Леон луис призна, че нейният приятел е по-млад от

Красивата певица Леона Луис достатъчно дълго, за да скрие романа си, но всичко понякога става ясно, а сега самата момиче разказала за темата за романа и за героя на сърцето си. Той е бил Liam Payne, 19-годишна фигура и в музикалната индустрия, член на групата One Direction.

Вярно е, че за любопитни подробности за техния личен живот, както и за незабравимите дати за двойката, певицата предпочита да мълчи. Всичко, което може да се чуе от устните й, е гаранция за весело и безгрижно забавление в компанията на Лиъм.

Може би за някои този факт ще бъде изненадващ, но нито Леон, нито любовникът й се тревожат за доста значителната възрастова разлика, но въпреки това певицата е на осем години по-голяма от гаджето си.

В неотдавнашно интервю Леона Луис, 27-годишна, разказа на феновете и просто се интересува от живота си за отношението им към такова несправедливост. Леон просто не забелязва, че другият изглежда пропаст и като цяло е склонен да вярва, че възрастта не е това, за което си мислиш, когато човек наистина ти е скъп.

Лъки Лиъм е в перфектна еуфория от новия си любовник и не се колебайте да я повикате. За него разликата от няколко години също не стана нещо изненадващо или отблъскващо. Известно е, че още преди началото на романтичните им отношения много години те са просто приятели.

Леона Луис преди текущата връзка имаше други предмети за любовни въздишки, макар че пресата не ги познава много добре. Детската любов в лицето на Лу Ал-Чим и по-зрялото усещане с танцьорката Денис Джанчом - това е целият списък.

В настоящата връзка Леон е много доволен от внимателната и романтична Лиъм и дори споделя някои идеи за възможната й сватба. Тя мечтае да се омъжи точно в навечерието на тридесетте години и основният източник на вдъхновение за мислене за този празник беше бракът на брат й през 2010 г.

Спомнете си, британската певица Леона Луис стана популярна певица след победата на американското телевизионно шоу "Факторът X" през 2006 г.

Share:
Comments