10 глупави човешки действия

Може би наистина "мъже от Марс и жени от Венера"? В края на краищата, понякога противоположният пол е толкова трудно да се разбере, че остава само да се разпространяват ръцете и да се смята, че човек е специален вид човек, който дори разбира елементарните неща по специален начин и не е нужно да очаквате от него адекватни действия за прости искания. Опитахме се да съберем 10-те най-глупави акта на мъжете, които никоя жена не може да разбере.

1Отказа да се обръсне

Понякога се случва да се обръсва в петък сутрин и да ходи до понеделник, без да докосва бръснача. За жените това е неразбираемо и неприемливо, тъй като не е много приятно да се толерира този "шип". Но, от друга страна, можете да разберете мъжете. В края на краищата тази процедура е доста тъжна и "кой излезе с тези стандарти?" - може да каже някой от тях. Това е норма, приета в обществото, както и тази, която в Китай принуждава момичетата да обличат краката си. Тъй като тогава необузданите крака причиниха раздразнение в обществото, а сега небръснатото мъжко лице не предизвиква положителни емоции в справедливия секс.

2 Загуби чорапите

Разбира се, много жени знаят тази ситуация: преди лягане човек хвърля чорапи под леглото, а на сутринта дори може да закъснее за работа, тъй като отделя много време за търсене на "съкровище". Да, ще кажете, че сте запознати, дори можете да твърдите, че до 75% от жените са изправени пред това. И тъй като не може да дразни, когато правите почистване, прахосмукачката постоянно получава нещо.

3 Не иска да отиде в магазина

Често мъжете по искане на втората половина отказват да отидат в магазина, дори ако не правят нищо, добре, или преди да излязат дълго и упорито да квикат. Твърди се, че "нека отидем само заедно" или "върви сами, маска на краставицата на лицето си и никой няма да забележи." След дълъг дебат той все още се съгласява и се настанява за още 15 минути, за да направи списък с продуктите. След всички тези действия все пак няколко пъти вече се обаждат от магазина, за да изяснят какви продукти са необходими. Разбира се, това не може да е невероятно.

4 Страшится феминизма

Често мъжете обичат да казват, че "не е този, който се страхува от отговорност, а вината за цялото господство на феминизма". Не беше възможно да се изгради кариера, да остане в задръствания по пътя към дома си в продължение на 3 часа, в къщи вечерята не беше приготвена, а жената остана на работа, обвинявайки се за същия феминизъм, който носи само лошите.

5 Не иска да помогне при почистването

Вие сте изтощени, положени на работа и почистване трябва да се направи. Дори след много убеждаване той не иска да ви помогне. И ти просто го помоли да изтрие праха. Ние, жените, не разбираме разсъжденията си относно факта, че красивият секс е отговорен за чистотата в апартамента и той може да разпръсне бонбони, чорапи и не е длъжен да помага, дори и да не е зает. Очевидно това е тяхната идея, която никога няма да разберем.

Това са дреболии. Но има грешки, които за нас, жените, са просто катастрофални.

6 Забравих за подаръка

В един от важните за любимите му дни, като рождения му ден, той забрави за подаръка и спокойно "обърна" тази тема. И не става въпрос за печалбата от справедливия секс, а просто за желанието да бъдете обичани и да получавате внимание. Нуждаем се от това като дневна светлина.

7 - Не се брои с плановете ми!

Планирахте да отидете някъде за почивните дни заедно и той спокойно отговаря, че това е невъзможно, защото "той и Толик отиват в магазина, за да изберат гуми и след това - в шоурума, за да ги сложат". За да бъдем заедно, означава да решаваме всичко заедно.

8 "Подценява моите приятелки"

Той постоянно отказва да посещава различни семейни празници и срещи с приятелки. Мъжете дори не предполагат, че майка и приятелите могат да решат съдбата на всеки роман.

9 Не идва на време за срещи

Направих среща и бе забавено поради сериозни причини. Това, което е още по-ужасно, изобщо не дойде! За момичетата няма нищо ужасно да чакате половин час ... приятел! Но не и мъж.

10 Отказва заедно фотосесия.

В един важен момент за млад мъж млад мъж отказва да го залови с любимия си. Необходимо е да разберем, че за нас това е много важно, снимките са, може да се каже, "записът на моя живот" и тъй като е част от този път на живот, тогава "бъдете любезни - съгласни".

Share:
Comments