Антиперспирант или крака: без влага, без мирис

Въпросите за борба с прекомерното изпотяване на краката не се приемат за обсъждане дори с близки приятели и членове на семейството. Това е разбираемо: проблемът е деликатен, особено като се има предвид, че мокрите крака са свързани с характерен неприятен мирис и обща нежелание. Строго казано, миризмата не възниква поради потта като такава, а поради бактериите, които се размножават по повърхността на кожата на краката. Високата влажност обаче създава благоприятни условия за развитието на цели бактериални "селища", което означава, че изпотяване на краката наистина може да се превърне в проблем, включително социално. И в края на краищата, много малко хора обичат да ходят цял ​​ден в мокри чорапи или чорапогащи.

Всеки знае, че за да се намали потенето, се използват специални лекарства, антиперперманти. Но не всеки знае, че в допълнение към традиционните аерозоли и топки за подмишниците, има специални дезодоранти за краката.

Как работят? Нека да разгледаме това с примера на Шведската Суха Суха Спрей за крака, нов продукт от LEXIMA AB, известен със своите продукти против изпотяване и кожа и грижа за косата. Освен че е необходим антиперспирант, Dry Dry Foot Spray се бори с прекомерна диафореза. Но това не е всичко. Спреят има подчертан антимикробен ефект, като същевременно намаляването на броя на бактериите на повърхността на кожата води до изчезването на неприятна миризма и също така намалява риска от сърбеж и дразнене. Сухият сух спрей за крака съдържа ментол и приятно охлажда кожата по време на пръскането.

Между другото, е много лесно да използвате спрея, просто го нанасяйте сутрин върху чисти измити и избърсани крака - ефектът от едно приложение обикновено е достатъчен за целия ден, а понякога и за 2-3 дни. Ако неприятните усещания, свързани с прекомерното изпотяване, се появят по-рано, спреят може да се използва повторно - няма ограничения за честотата или продължителността на прилагането на това лекарство. В случай на обилно изпотяване се препоръчва процедурата за нанасяне на спрея да се повтори след вечерното измиване на краката.

Независимо от времето на деня и колко често се използва Dry Dry Foot Spray, препоръчваме да следвате препоръките за употреба, за да постигнете максимален ефект:

- Сутрин измийте и почистете добре краката си.

- Нанесете суха суха суспензия върху краката и грижливо втривайте продукта в кожата с масажни движения. Уверете се, че сухият сух спрей за крака също е в междудигалните пространства и пръстите.

- Изчакайте 15 секунди, след което краката отново ще изсъхнат.

Dry Dry Foot Spray не съдържа ароматни аромати, дизайнът на опаковката е неутрален, така че инструментът е еднакво лесно използван както от мъже, така и от жени. Това е особено важно за тези, които страдат от прекомерно изпотяване на краката, отиват за спорт или поради професията трябва да прекарват много време в тежки затворени обувки.

Като правило, хората, които са изправени пред проблема с прекомерното изпотяване, търсят начини да унищожат миризмата, която се появява в обувките. Въпреки това, топки, кремове и други средства за обувки и обувки се конкурират срещу разследването, докато Dry Dry Foot Spray ефективно елиминира причината за неприятния мирис.

Dry Dry Foot Spray се произвежда в Швеция в съответствие с европейските стандарти за качество, е толкова безопасно, че максималната продължителност на употреба не е ограничена и се определя от купувача.

Share:
Comments