5 причини за измама при мъжете

Изглежда, че вчера сънувахте заедно за бъдещето, направихте планове и не можехте да си представите живота без един на друг. Но сега отново е закъснял "на работното място", предишното ви внимание е изгубено и ризата му все повече мирише на духа на другите хора. "Предателство", вие обобщавате и със сигурност се питате: "Какво не е наред с мен?"

Според мен, разбира се, веднага идват мислите за лоша фигура, бръчките се появяват и неговият "безличен". Въпреки това, с първия факт на предателство, въпросът трябва да бъде поставен, както следва: "Защо ме променя?". Нека се опитаме да разберем това.

- Ще отмъстя!

Според учените, в 40% от случаите мъжете се променят от отмъщение. "Какво му направих?" - вие сте възмутени. Може би не му обръщате малко внимание, непрекъснато крещяте и укорявате, а още по-лошо - като пример за по-коректни според вас представители на силната половина на човечеството. Такова "отмъщение", разбира се, се формира някъде в задния двор на подсъзнанието и се изразява под формата на самоутвърждаване. Ето защо вашият вярващ намира утеха в ръцете на тази жена, за когото може да бъде най-добрият, като по този начин утвърждава своята мъжка платежоспособност.

За преследване на статута

Но може да се случи, че човек отива "напуска", независимо от това как се чувствате за него. Нарцистична и нарцистична, той постоянно се нуждае от потвърждение на статута на алфа мъжко и освен това не вижда нищо неморално или неприлично в него. За този тип хора се характеризира бързото "охлаждане" във връзка с новите страсти, защото целта на всяко хоби е да получи това, което иска.

Сексът - не е основното нещо!

Вашият човек може да сподели понятията "секс" и "любов" и следователно той никога няма да разбере сълзите на "ние участваме", след като сме били осъдени за предателство. Според привържениците на тази теория физическото удовлетворение е сходно с яденето на храна: гладът е доволен и няма значение какво допринесе за него. Освен това, не се изненадвайте, ако той изисква вашата благодарност за това: често в секс с недостойна любов на младите си дами, такъв човек си позволява да унижава жената с неща, които той никога не би позволил да се люби с "същото".

Любов към гроба

Възможно е да имате връзка с романтик, който искрено вярва в едно-единствено и уникално и чрез краткосрочни взаимоотношения, опитвайки се да определи дали е така. Често този тип човек не мисли за това, което моногамът, който той счита себе си, не е такъв.

Белезници - настрана

Друга често срещана причина за мъжката изневяра е липсата на свобода в семейството. Прекомерната ви ревност, пълен контрол и ограничения при справянето с "нежелани" хора могат да доведат до факта, че вярващите в крайна сметка искат да опитат "забранения плод".

Във всеки случай, ако срещнете такава ситуация, причините трябва да се търсят както в предателя, така и в отношението му към него. Един дискретен диалог ще ви помогне да разберете дали предателството е едно-единствено и погрешно явление, или е по-добре вашите начини да се разпръснете завинаги.

Коментари

лана 02/15/2016 Момичета и възрастни дами, не губете времето си на недостойни мъже, не правете samoyedstvom. Промяната означава, че не сте достойни за вас и си струва да се опитате да разберете причините за тяхното предателство. Може би греша, но аз мисля така.
Share:
Comments