Не всички сладки са еднакво вредни

Първото нещо, което човек, който решава да отслабва, трябва да се ограничи до сладко. Но ако наистина не можете да откажете деликатесите, струва си да изберете по-малко вредни сладкиши, т.е. Тези, които са по-малко благоприятни за натрупването на мазнини.

Ако отслабнете и все пак си позволите парче шоколадови бонбони, по-добре е да изберете по-тъмен шоколад с високо съдържание на какао на зърна, отколкото мляко и бяло. Прочетете етикета: този шоколад трябва да съдържа най-малко 70% какао.

Jam, сушени плодове и jujube по-малко калории отколкото бисквитни торти, кифли и торти, защото нямат мазнини. Кремът от масло е много по-опасен за фигура, отколкото захарна заледяване или най-сладкото сладко. Сухите плодове, в допълнение, съдържат фибри. С намаляването на теглото си е полезно да бъдеш приятел, защото не позволява да се асимилира простата захар. Един добър начин да "защитите" десерта е да ядете пред него няколко супени лъжици сух трици.

Не купувайте плодови сладкиши, които производителите определят като нискокалорични - в тях няма нищо диетично. Защото има мазнини.

Скъпа, въпреки че е естествен продукт, е изключително вредно за тези, които се опитват да отслабнат. Не забравяйте, че 100 грама мед са около 310 ккал.

Мороженое представляется нам более калорийным, а сорбет (замороженный сок) — более диетическим, но это не совсем так. Если в классических рецептах сорбеты действительно чуть по-малко калории, чем мороженое, то в наши дни разница ничтожна: промышленное мороженое содержит гораздо меньше жира, а сорбет — гораздо больше сахара.

Класическият млечен сладолед има калорична стойност от около 70 калории за 50 грама. Дори човек, който се придържа към диета, може да си позволи да яде една топка (50 грама) от този сладолед на ден. Друго нещо - десерти със сладолед: рог на вафли, карамел, шоколадова глазура, ядки и пълнители правят умерен калориен десерт в концентрат от захар и мазнини. Ето защо, вместо сламка с шоколад е по-добре да ядете празна топка за сладолед. Например, с плодове. Важно е да се разграничи нискокалоричния млечен сладолед от мастни сортове - пълнежи и сметана.

Сега е много трудно да се намери млечен сладолед в продажба. Но ако решите да отслабнете, защо да не купувате производител на сладолед понякога да се поглезите с безопасни десерти, да приготвяте сладолед у дома, без излишни мазнини и без съмнение Е.

Share:
Comments