7 плюсове, маскирани като против

Понякога, гледайки в огледалото, можете да видите, че той може да съсипе настроението за целия ден. Но можете да се борите с него. И понякога дори принуждават минусите на собствения си външен вид да работят сами за себе си. Как да направите това? Ще разкажем в тази статия.

1. Сънливо лице

Това е повод за втвърдяване! Струва си да се опитате да измиете със студена вода (дори можете да излеете цял басейн) или да избършете лицето си с кубче за лед (дори по-добре - замразено отвара от розови листенца или цветя от лайка) или използвайте тоник, избран специално за вида кожа, която имате. Всичко ще се побере, но не по едно и също време. Освен това приятните спомени и много усмивки (такива "нематериални" неща съвсем лесно се материализират в красиво лице).

2. Светли бузи и сини под очите

Това изобщо не е уморен поглед, а мистериозното лице на красотата на ерата на упадъка. Ако това не е подходящо изображение - не страшно! Не винаги може да изглеждате същите весело. Между другото, за упадъка: в началото на този век, сладките лица бяха толкова модерни, че някои дами добавят оцет към храната, за да "убият" руж.

Всъщност този образ изглежда романтичен и загадъчен. Блестящо зашеметяващо прилягаща дантела и женска рокля. Бледата кожа изглежда уникална на фона на милиони фенове на слънчево изгаряне. Освен това палорът е знак на аристокрацията.

3. "Неуспешно" лицева черта

Разбира се, не можете да го измиете. Но това е добра причина да опитате нещо ново от декоративната козметика и да практикувате в нейното приложение. И тогава очите ще станат по-големи, устните ще бъдат по-плитки и цялото лице ще вземе такова очарование, че е време да започне да се тревожи за нервите на околните мъже.

4. Рожден знак на видно място

В този случай трябва да се има предвид, че това е много хубава муха. Такива, носени от всички съдебни дами от минали векове, и модата, както знаете, има тенденция да се върне. По този начин молът е модерна естествена декорация, рафинирана и изискана.

5. Необичайна усмивка

Разбира се, ако сте успокоили усмивка или обратно, дръпнете устните си тъжно, това ще бъде неестествено. Ако се опитате да се усмихнете в отражението в огледалото, можете да видите, че той също се усмихва на нещо. Вероятно мисли за нещо приятно, например за господарката си ...

6. "Упорита" коса

Ето една добра причина да експериментирате с прическата! Препоръчително е да направите най-малко пет оригинални варианта за оформяне на косата (само без помощта на сешоар), след което незабавно да измиете цялата тази позор в душ. Единственото условие е, че след пет минути няма нужда да отивате навсякъде.

7. Тъмните очи

Всъщност, тъмните очи са по-силни от светлите, които се открояват на лицето. "Очите горят!" - това е само за тях. Погледът на такива очи изглежда загадъчен, дори когато в съзнанието на мисълта става дума за банални неща. Тъмните очи изглеждат ярки, дори и с минимален грим. И ако тъмният цвят на очите все още не позволява да живеете в мир, пътуване до оптиката може да бъде коригирано и това: купуване на цветни контактни лещи, цветът, който душата изисква.

Или, обратно, ярки очи. Такива очи на фона на много тъмни сенки и каркаси блестят като скъпоценни камъни. Те са много променливи, в зависимост от дрехите, грима и дори времето - и е хубаво да се промени!

Ако остане нещо, което ви пречи да живеете щастливо днес, можете да опитате следното - просто кажете: "Глупости. Ще мине. Днес всичко е прекалено добро за това малко нещо, за да развали настроението. И има ли наистина проблем? В края на краищата, не. И утре ще бъде по-добре от вчера. " И определено трябва да изпратите въздушна целувка. На кого? Неговото отражение в огледалото.

Коментари

ейл 01/01/2016 Декоративна козметика, като начин за коригиране на черти на лицето - това е отлична идея! Но тук най-важното е да не прекалявате и умело да използвате козметични средства. Посещавах специални курсове от гримьорния грим и бях много доволен. Сега често експериментирам с създаването на нови изображения!
Share:
Comments