Аксесоари, които ще ви помогнат да се чувствате като звезда

Малки и често евтини допълнения към вашия гардероб могат да ви дадат възможност да се почувствате в ролята на известен човек. От тези, които постоянно са под наблюдението на фотографските лещи на повсеместните папараци. Между другото, благодарение на което имаме възможност да разгледаме ежедневните екипи на звездите.

Бляскав пояс като Кейт Мидълтън.

За да актуализирате любимото си палто, достатъчно е да смените колана му. Тази есен, популярни широки, текстурирани ленти - като дукесата на Кеймбридж. Изборът й е колан, релефен под кожата на крокодил. Такъв аксесоар също ще изглежда страхотно с плетена рокля.

Шапка с широки ръбове като Хайди Клум.

Шапки - това нещо е невероятно и гъвкаво. И топлината и се крие ненужно на окото на някой друг. Хайди се чувства удобно в структурирания си черен цилиндър.

Ярък кариран шал като този на Гуен Стефани.

Такъв шал, напомнящ за калъп, само един от този вид се затопля. Гуен използва този контрастиращ аксесоар, първо, подчертавайки цвета на червилото, а второ, да разрежда черния си ансамбъл.

Масивен пръстен като Ашли Грийн.

Този пръстен може да се носи както на червения килим, така и на дънките - и не трябва да е скъп. Например, пръстенът на Ашли - Isharya "Pyramind Luxe" - струва само 88 долара.

Обувките са ярки цветове като Гуинет Полтроу.

Червените и портокалови ботуши за Гуинет стана номер едно в списъка за пазаруване тази есен. Те имат същия ефект като секси фиби (плюс, ще ви затопли през зимата).

Бляскава раница като тази на Никол Ричи.

Никол избра раница с велур с кадифе от Симон Камил "Скилар". Този аксесоар е за тези, които са пропуснали училище.

Share:
Comments