Къртни кокс показа зависимостта от пластичната хирургия

Както съобщават звездите, зависимостта на Куртни Кокс от пластмасите е патологична. Приятелите на актрисата изразяват силна загриженост за това и искат да се опитат да попречат на Къртни от допълнителни хирургически интервенции. Стареенето е естествен процес, а знаменитостите се страхуват от промените, свързани с възрастта, повече от всичко друго. Появата на бръчки на техните собствени лица, звездите възприемат с ужас и започват да действат незабавно.

В близката околна среда на Къртни отдавна се говори, че лицето й изглежда неестествено. Приятелите дори сравняват Къртни с скандалната Джанис Дикинсън, "кралицата на пластмасата", чието лице може да се уплаши от малките.

Самата актриса наскоро каза в интервю, че тя се интересува от борбата със забавянето на неизбежното стареене. "Нейните роднини се притесняват и разказват за това от Къртни, но тя изглежда само да чуе", твърди информиран източник. "Тя трябва да спре, в противен случай приятелите могат да се обърнат към съдия и да поискат задължителен психиатричен преглед, за да разпознаят частично некомпетентната актриса и да забранят пластмасата операция ".

Според слуховете, Кокс е претърпял повдигане на врата, многобройни инжекции на Botox, Ulthera терапия, facelifting и инжекции, увеличаване на обема на устните.

Share:
Comments