Магията на фотографията: къде, с кого и как най-добре да не

Снимките винаги са били приписвани на специални значения в света на магията. Заснемайки себе си на определени места, човек не само улавя един незабравим момент на живот, но и изпълнява определен вид ритуал, за да промени своето биологично поле.

Съществуват известни правила за сигурност при работа с този вид информация, за да се избегне появата на различни видове проблеми.

Снимка на леглото и снимка в огледалото - опасно ли е?

Преди всичко, си струва да помните, че не можете да снимате спящ човек. Смята се, че ако човек види демони, макар и несъзнателно, тяхната сила се отслабва. Познавайки, между другото, на човешките очи също бяха дадени магически способности. Ако направите снимка на спящ човек, можете да го направите уязвим към демоните, като отнемете част от аурата. Особено опасно е да се снимат бебета, малки деца, както и небалансирани личности.

С развитието на модата на така наречените Selfie момичетата често започнаха да снимат собствените си отражения в огледалата. Но те забравят, че правейки това, те увеличават негативния ефект на снимките. В крайна сметка, огледалата могат да се натрупват отрицателна енергия, и ако тя отразява на снимки до човек, за премахване на последствията от такава грешка ще бъде изключително трудно. Негативният може да поеме в аурата и да засегне всички сфери на живота като вампир на психическо ниво.

Снимка на мъртвите, паметници, изоставени жилища - какво не е наред?

Също така не можете да снимате мъртви хора, дори ако починалият е бил майка или друг близък роднина, приятел. Много от тях правят запомнящи се снимки на погребението, но дори фотографирането на починалия по телефона не може да позволи на душата му да намери мир. Ако някой умря, беше ядосан на някого от членове на семейството, тогава в къщата може да се появи необяснимо нещо. Следователно, дори и да има такава снимка, тя трябва или да бъде отнесена към гроба на починалия, или да бъде съхранена отделно от основния албум.

Също така, не правете снимки на фона на паметници, както и на изоставени и древни сгради. Такива структури и места сами по себе си носят негативна енергия. Тя е толкова мощна, че може да зарази цялата къща. Ето защо, дори ако има такава снимка, езотериците й се съветват да я съхраняват в нежилищна стая като гараж.

Изхвърлянето на снимки е вредно?

По принцип, колкото по-малко човек е фотографиран, толкова повече той е защитен от влиянието на фините светове. Ето защо опитни хора не обичат да правят себе си и да правят снимки без причина. Също така, не публикувайте безразборно снимките си в социалните мрежи. Колкото по-малко лична информация е налице, толкова по-голяма ще бъде енергийната защита на човек. Тъй като така наречените фалшиви страници са по-енергийно безопасни.

Тези съвети ще ви помогнат да спазвате правилата за безопасност, когато използвате традиционни фотографии.

Share:
Comments