Писмените мемоари доведоха тори спилинг до болницата

Книгата на Тори Спейнгс е силно критикувана от читателите. Наскоро актрисата написа нова автобиографична книга "Spelling It Like It Is", с която отиде на промоцията. Книгата описва много моменти от личния живот на Spelling и съдържа и епизоди, свързани с Кейти Холмс. Тори бе критикувана от вокалните данни на Холмс и я представи като момиче, което някога беше сладко и срамежливо, сега се превърна в "пластмасов робот".

Подобни сравнения не бяха оценени от читателите и доведоха до порой от критики към Тори, а тя трябваше да слуша безпощадни мнения по време на насрочените срещи с читателите. В резултат на това актрисата получи много стрес и беше принудена да прекара известно време в болницата.

"Правописът е като това" е вече четвъртата книга на мемоари от Spelling. Първият, с името "STORI Telling" Tori пуснат през 2008 година. Тази книга взе първа линия в списъка на най-продаваните "Ню Йорк Таймс" и бе обявена за една от най-добрите автобиографични книги на знаменитости за 2009 година. Първият успех беше поводът за работа по нови книги.

Share:
Comments