Ричард гиър получи златна звезда и разказва за миналото

Ричард Гиър получи наградата "Златна звезда" за изключителни постижения на филмовия фестивал "Хамптънс".

На 20-ия международен филмов фестивал "Хамптънс" в Ню Йорк актьорът Ричард Гиър получи наградата за изключителни постижения. Този празник се състоя миналия уикенд.

Знаменитостът участва в събитието в събота вечер, където му беше дадена Златната звезда. Наградата Ричард Гре получи от почетния председател на фестивала Алек Болдуин, който между другото получи същата награда миналата година.

Като част от фестивала в Хамптън, Балдуин интервюира Гер, където го пита за личния си живот и кариера. Така че 63-годишният Гир, който беше изпълнен със спомени, призна, че през 1982 г., когато снимането на "Офицер и господин" е свършило, той бил дълбоко нещастен. Неговият герой в края на филма носи любимата си в ръцете си, който работи в завода, към аплодираните от колегите си.

Той казал на Балдуин: "Чувствах, че е твърде сантиментално, никога не съм вярвал в такъв финал, е твърде романтичен, никога не е работил ... Спомням си, че снимах сцената във фабриката, продължих да казвам на режисьора" да направим това, което правим ние имаме повече време. "И той каза:" Ще видите по-късно с вече прикрепената музика и косата ви ще се движи ". Филмът получи шест номинации за Оскар и две статуетки" Оскар ", включително" Най-добър песен ". Освен това на Британската филмова академия има награди, два Златни глобуса.

Ричард Гиър стана символ на миналото, благодарение на много филми - сред тях "Pretty Woman", "Hachiko: Най-верният приятел", "Чикаго". Напоследък актьорът често не се поглъща от феновете си с нови роли. От 2002 г. той е женен за актриса и модел Кари Лоуъл и след раждането на техния син Омир Грей решава да обърне повече внимание на семейството.

Сега на екрана има нова обещаваща картина с участието му "Арбитраж".

Share:
Comments