Как да изберем цвета на косата на очите: тайни. примери за

Искайки да променят нещо на вид, жените често решават да актуализират цвета на косата.

За да направите резултата от оцветяването приятно, важно е да знаете няколко правила за това, как да съответствате на цвета на косата на очите.

В края на краищата, не винаги цветът, който момиче вижда в списание, на някого, на кутия боя или на палитра от цветове, се оказва точно цвета, който външният й вид ще се трансформира.

Избирайки привързания сянка и боядисаните косми в него, мнозина впоследствие са засегнати, защото избраният оттенък изобщо не им отговаря.

Цвят на косата: Трябва ли да го променя?

Преди да боите косата си, трябва да определите дали наистина е необходимо, дали външността ще се възползва от това. Вкъщи не винаги е възможно да се постигне желаната сянка, без да се уврежда косата. Следователно, най-добре е да посетите салона и да се консултирате със специалист. Тези, които никога не са боядисали косата в живота си, колкото повече не трябва да рискуват и да го правят у дома, резултатът може да бъде непредвидим.

Искайки да оцветите косата си в необичайни нюанси, като розово, синьо или лилаво, е важно да запомните, че те няма да се поберат на всички. Например, брюнетките не трябва да нарисуват нишки в лилаво, защото в резултат жената ще изглежда по-стара.

Блондинките са много по-лесни за постигане на красива пастелна сянка на блондинките. Брюнетките също изискват предварително изясняване, което най-добре се прави във фризьора, за да се избегне загубата на блясък и здравина на косата.

Не забравяйте, че след тонизиране и изясняване ще трябва да посетите специалист на всеки 2-3 седмици и това не е евтина процедура.

Избирайки ярки и богати нюанси, трябва да имате предвид, че те се отмиват много бързо. Брюнетките имат ярък цвят, който ще трае максимум една седмица. Слоеве на ярко розово цвят след около 3 седмици ще придобият праскова нюанс.

След боядисване на косата, трябва да се придържате към определени правила, така че цвета на косата да е устойчив и наситен:

• Не мийте косата твърде често;

• по-малко вероятно е да използвате инструменти за моделиране;

• Не използвайте много меки шампоани;

• изплакнете косата с топла вода, след това изплакнете с хладка вода.

Най-добрият вариант за измиване на боядисана коса ще бъдат сухи шампоани. Тяхното действие е различно от това на нормалните шампоани. Те не освобождават от мръсотия, а от себум.

Как да изберем цвета на косата на очите: общи принципи

Избирайки точния тон на косата, всичко е важно за най-малките детайли по външния й вид и, разбира се, за цвета на очите. Например, момичетата с бледо лице са най-добре боядисани в тъмни и ръждиви цветове. Момичетата с лунички използват по-добре цветовете, които имат червеникави и кафяви нюанси. Дамите с опитен тен трябва да бъдат боядисани в тъмнокафява коса. Дамите могат условно да се разделят 4 цвете модел.

Жените с бяла коса и тъмни очи трябва да изберат светли цветове, топъл прилив е разрешен. Това е пружина цветотип.

лято цветният тип включва жени, чието тяло има синкав фин вид, а очите също не изпъкват. Позволява се да се боядисат в пясъчни тонове, които не са по-тъмни от естествения цвят. Ако решите да рисувате в тъмен цвят, трябва да избягвате прекомерната наситеност на цветовете.

Цветотип "Есен" характеризираща се с изобилие от лунички и ярки коси. Очите са меки, може би светлокафяви. Такива жени се нуждаят от светло кафяво или кафяво с меден оттенък.

жени зимен тип различават очевидни очи и не много ярка кожа. По природа косата обикновено е тъмна. Предлагат се различни тъмни бои за боядисване.

Как да изберем цвета на косата в очите: успешни опции (с снимка)

Ако момичето получи тъмна кожа и светъл поглед, тя трябва да бъде боядисана в тъмни цветове. За да се даде свежест, е възможно да се приложи melrivanie червеникаво или пясък. Светлокафяви очи могат перфектно да засенчат цвета на пясъка, топлите кехлибарени цветове

Дамите с бледо лице и кафяви очи обикновено се възнаграждават с руса или ръждясала коса. Очите обикновено са светлокафяви. Такива хора трябва да бъдат боядисани в оранжеви или пясъчни тонове. Светлината на косата често не се вижда в комбинация с ярък вид. Но тези, които все още мечтаят да станат руса, се препоръчва да изберете светло кафяви или пясъчни цветове. Успешното решение ще бъде най-важното.

Жените с леко загоряла кожа, тъмно синьо погледа и естествено мека коса ще излязат с ярки златисти тонове, ръждясали или пясъчни цветове.

Трябва да се вземат предвид сините очи:

• За светли очи с жълти и оранжеви елементи можете да използвате цветове от червени, златни тонове или карамелски цветове;

• Ако външният вид е хладен, препоръчваме да оцветите косата си в светъл, руса;

• яркосиньо и сини очи са идеални за наситени кафяви коси, като например лек кестен.

Собствениците на сива кожа в комбинация със зелени очи трудно повдигат въпроса за това как да се съчетае цвета на косата с очите, тъй като изборът в тази ситуация е очевиден и малък: само шоколадови и кестенови цветове ще направят. Не можете да рисувате в бледи цветове, защото те ще превърнат изображението в неестествено.

За дами със загадъчни зелени очи и бледа кожа, спокойни естествени нюанси, червени, златни и дори черни са перфектни. Цветотипът е толкова успешен, че е трудно да се развали.

Необходимо е да изберете цвета на косата според разнообразието на очите, тъй като зеленият тон е доста многостранен:

• Собствениците на зелени очи с оранжеви или жълти импрегнации трябва да боядисват косата си в червен, меден или златисто-пясъчен цвят;

• с оранжеви очи и червена коса, с бледозелени очи или очи с подчертан зелен цвят. Кестенът и златистата коса също са доста добри;

• За блатните очи горните опции не са точно подходящи. В този случай трябва да изберете тихи тонове.

Дамите с тъмно тяло и бледи сиви очи трябва да избират наситени цветове, така че външният вид да стане по-ярък и по-изразителен: това ще помогне на ореховите и шоколадовите тонове. Ако дамата има не само бледи очи, но и коса, тогава трябва да получите боя на пепеляв тон. Ако естественият цвят на косата е тъмен, можете да рисувате в тъмно руса цвят.

Как да изберем цвета на косата на очите: неуспешни опции (с снимка)

Момичетата с руса коса и очите не искат да боядисват косите си в платинени и пурпурни тонове.

Черната коса прави образа на тъмнокожите скучни.

Червенокоси дами с изобилие от луни не е необходимо да използват ярки контрастни тонове. Ако лицето е склонно към обриви, червената коса само ще подчертае този проблем.

Бледи одрани хора с яркочервено око не е необходимо да бъдат боядисани в черно, бургундско и патладжан и прекалено бледи нюанси.

Собствениците на сиви очи не трябва да се пренасят от твърде светли или много тъмни цветове, които правят лицето визуално по-зряло.

Спомняйки си съвети как да изберем цвета на косата на очите, всеки мода ще може да трансформира и актуализира изображението, като подчертава най-добрите характеристики на външния си вид. В края на краищата, при избора на цвят на косата, много трябва да се вземат предвид, в противен случай промяната на изображението може да доведе до пълно разочарование, а не до прекрасна актуализация.

Share:
Comments