Крис пайн - биография, кариера, личен живот, интересни

Кристофър Уайтлоу "Крис" Пайн е роден на 26 август 1980 г. в Лос Анджелис. Заслужава да се отбележи, че цялото му семейство е заснета в различни представления, сериали и филми. Отец Робърт Пейн е известен със серията "Калифорния патрул". Майка Гуин Гилдфорд е действала в средната серия, сега напуска големия екран и става психотерапевт. Кристофър не е единственото дете в семейството, а има и сестра, Кейтлин. Човекът, както и всички завършили местното училище в собствения си град, където отива да учи в Калифорнийския университет.

В Университета в Линда, в Англия, учи английски. Струва си да се отбележи, че много от рода му играят първите роли във филмите. Анна Гуин - баба на Кристофър Пейн, свирила в първите холивудски картини и беше много известна. Дядо Макс Гилдфорд не се занимаваше с никаква снимка. Въпреки това, той е бил професионалист в адвокатската професия, а по-късно става председател на Асоциацията на адвокатите в Холивуд. Има няколко националности в кръвта на млад актьор. Така че от страна на майката - това е еврейска и уелска кръв от страна на бащата - наистина американски. Отношението към религията е умерено, но той вярва в съществуването на нещо по-високо и по-силно.

Крис Пайн - началото на една звездна кариера

Първата му роля бе приета неочаквано. През 2003 г. в телевизионния сериал "Първа помощ" му е предложено да свири на пациента в един от епизодите. Тази роля може да се нарече успешна, което му отвори вратата към света на първокласно кино. Отначало той действаше в епизоди. В поредицата "Криминална сцена Маями" и "Защитник". През 2004 г. получава по-висока роля - любимия човек в поредицата "Принцесни дневници 2: Как да станеш кралица".

Крис Пайн - набира популярност

През 2009 г. играе една от основните роли във филма "Стар Трек". Това е може би първият филм, който донесе световна известност на Кристофър Пайн. Също така си струва да се отбележи участието му във филмите "Kiss for luck", "Trump cards" и "Visiting blindly". Критиците оценяват работата на младия актьор и само от време на време коментират. През 2009 г., участва във филма "Unmanaged", той играе на снимката с Дензъл Уошингтън и е много доволен от съюза на този актьор. Наскоро работата в комичния екшън филм "Средства, война" свърши. Тук той играе с Том Харди и Рийз Уидърспун. Сега холивудската компания преговаря с него за участието в прочутата детективска серия за Джак Райън. Преговорите са достатъчно успешни и по всяка вероятност Кристофър Пайн ще играе тази роля. Струва си да се отбележи, че наскоро актьорът отказа да играе в малки семейни серии и изцяло се занимава с филмова кариера. Според него той е израснал от снимки от третия клас и отдавна се е установил в света на голямото кино.

Крис Пайн - личен живот

Личният живот на младия актьор все още не е уреден. Имал е няколко романа, между които и холивудски актриси, и обикновени момичета. Няколко романа можеха да се превърнат в бракове, но с известно съвпадение всичко свърши. Някои бивши приятелки твърдят, че актьорът има сложен характер, но роднини и познати го отричат. Самият Кристофър Пайн вярва, че човек трябва да има голямо семейство, здрави и красиви деца, както и любяща съпруга. Идеален за семейни отношения, той вярва в семейството си. Въпреки възрастта си - 31 години, досега съм сигурен, че е твърде рано за него да свърже връзката си с брак.

Крис Пайн - Интересни факти

Може да се отбележи, че Кристофър Пайн е спокоен човек. От 2003 г. не се наблюдава нито един голям скандал с него. На пръв поглед неговата популярност го възпрепятстваше от голям брой журналисти, често проклел и понякога показвал ярост срещу тях. Но с течение на времето осъзнах, че това е незаменим атрибут на всеки известен човек. Той се опитва да избегне всички скандали и да не участва в тях.

Крис Пайн - днешния ден

Филмовата му кариера е много успешна и до днес. Предлагат се няколко роли в първокласни холивудски филми. Преговорите за участие във филма "Welcome Banks" с Elizabeth Banks вече са проведени. Той играе основната роля и ще получи голяма такса за участие. Засега не е известно участието му във филма "Изкуството да печели пари", режисиран от Джей Карузо. Ролята все още не е одобрена и се опитват няколко действащи лица.

Share:
Comments