Водещи козметолози споделят тайните на женската красота

Известни козметолози и художници на грим споделят тайните за това как могат да се използват конвенционалните козметични средства - червило, сенки, руж за заместване с други, използвани от жени за съвсем различна цел.

  • Сладки гъби

Известната холивудска make-up художник Йоана Шлип, която работи с модели и актриси, разкри тайната на грижата за устните им: вместо червило, тя ги приготви в сухия сух сок. Това "червило" трае дълго време, овлажнява и създава ефекта на зрънце.

  • Дезодорант и Т-зона

Също така Йохана препоръчва в горещо време, вместо да се изтрива салфетки. И на Т-зоната, нанесете твърд дезодорант без талк. Художникът на грим предупреждава: всеки ден не може да се прибегне до такъв метод.

  • Природна красота

Интересен метод на грим бе предложена от гримьорката Боби Браун: според нейното признание тя използва червилото на майката и се зачерви в детството си, след което ги изтри. По този начин ефектът е създаден, че е съставен. Този минимум може да създаде ефект на естествената красота.

  • Хигиенично червило като основа за грим

Оказва се, че хигиеничното червило може да се прилага не само на устните, но и на веждите. По този начин, вместо специален гел, можете да фиксирате космите, което прави главата гладка и гладка.

  • Лист на устни като сенки

Както се оказа преди модни ревюта, художници за грим вместо сенки прилагат блясък на устни. Листът за устни също може да бъде заменен с хигиенично червило, най-важното - не се вкарвайте в очите.

Share:
Comments