Популярна диета катрин зита джоунс

Кой не мечтае за тънка фигура и гладка еластична кожа? Кой не иска да изглежда двадесет на тридесет или четиридесет? Както се оказа, няма нищо сложно тук. Трябва просто да изберете правилната диета, да разработите система от упражнения и да водите здравословен и активен начин на живот. Много световни звезди не винаги изглеждат перфектни. Това се случва, те също губят форма, които поради спецификата на бъдещата роля, и които по лични причини. И това, както всички останали, не е толкова лесно да се върнете към бившия идеал. Но, като правило, всеки има своя любима диета или тайна за младостта и жизнеността.

Бих искал да говоря за диетата на Катрин Зети Джоунс, която в нея 41 изглежда много привлекателна и секси. Тук трябва да отбележим няколко етапа на поддържане на формата му.

Youth. Рибна диета

Тъй като детството и младостта на популярната актриса минават в малко селище, където основата на дажбата на който и да е жител е риба, основата на нейното меню се състои от продуктите на морето.

Според много диетолози диетата на рибите ви позволява да отслабнете до 4 кг на седмица. Затова, подготвяйки се за нови издънки, Катрин Зета винаги е ограничавала консумацията на продукти, с изключение на риба или морско кале, позволявайки също да яде малко извара (да поддържа косата и ноктите) и да пие няколко чаши кафе или чай на ден.

За да поддържате не само добра форма, но и да насищате тялото с необходимите микроелементи, диетата на Катрин Зита Джоунс препоръчва използването на чаша доматен сок всеки ден. В състава си тази диета прилича на протеинова диета, но единствената разлика е, че тя не съдържа яйца, а консумацията на зеле е ограничена от морско зеле.

Падеж. Диета крест

Колко тънка Катрин Зети Джоунс, след като спечели 19 кг, беше въпрос за много от нейните фенове. Първо, звездата прекара много време на физическо натоварване. По-специално, тя започна фехтовка. Но тъй като този метод е донякъде сложен и уморителен, тогава за тези, които последваха успеха му, беше предложена версия на диетата kresh (супа диета) в комбинация с диетата на Кремъл и преброяването на калории.

Същността на това е, че за развитието на здравословна и подходяща диета трябва да консумирате само нискокалорични храни и да ограничите вечерята с различни зеленчукови супи. Освен това, кафето е загубено от дажбата. Той е заменен с минерална вода и сокове (в повечето източници са предложени домати).

Диета Катрин Зета Джоунс от този период има разнообразие от различни вестници и списания. Някои казват, че тя започва да преброява калории, други консумират само храни, съдържащи протеини (с изключение на въглехидратите от менюто), като съветват читателите си като Зета Джоунс да консумират много месо и яйца. Третите източници съобщават, че звездата не е изоставила рибния си хранителен режим и го е разнообразявала само с ястия от обезмаслено месо. Същата актриса по въпросите за това колко тънка е Катрин Зети Джоунс даде само два аргумента - да води активен начин на живот и да не яде на път. Следователно, не можем със 100% сигурност дали Джоунс се е придържал към някакви диети след раждането или ги е компенсирал с добре обмислена планирана програма от товари. Но резултатът беше на лицето.

Ние съставяме диета

Каквото и да е било, всеки от нас решава коя диета ни подхожда най-добре. Друго нещо е, че всеки възприема като основа точно съвкупността от продукти, които са подходящи за него. Някой седи на зеленчукова диета, някой на ориза, някой на кефир. Има хиляди диети. И винаги можем да изберем един от тях по ваше желание. Друго нещо е, че много често, виждайки резултата от звездите, искаме да научим тайните им.

Така че повечето източници предлагат следния набор от диетични продукти, Катрин Зита Джоунс, които й помогнаха да се подготви за снимките, след като загуби формата си поради раждане.

1 вариант

  • Закуска. Яйце (или омлет), парче месо (бекон), доматен сок (или кафе).
  • Обяд. Зеле и доматен сок. Можете да добавите парче месо.
  • Вечеря. Пиле, маруля (от зеле или спанак), доматен сок.

2 вариант

  • Закуска. Салата от морско кале, кафе.
  • Обяд. Варена морска риба. Доматен сок.
  • Вечеря. Морски коктейл. Кафе.

3 вариант

  • Закуска. Нискомаслено извара, сок или минерална вода.
  • Обяд. Салата, месо, доматен сок.
  • Вечеря. Зеленчукова супа с картофено пюре.

Има още много опции, които могат да бъдат проследени в рамките на 7-10 дни в един и същ набор от продукти или редуващи се. Също така можете да замените съставките, които са най-подходящи за Вас. Основното нещо е, че диетата е с ниско съдържание на въглехидрати, мазнини и не уврежда здравето ви.

И помнете каква диета не бихте избрали, тя задължително трябва да бъде съчетана с упражнения и добро настроение.

Share:
Comments