаването на цветя върху ноктите във всякакви вариации и стилове.

Почти всеки започва своята творческа кариера с обикновени монохромни рисунки, украсени с кристали. С придобиването на известно умение в курса са многоцветни акварели, гел-лакове и четки. В такива "художници" един малък пирон се превръща в истинско платно, върху което се създава още един малък шедьовър. Така че, нека да разгледаме основните видове съвременни техники.

Маникюр с цветни четки върху гел-лак

Ако в случая с геометричните модели художествените способности на художника са практически без значение, тогава в случая на цветята, всичко е точно обратното. Сред всички известни методи за рисуване на специално място заслужава акварелна техника. Последователността на произведенията е следната:

  1. Нанесете основата на гел-лак по обичайния начин.
  2. Акварелната технология включва постоянно смесване на един или няколко нюанса, за да се получи дълбочината и обема на бъдещия дизайн. За да се създаде чертеж, необходимия цвят на геловия лак се смесва с капка прозрачна основа или отгоре - венчелистчетата на цветето се изтеглят с помощта на четка. Има още един вариант - на първо място, върху венчелистчетата се нанася само гел-лак, а преди сушенето, полученият модел е леко засенчен с прозрачен връх.
  3. Следващата стъпка е да се създаде допълнителен обем и дълбочина, като се използва по-тъмен нюанс на гел-лак.
  4. Крайният етап в изображението на цветята е приложението на ивици и контурите на шарката, най-често за това се използват черни, бели или други цветове.

Ако внимателно обмислите стъпка по стъпка снимки на създаване на цветя маникюр, можете да видите много голямо разнообразие от приложни техники. Над това е казано за един от най-простите от тях, но няма ограничения за съвършенство и развитие, е необходимо да се изучават нови направления. Особено като се има предвид факта, че версията на акварел отдавна се превърна в класика през пролетния и летния сезон в маникюр и се използва през цялата година.

Тук можете да отбележите още една опция за правене на цветове с четка, но вече в стила на минимализма - т. Нар. Клонки. Това е монохромен маникюр, базиран на база от един или два нюанса. Самото рисуване е направено в сиво, черно или кафяво. Един прост дизайн с нисък ключ изглежда много стилен и перфектно се подхожда като дневен или офис вариант.

Обемен маникюр с паста под формата на цветя

Използването на допълнителен интериор обикновено води до възможно най-голямо опростяване на самата фигура. В случай на триене, това правило също работи, така че най-често се използва обикновена стилизирана роза. И тук са възможни два различни начина на декориране:

  1. цветът се нанася с помощта на гел-лак или паста, след това се изсушава и след това се покрива с натривка на върха;
  2. вторият метод предполага обратния ред на действията - като основа се поставя вихър и вече върху него се изобразява цвете, което е поръсено с пясък или прах.

Такова количество декор в себе си изглежда самостоятелно и оригинално, но някои допълнително украсяват картината с кристали или пайети.

Плюшени цветя с пясъчни и матови повърхности

Комбинирането на няколко техники в един маникюр прекарва доста време и усилия, така че тази техника обикновено се използва при специални случаи. За да реализирате интересен дизайн, ще ви е необходим специален акрилен матиран прах или матирано покритие. Чертежите най-често се създават с помощта на фолио, пясък, специална гел-паста. Сред основните популярни нюанси за непрозрачни повърхности е особено очевидна особена цветова палитра. Обикновено цялата повърхност на ноктите е изработена от мат, а над нея се поставят "плюшени" цветя.

Класическо френско яке

Познатият френски маникюр поема използването на бяло, така че няма нищо изненадващо във факта, че бели цветя са чудесни за своя декор. И тук се различават два основни вида:

  • се прави нормално яке и като акцент върху пръстена на пръстена е изобразено бяло цвете;
  • на класическо яке в деликатни естествени или бели нюанси, се използва модел под формата на цветни мотиви или дантели.

Това е последният вариант, който често се избира от булката, защото цветната схема и романтичното настроение, които този маникюр носи, се вписват перфектно в този запомнящ се ден. Между другото, не е трудно да го изпълниш. За начинаещи майстори трябва да се практикуват много малко или да се получат пикантни четки, а също и висококачествени консумативи - гел-лакове, гел-паста и др. А цветът може да бъде изобразен в различни нюанси.

Различни цветя в най-простите техники

Не е тайна на никого, че има много инструменти на пазара на нил материали, които много опростяват живота и ви позволяват да опитате нови дизайни. Сред тях, за по-лесна употреба, можете да забележите плъзгачите и щамповането. След прилагане на фигурата, маникюрът може да бъде декориран допълнително с четка с къса купчина. Самият образ може да бъде всичко - има няколко хиляди опции на пазара! Важно е да отбележите, че когато използвате плъзгач, трябва внимателно да запечатате ръба, в противен случай маникюрът няма да продължи дълго!

Диадеми и камъни в цветя

И накрая - кристали и камъни - дори и без тях на женски писалки? Трудно е да се намери маникюр, който да се направи без тях - инкрустация, геометрични модели, ивици, декорация на цветя. Често камъчетата се разпростират в средата на цветята, а понякога и всички венчелистчета напълно. Като алтернатива на кристалите можете да използвате бульон - резултатът ще бъде по-малко ярък, но не по-малко оригинален и модерен.

Няма съмнение, че цветният дизайн от дълго време няма да остави ръцете на нашите модни жени! Това е абсолютен хит на изкуството за нокти за много дълго време, освен това всяка година немските майстори се отпускат и популяризират все повече и повече. Модерни висококачествени материали допринасят само за неговото развитие, тъй като те осигуряват изобилие от възможности за творчество. Освен това, цветната тема за жените и ръцете на жените в частност е най-хармоничната и естетична опция.

Share:
Comments