Дни за разтоварване за отслабване

Ритъмът на нашия живот е толкова интензивен, че често, през деня, рядко получаваме възможността да се храним правилно. Една бърза закуска, спонтанен обяд и вечерна вечеря имат отрицателно въздействие върху здравето и теглото ни. Освен това храната, която ядем ежедневно, изобщо не е полезна, но съдържа много вредни вещества. В резултат на това, ние имаме чувство на дискомфорт и тежест в корема, както и излишни килограми.

Дни за разтоварване за отслабване

съдържание

  • Диети на дни за разтоварване
  • Разтоварване на дни без диети

За да се коригира тази ситуация, е необходимо да се организира дни загуба на тегло и здраве. За това, как да прекарате дни разтоварване и тази статия ще бъде посветена.Ако мислите за вашето здраве и за да се отървете от излишни килограми, ви съветвам да започнете с разтоварване дни. С правилно настроените дни на разтоварване, един ден можете да загубите 500 грама тегло, което е доста приятно, защото просто се ограничавате до хранене без изтощителни физически упражнения.

Дни за разтоварване са полезни за храносмилателната система, тъй като ще му дадете възможност да смилате вредни, "тежки" храни и да се отпуснете от такъв постоянен товар. Това би било просто процедура, но е много ефективна и още по-полезна. Ако решите да отслабнете, започнете с разтоварване, резултатът няма да отнеме много време.

Неправилна диета

Липсата на подходяща и пълна вечеря е най-негативният фактор. В тази ситуация го заместваме с бързо хранене (хамбургери, готвени пържени картофи, пържени картофки, шарама) или чрез постоянни малки "закуски" от чипс, бисквити, пайове и в допълнение, измиване с Cola. Естествено, яденето на храната ни всеки ден вредна и висококалорична храна е неуспех и засяга фигурата и здравето.

Нека се опитаме да направим всичко най-ефективният ден за почивка за вас

Като начало, това:

1. Денят на разтоварване не трябва да бъде тежест. Необходимо е да се откажете от физическото и да намалите умственото напрежение в наши дни. Дните на разтоварване са противопоказани при бременни и кърмещи майки. Забранено е да прекарвате дни на разтоварване по време на заболяване и хронични заболявания. По време на гладуването е необходимо да се откаже от вредната храна и да се развие правилната диета. По време на гладуване можете да се ограничите или да ядете или да използвате разтоварване диета.

Диети на дни за разтоварване

Здравословна хранаПовечето момичета в дни отпуск използващи диети, които включват използването на един продукт през целия период на изхвърляне, това е най-ефективният начин.

Также вы можете устроить разгрузочный день без диеты с исключением вредной пищи из рациона и ограничении её количества. На разных источниках вы можете найти много рекомендаций по поводу того, какие варианты диет бывают в дни отпуск, их действительно очень много.

Най-много популярные диеты в дни отпуск:

• Ден за разтоварване на кефир • Ден за разтоварване на елда • Ден за разтоварване на вода • Ден за разтоварване на ябълки • Ден за разтоварване на извара • Ден за разтоварване на овесена каша • Ден за разтоварване на ориз • Ден за разтоварване на сок. Жидкость в дни отпуск

В дни отпуск, снижая потребление пищи, необходимо увеличить потребление жидкости, она способствует выводу вредных веществ из организма.

Питейната вода е необходима поне на всеки 2 часа, но колкото по-често се прави, толкова по-добре. Що се отнася до самата течност, минералната вода (за предпочитане не е газирана) е подходяща за това.

Не пийте захарни напитки, особено с багрила, те могат да бъдат заменени със сокове, произведени от натурални плодове без консерванти, идеалният вариант е пресен плодов сок.

През този период можете да пиете кисело мляко и кисело мляко, но обърнете внимание на процента на мазнините.

През лятото можете да пиете пресни плодове от плодов компот.

Алтернативно, можете да задържате ден на разтоварване на чай, тя също е много полезна за здравето и фигурата. Много момичета предпочитат да правят ден на гладно, който консумира зелен чай на специална диета. Помислете, че консумацията на чай и кафе в големи количества може да смути реакцията.

Разтоварване на дни без диети

Салата от зеленчуциЧто касается рациона в дни отпуск, то основной пищей должны стать овощи и фрукты. Они считаются самой лёгкой и полезной пищей, так как содержат большое количество витамин. Фрукты и овощи должны быть в свежем виде, потому что при заморозке и консервации они теряют свои полезные качества.

Зеленчуците и плодовете имат най-добър почистващ ефект за тялото. Най-добрите са зеленчуци и плодове "от градината", които се отглеждат в градината фермери, и не са донесени от чужбина.

Първата половина на деня в деня на разтоварване се препоръчва да се харчат за зърнени храни, зърнени храни, сокове, плодове и зеленчуци, с една дума, за да се даде предимство на храни, съдържащи въглехидрати. Като опция за закуска можете да приготвите салата от зеленчуци, като добавите много зеленчуци. Любителите на сладките могат да посъветват салата от плодове.

Фрукты в дни отпуск

Отслабването на дните за разтоварване ще помогне на протеиновите продукти, които включват мляко, извара, кефир, месни и рибни ястия. Тази група продукти спомага за удовлетворяване на чувството за глад и за поддържане на стабилността на теглото му. Препоръчва се да се ядат такива ястия през втората половина на деня.

Морските дарове трябва да се консумират възможно най-често през цялата седмица, тъй като сами по себе си носят голямо количество витамини, полезни за организма.

Сливочное и подсолнечное масло необходимо заменить оливковым, но если дни отпуск в большей степени вы проводите для похудения, то дневная норма оливкового масла не должна превышать двух столовых ложек в день. Кстати, учёными было установлено, что при регулярном употреблении в пищу оливкового масла, оно стимулирует омоложение организма.

Любими от много момичета шоколад се препоръчва да замени ягоди или банани, което няма да повлияе неблагоприятно на вашето тегло.

Помощ за задоволяване на глада и облекчаване на умората ще помогне на орехите или бадемите.

Очищение в дни отпуск

Правилният ден за разтоварване трябва да включва не само почистване на тялото вътре, но и навън. За това би било хубаво да отидете в банята или да плувате в басейна по време на разтоварването. Ако това не е възможно, тогава можете да вземете гореща вана у дома.

Если вы считаете что дни отпуск это что-то сложное, то это не так. В основу разгрузочных дней входит обычное ограничение в еде, с целью очистки организма и снижению веса. В этот период вы просто формируете специальный рацион исходя из ваших вкусов, который будет полезен для организма.

Оптималният период за провеждане на дни за разтоварване за здравето е една седмица. Ако решиш да отделиш разтоварването един ден в седмицата, тогава Най-добрият ден за разтоварване това е сряда. За да използвате дни на гладно, за да отслабнете, трябва да ги продължите за един месец. Постразгрузочный период

Если на определённом этапе Вы не хотите продолжать дни отпуск: устали, очень хотите есть или чувствуете недомогание то не нужно мучать себя — откажитесь от них, ведь в этом нет ничего страшного и плохого.

Това беше да се възползват от гладни дни не е нужно да ядете веднага след хранене и има всичко, което сте ограничили в този период, защото в този случай те ще бъдат безполезни.

Върнете се на предишната диета постепенно в продължение на няколко дни, като се опитвате да намалите по-нататък приема на вредна храна и започнете да ядете правилно.

Share:
Comments