10 начина да изненадате една жена

Как да изненадате една жена? Милиони мъже са измъчвани от този проблем и буквално заграбват мозъка си. Изглежда, че всички методи вече са били изобретени, а друг романтичен импулс няма да предизвика наслада в избрания. Но не се отказвай! Има 10 умни начина да изненада една дама.

  • Сутрешни изненади. Какво би било по-приятно за една жена да се събуди не от шумотене на будилник, а от нежна целувка, да закусва в леглото и да не го прехвалява в движение! И накрая, след като дойде на работа, да намери в чантата си бележка от любимия с приятни желания.
  • Всички жени обичат цветя. И те трябва да бъдат представени по оригинален начин. Познавайки предпочитанията на жената, можете да играете малко детектив. През деня да изпращате цветя на любимата си без бележки, SMS от скрит номер с признания ... И накрая, в края на работния ден на лимузина отидете в любимия си ресторант.
  • Можете да направите без брилянтен лукс и да направите пътешествие в юношеството, когато усещанията просто започнаха. За да направите това, можете да наемете трамвай или автобус и да го карате по улиците на вашия родния град. Не забравяйте подробностите: музика, храна, напомняща на съвместен младеж.
  • Малко лудост никога не пропуска. Можете да организирате романтична вечеря, но на неочаквано място: на покрива на къщата, на брега на езерото или на панорамата на града ... Нека вечерта бъде изпълнена с романтика, нежност и внимание към жената.
  • Ние всички идваме от детството. В подсъзнанието всяка жена е принцеса от добрата любовна история. Защо да не се случи тази приказка? Можете да поръчате карета с бели коне и да направите прекрасна разходка, стрелба гълъби и балони в небето.
  • За наближаващата почивка (рожден ден, годишнина и т.н.) можете да помислите за оригинално поздравление. Счупени на входа на посланието или изповед, облицовани с цветни венчелистчета под прозорците на къщата - чудесни възможности да изненадате любимата си жена. Просто не прекалявайте, така че няма проблеми със съседите.
  • Ако една жена има чувство за хумор, тя може да бъде приятно изиграна и в края на интригата й дайте шик букет цветя или някакъв по-значителен подарък.
  • Човек може да направи нещо необичайно за себе си. Напишете стихотворение, музика за любимия ви, научете се да танцувате или научете нещо необичайно и полезно. Особено този вариант е важен за двойките.
  • Ако една жена обича тръпката, можете да й уредите да скочи с парашут или полет заедно на парапланер. И там във въздуха викайте за вашите чувства.
  • Пътуване за двама в морето или в Европа на висотата на работния месец. Какво може да бъде по-изненадващо и по-приятно за една жена! Романтичен круиз по вълните на океана, нови впечатления и близък човек. Може би мъж ще изпълни мечтата на дамата си.

Просто не превръщайте изненадите в ежедневието. За да изненадате една жена, трябва да направите нещо неочаквано и наистина приятно.

Share:
Comments