Пържените гъби са най-добрите рецепти. как да готвя пържени

Пържени гъби - общи принципи и методи за приготвяне

Пържени гъби - ястие, популярно не само в Русия, но и в цяла Европа. Можете да изпържете гъби, лешници, кюфтета, гъби, мед агари, масло, стриди гъби. Често гъбите се готвят в гореща вода в малко осолена вода, преди да бъдат хвърлени в колче, за да се позволи на стъклената вода да тече. Въпреки това, в тази процедура, не всички гъби трябва.

Пържени гъби - подготовка на продукти

• Шамбените трябва да бъдат избрани свежи. Преди пържене, изрежете краищата на ножницата, измийте гъбите със студена вода и ги изсушете с кърпа.

• Стридите гъби имат определени атрибути с добро качество. Цветът на тези гъби трябва да е синкаво-сив. Жълти петна не трябва да бъдат на повърхността на капачката, нито отдолу.

• Младите и силните трябва да се вземат за овесена каша, тогава има по-малко шансове, че червеи екземпляри ще бъдат намерени. Ако не сте прекалено мързеливи и ги почистите веднага след събирането, лепкавият филм изостава лесно от капачката, излагайки лимоне жълтата повърхност на гъбата.

Пържени гъби - приготвяне на ястия

За пържене гъби тигани от анодизиран алуминий, както и алуминий, който е покрит с неръждаема стомана, са идеални. Ако тиганът има дръжка (не е параклис!), Важно е да не се нагрява.

Рецепта 1: Пържени гъби

Шампанците са вкусни и ароматни. Едно от важните предимства на тези гъбички е тяхната целогодишна наличност. Ако изберете малки гъби и ги изпържите цели, това ще бъде необичайно и празнично.

Съставките

300 грама шампанско, 4 лука, растително масло, масло, 1/4 ч.л. захар, сол.

Метод за приготвяне

Два тигани се използват за готвене. За растително олио се изсипва и затопля. На едното, кафето нарязания лук, докато златист, и запържване на нарязани гъби на друг, непрекъснато се разбърква. Гъбите се приготвят, докато сокът бъде варен. След като продуктите са достигнали необходимото състояние, прехвърляме лука върху гъби, чинията се осолява и подслажда. Смесете добре ястието: гъбите трябва да бъдат печени, докато златистите. Сложихме парче масло върху гъби. Още веднъж всичко е смесено и затварянето на съда с капак се отстранява от огъня.

Рецепта 2: Пържени гъби от стриди

Гъбите от стриди са чудесни гъби, отглеждани в специални условия за оранжерии. Тези чудотворни гъби съдържат перфорин, който предотвратява развитието на тумори в човешкото тяло.

Съставките

500 грама пуйка, 3 супени лъжици постно масло, 100 грама заквасена сметана, лаврово семе, сол и черен пипер. Ако желаете, използвайте чесън и зеленчуци.

Метод за приготвяне

Сложете гъбички върху загрятата тиган със слабо олио. В загрятото състояние те ще отделят сока, така че няма нужда от влага за пържене. Когато влагата на гъби се изпари, можете да солите гъби. Лукът се пържи в друг тиган. Нека достигне златния цвят, след което сменете лука с гъбите. Добавете подправки, заквасена сметана и яжте за няколко минути.

Рецепта 3: Подправена мътеница с ядки

Маслата са горски гъби, които могат да бъдат намерени в иглолистни или смесени гори. Много полезно и приятно за вкуса.

Съставките

500 грама масло, три четвърти чаша орехи, 6 пера зелен лук, 2 супени лъжици масло, 1 супена лъжица. л. ябълков оцет, черен пипер, сол, магданоз или кориандър за декориране на съдове, 1 супена лъжица. лъжица семена от нар.

Метод за приготвяне

Сварете маслото до готовност, след това добавете сол и черен пипер, добавете нарязан лук и ядки. Малко картофи и магданоз могат да бъдат поставени в тиган. За няколко минути продължавайте да разбърквате, като разбърквате. След това изсипете оцета, заври и извадете от чинията.

Когато сервирате, украсете ястието с нарове от зеленчуци и зеленчуци.

Пържени гъби - полезен съвет от опитни готвачи

Не запържвайте гъбите в масло, тъй като ястието може да изгори. Сладка обикновено с използването на растително масло, и сметана се добавя в самия край, той дава специален вкус.

Пречистените шампанско няма да потъмнеят, ако се поставят в осолена вода.

Не купувайте гъби на пазари и по пътища. Ако събирате гъбите сами, не е нужно да правите копия, които да предизвикат дори сянка на съмнение.

Коментари

Сергей 08/15/2016 Разни интересни Една малка забележка. Думата "СЪСТАВ" е по-лесно и по-приятно и не е трудно да се каже "СЪСТАВКИ". Предлагам да общувате на руски език.
Share:
Comments