Изгарянето на мазнини у дома: ефективно и евтино!

Изгаряне на мазнинитеС целулита и мастните депозити може да се бори по различни начини, но най-ефективните са опаковките, особено с топлинни ефекти, което ви позволява бързо да постигнете подчертан резултат.

Козметичните салони предлагат разнообразие от опции за антицелулитни и мастни изгаряния, всички базирани на подобряването на кръвообращението на кръвта и лимфната течност, премахвайки токсините. Но ако искате да извършите процедура, включваща обгаряне на мазнини у дома, трябва да следвате някои препоръки, за да постигнете най-ясно изразен ефект.

Колко правилно да се правят тайни за отглеждане?

За да започнете всякакво изгаряне на мазнини трябва да бъде само след цялостно почистване на кожата с търкане направено непосредствено преди опаковането.

Масата за опаковане трябва да бъде гъста и пластична, лесна за нанасяне, а не за източване, съставът й трябва да бъде хомогенен и без бучки или вени.

В допълнение към непосредствените съставки, ще ви е необходим термо филм за храна, парче плат, което не е ужасно мръсно и топло одеяло. Ако имате колан за изгаряне на мазнини, можете да ги използвате и вие.

След като сте решили да изгорите мазнините, не забравяйте, че някои от тях имат състав, който е несъвместим с много заболявания, например със заболявания на сърдечно-съдовата система или бъбреците, женската сфера или кожата. Противопоказания за обвивки могат да станат варикозни, тромбофлебити, язви по кожата, бременност и критични дни!

Убедени, че нищо няма да ви попречи да извършите самоусъвършенстване, смело пристъпете към процедурата.

За да бъдат опаковките много ефективни, те трябва да се правят най-малко два пъти седмично, в продължение на един месец. Можете да използвате един вид опаковка или да разнообразите разнообразие, например опаковка от кафе с мед и кафеварка с червен пипер.

Опцията за опаковане срещу целулита и за отслабване!

Опцията за опаковане срещу целулита и за отслабване!

рецепти

  1. За да приготвите запушалка с мед от кафе, трябва да комбинирате 100 грама натурално смляно кафе с малко мед, разтваряте състава с вряла вода и нанесете овесената каша на проблемните области, обвийте ги добре с термофилми и дрехи от вълнени дрехи - ефектът се удвоява, ако активно се движите половин час , а след това легнете тихо под топло одеяло!
  2. Опаковането с червен пипер е много ефективно, опаковката включва кафе, мед и малко натрошен червен пипер (на 100 грама мед и кафе състав, само половин чаена лъжичка черен пипер). Преди да приложите съединението върху кожата, проверете го на ръка - ако тя изгаря силно, добавете кафе.
  3. Много ефективни таблетки за изгаряне на мазнини с добавяне на масло от грейпфрут или оранжево, бяла глина и ябълков оцет.

Независимо от състава, който избирате, основната редовност и продължителността на експозицията, както и поддържането на топлинни ефекти. Само изключителни по отношение на ефективността са опаковките, които се извършват с помощта на специални колани с термичен ефект. Ако работите върху стомаха, нанесете композицията, обвийте термофилма и обличайте колана - половин час пожарникарско танцуване или енергоемко почистване около къщата и ефекта върху лицето! Ако проблемната област е бедрата, купете два колана и ги сложете на бедрата, естествено предварително приложете композицията и ги обвийте с термофилми - активни движения или затоплящи се одеяла, а за един месец ще забравите за целулита!

Тези опции ще ви помогнат да затеснете кожата и да се отървете от целулита

Тези опции ще ви помогнат да затеснете кожата и да се отървете от целулита

Опаковките за изгаряне на мазнини са отличен инструмент за поддържане на красотата и коригиране на проблемни области, но ако изпълнявате всички процедури в комплекс, като си плащате поне няколко месеца в годината за редовни процедури за поддържане на добра форма, ефектът ще бъде просто фантастичен. Необходимо е да се научите как да обичате себе си и редовно да почиствате червата, да ходите на фитнес зала, да се грижите за кожата, да следвате почистващи диети - всичко това е в състояние не само да запази красотата ни, но и да подобри качеството на живот!

Share:
Comments