Екатерина страженова е извършила пластична хирургия

Телевизионната водеща Катрин Страженова е привикнала да изглежда безупречна при каквито и да било обстоятелства. За щастие природата го е дала с почти перфектен външен вид - привлекателна, свежа и тънка. Въпреки това, след раждането Страженова загуби форма и трябваше да се занимава усилено, за да възстанови бившата си красота.

Наскоро Катя призна на журналистите какви методи тя се върна към тънката си фигура. В живота, известният телевизионен водещ изглежда различно от телевизионните екрани, тя е доста миниатюрна и крехка жена. Но след раждането на втората дъщеря на Саша, Катрин е принудена да потърси съвет от естетични хирурзи. Стрженова случайно остави да се промъкне, че след раждането корегира формата на гърдата, а също така увеличи обема. Но, както е известно, няма ограничения за съвършенство, затова следващият етап е корекцията на долните клепачи.

Нова година 2013 Strizhenovy се срещна у дома пред телевизора. "От празниците имаше само Оливие, тъй като не пия шампанско", се смее Катрин, "вярвам, че шампанското е вредно за здравето." Много скоро ще отлетим за Италия за почивка в Италия. "Това вече е особена традиция и децата го очакват. Винаги прекарваме празниците на Нова година заедно.

Share:
Comments