Как да отслабвам с хипноза?

Хипнозата за загуба на тегло е един от методите, които не са напълно разбрани, което позволява не само да се намали теглото без да се изтощават диети и тренировки, но и да се поддържат вашите постижения в продължение на много години. Когато използвате хипноза за отслабване е важно да знаете как работи този метод и какво наистина помага да постигнете.

Как да отслабвам с хипноза?

съдържание

  • Какво е хипноза за отслабване?
  • Мога ли да отслабна с хипноза?
  • Къде да започнете самостоятелно хипноза за отслабване?
  • Видео: Хипноза за загуба на тегло

Какво е хипноза за отслабване?

Много хора са запознати с понятието хипноза на теория. Този метод работи върху човек, когато е в специално състояние на съзнанието, в което той лесно се поддава на предложение и се съсредоточава върху една задача. Методът на хипноза за отслабване се основава на препрограмиране на човешкия ум в полза на избягването на преяждането и поддържането на здравословен начин на живот.

Мога ли да отслабна с хипноза?

Психоанализата подчертава наличието на съзнание и несъзнателен ум (подсъзнание):

  • Съзнанието изпълнява функцията на контрол, анализ и критика и тези процеси са непрекъснати.
  • Подсъзнанието е отговорно за телесните функции - от сърцето до дишането, творческите умения, интуицията и дори екстрасензорните способности. Това е подсъзнанието, което поддържа спомени за всички житейски преживявания, умения и умения.

Хипнозата засяга точно подсъзнанието на човек, така че с него можете да отслабнете, ако поставите правилната информация на несъзнаваното ниво.

Хората, които са с наднормено тегло, често обещават да отидат на диета и да я следват, но до вечерта на същия ден са нарушили това обещание и се чудят защо това се случи отново. Мислите за прекъсване на диета възникват като обичайни реакции, които трудно се проследяват психически. Но всъщност тези мисли отразяват това, което се поставя на несъзнателното ниво. Хипнозата помага да се погледне в подсъзнанието и да се работи с него директно, като се поставят правилните настройки там и това се случва в състояние на хипнотичен транс.

Влизайки в специално хипнотично състояние, човек се обръща към вътрешния си "Аз", който му показва най-оптималния начин за разрешаване на проблема с наднорменото тегло, като използва ресурсите, които вече има.

Първият хипноза човек се научи да се чувства уверен и удобен, и едва тогава, заедно с такива настройки, и загуба на тегло се случва. Важно е такава процедура да помага на човек да яде, само когато наистина се чувства гладен и се нуждае от стимулиране на енергията. С помощта на хипнозата човек може да се справи и със стреса (който е по-добър от стреса), да се отпусне и да мисли позитивно, което се поставя на несъзнаваното ниво и определя по-нататъшното съзнание на човека, оттук и действията му.

Въпреки това, не е нужно да разчитате на бърз резултат. Тук се нуждаем от самоконтрол, много работа върху себе си и най-важното - желанието и силата да "докосваме" несъзнаваното ни.

Хипноза сесия

Важно е да се отбележи, че хипнозата за загуба на тегло ще бъде ефективна, ако наднорменото тегло е причинено от навика на човек да преяжда, а не да контролира апетита или пристрастяването му към нездравословна храна. Ако допълнителното тегло е причинено от някаква болест, например диабет, хипнозата няма да премахне проблема и ще бъде неефективна.

Къде да започнете самостоятелно хипноза за отслабване?

Начинателите, най-добре от всички, се обръщат към специалисти за помощ, а именно хипнотици. Но ако няма време и пари за това, можете да опитате самохипноза, която е много по-трудна, но е възможно и да си зададете конкретна цел и да имате силна мотивация. В този брой ще помогнете за следните съвети:

  • Всяка сесия на самохипноза трае от 15 до 30 минути, по време на която е важно да се уверите, че никой и нищо няма да се намесва в сесията, защото за хипноза е важно да бъдете в пълна самота и тишина. След това трябва да изберете удобна поза, така че да не ограничава постоянното кръвообращение.
  • Отначало хипнозата прилича на медитация, защото трябва да се опитате да се отпуснете колкото е възможно повече и да оставяте потока от мисли да тече. Когато се отпуснем и влезем в транс, потокът от мисли ще отстъпи, безпокойството ще изчезне. Отначало ще бъде трудно да освободите главата си от мисли, но във времето ще стане по-бързо и по-бързо.
  • Когато самохипноза е важно да се постигне такова състояние, когато умът не е нищо повече, а тялото е в най-отпуснато състояние, в което достъпът до енергийните канали отворени за положителна енергия. В това състояние човек се чувства защитено, той е отворен към мир и положителен опит. Тоест, той получава достъп до ресурсите на Вселената и изпълва несъзнаваното с удобно състояние. За да усили ефекта, винаги можете да умствено представляват себе си в тропически остров или в тиха и спокойна зона на горите, можете да мечтаете и да си в тези места, където е добра, безопасна и положителна.
  • Също така е важно да се измъкнем от тази държава бавно, защото ако я направите рязко, целият резултат от сесията може да стигне до "не".

Когато самохипнозата за отслабване е важна за избора на правилното аудио, което ще ви помогне да настроите желания режим и бързо да влезете в медитативното състояние:

Видео: Хипноза за загуба на тегло

Тези, които току-що започват да практикуват хипноза за отслабване, ще бъде полезно да използвате видео, в което опитен хипнолог отново обяснява как работи хипнозата и как да се научите да програмирате себе си, за да отслабнете.

Самостоятелно хипноза за отслабване има редица предимства, например, човек не е необходимо да харчи пари за диетолози, хранителни добавки и т.н. И най-важното е, че резултатът от тази практика продължава дълго време, тъй като самостоятелната хипноза включва човек в състояние на хармония с тялото си, укрепва волята, която помага да се постигне желаното тегло. След като сте се програмирали по този начин, можете да започнете да ядете правилно и да играете спорт, да няма принуда, но ще бъде основната нужда на несъзнаваното.

Share:
Comments