Аниме прически за момичета: романтична тенденция за

Рискови субкултурни прически, базирани на японски аниме серии в някои хора, предизвикват объркване, а родителите имат истински шок.

Какво е очарованието и очарованието на аниме прическите? Защо тийнейджърите винаги искат да повторят фантастичните цветове и дизайни, които виждат на главите на анимационните герои?

В тази статия ще намерите отговори на тези и много други въпроси, както и да научите как да създадете популярни аниме прически, като се има предвид дължината и други характеристики на вашата собствена коса.

Защо аниме прически като тийнейджъри

Първо, това е необичайно. На второ място, младежите много рано научават правилата на съвременния свят, където въздухът изглежда наситен с желанието за самореализация и самоизразяване. От друга страна, децата обичат да се идентифицират с любимия герой, имитират, чувстват някакво единство с анимационния герой.

Момичетата харесват аниме героини, защото представляват определен идеален образ: те могат да си позволят да бъдат нежни и женствени, а в същото време да отблъснат извършителя. Съгласен съм, много момичета не могат да си позволят нито първото, нито второто.

Последният аргумент в полза на прическата за карикатура: толкова важен субкултурен атрибут в някои компании на подрастващи се смята за почти билет за "обществото на посветените".

Съвет! Преди да започнете моделиране, оцветяване и оформяне, помислете внимателно как ще се побере новата прическа с вашия гардероб.

Характерни особености на аниме прическа за момичета

Основната отличителна черта на аниме прическата за момичето е ярка, богата, необичайна сянка. Косата е равна, но самото полагане трябва да е неестествено обемно, за да увеличи визуално размерите на главата спрямо багажника.

Други атрибути на типична аниме прическа

- Слоеве с различни дължини, каскади.

- "Игли" от косъмчета, създадени с помощта на изобилно приложни средства за стилизиране.

- Много принадлежности: шапки, еластични ленти, клипс за коса.

- Идеално изправена коса или букети. Увисналата коса и небрежното полагане на този стил нямат връзка.

- обръчи с "уши".

Съвет! Когато създавате аниме прическа за момиче, вземете цветове и тоники, които се измиват за кратко.

Как да избера подходящата аниме прическа за момиче

Прическата е избрана, като се вземат предвид структурата на лицето, дължината и структурата на косата. За удобство отпечатайте снимка на аниме героиня на лист хартия и се опитайте да си представите прическата за себе си.

Чрез създаването на аниме стил или стил, вие сте много изложени на риск от разрушаване на структурата на косата си, защото повечето изображения се характеризират с ярки, неестествени нюанси. За да се отървете впоследствие от "киселинния" цвят, косата ще трябва да бъде напълно нарязана.

Въз основа на възможните рискове, препоръчваме ви да експериментирате с перуката, за да започнете. Този съвет ще бъде полезен за момичета, които имат прекалено къса коса и искат да имат розови луксозни къдрици или бяла опашка.

Аниме прически за момичета на къса коса + снимка

Късите обемни прически са по-подходящи за тъмни момичета.

Стрижка «боб»

Класическата къса прическа е много популярна сред анимените герои. За да създадете равномерни или перални къдрици, използвайте гладене. Увеличаването на количеството пяна ще ви помогне при стилизирането.

Наклонени брекети

Подстригване с бретон бретон е най-доброто за слаби момичета. Нашият съвет: вземете един взрив за вашия тип лице.

Пухкав таралеж

При прическа, се изисква силен фиксационен гел, който се нанася върху влажна коса. След това косата е изгладена и изсушена със сешоар. Можете да изгладите къдриците и да ги заключите с невидими пръсти. Пухкав таралеж готов!

Дървовиден таралеж

Фризура изисква допълнителен обем, така че след сешоара, трябва да направите косата в корените.

Вторият етап - образуване на нишки: всяка нишка се обработва с гел за оформяне, което води до впечатлението за дълги игли.

Аниме прически за момичета на дълга коса + снимка

Дълги дори момичета, които приличат на коса, чието лице прилича на овална форма.

Дълга течаща коса

Мангаки описва очарователните и романтични героини на анимето с летяща дълга коса. Косата е изправена с желязо или навита на къдрици. Ако не сте готови да експериментирате с цвят, изградете няколко направления на друг сянка и украси косата си с фиба с сладък малък звяр.

Интересен факт, но е в образа на романтично и сънливо момиче, че почти няма агресивни и неестествени нюанси на косата.

каскада

Всевозможные каскады — самая популярная аниме прическа для девушек с длинными волосами. каскаданая моделированная челка и передние пряди в сочетании с длинными волосами, идущими от макушки — типичный аниме образ «девочки-пацанки».

конска опашка

Косата се събира в опашката - една от най-гъвкавите женски прически на планетата! Подходящ е за абсолютно всеки тип лице.

Гребайте косата по цялата дължина и направете подстригване в корените. Сглобете опашката, закопчайте я с еластична лента и невидима. Резултатът се фиксира с помощта на лак.

Сейлор Мун

Дискетиращият неспокоен Sailor Moon "носи" 2 забавни опашки. Прическата се изпълнява върху изправена коса. Направете 2 високи опашки. Получената опашка, завъртете турникета обратно на часовниковата стрелка, обвийте венците, така че възелът да се обърне и след това да изтеглите цялата колана през него.

Някои факти за аниме прическите

- Ако сте собственик на тънка, крехка и повредена коса - аниме прическите и стилистиката определено не са за вас.

- За деца от начална училищна възраст се използват само тонизиращи средства, които се измиват с времето.

- Ако имате къдрава или пухкава коса, за да създадете образа на анимето на героинята, те ще трябва да се изправя безмилостно всеки ден.

- Много аниме прически се характеризират с осветяване на нишките, които по-късно ще трябва да бъдат възстановени с помощта на подхранващи маски.

- Професионално изпълнете аниме прическа у дома без предишни умения - задачата е почти невъзможна. Не поемайте рискове, по-добре е да потърсите помощ от професионалисти.

В много образователни и търговски институции съществуват специални изисквания за външния вид на студентите и служителите. Аниме прическите не се вписват в кода за облекло. Дори и да сте представител на творческата професия, малко вероятно е такава прическа да ви препоръча като извънредно лице, способно да се изразява, независимо от общественото мнение. По-скоро други ще възприемат това като непокорна тийнейджърска незрялост.

Share:
Comments