Модни прически за разширение на косата

Няма жена, която да откаже да получи луксозна, красива и добре поддържана коса, но за съжаление природата не винаги ни дава това чудо. Затова трябва да сме доволни от това, което вече съществува. Изключително е, че фризьорското изкуство до известна степен позволява да се реши този проблем.

екструдирана коса - прически, снимка

Днес повечето салони за красота и фризьорски салони са доволни от нас, като предлагат съвсем нова услуга, наречена разширение на косата. Тази процедура, чиято цел е да удължи или увеличи обема на вашата коса, не причинява практическа вреда на естествената коса и значително разширява възможностите за създаване на красиви прически.

Прическите за дългите удължения на косата са почти същите като прическите, направени на дългата им коса, и често имат още по-голяма вариация, тъй като малко хора могат да се похвалят с тази коса. Но за да направи резултата от натрупването щастлив за дълго време, а косата се оказа разнообразна и оригинална, винаги трябва да се грижи за косата.

Грижа за разширението на косата

Порастната коса изглежда почти същата като естествената коса и не се различава много от тях, тъй като натрупването се извършва основно с помощта на естествени нишки. По този начин, носенето на удължаване на косата не ограничава обичайния ви начин на живот. Запазвайте разширенията за коса за по-дълъг период от време ще ви помогне да се грижите за тях внимателно и правилно. За да направите прически за дълги разширения за коса, ще трябва да спазвате някои правила.

  • Косата, нанесена в косата ще изглежда красива, ако е чиста и добре поддържана, естествено е, че разширението на косата се нуждае от измиване и грижи, както и естествена коса.
  • Измийте екструдираната коса, като хвърлите главата си назад, за да предотвратите повреда на косата и натрупванията от заплетени нишки.
  • За да направите разширенията на косата естествени и красиви, можете да прибягвате до използването на маски за коса, които ще ги подхранват и подсилват, както и вашите собствени.
  • При избора на шампоан за коса се опитайте да избегнете агресивните, като предпочитате тези с неутрално рН. Шампоаните са интензивно изстъргани и предназначени за суха коса.
  • Такива продукти за грижа за косата, като течна коприна и масла за коса - са противопоказани, тъй като могат да повредят капсулите.
  • Така че косата не се заплита и няма небрежен и пренебрегнат външен вид, никога не лягайте, без да изсушавате косата си.
  • Експертите препоръчват да залепят косата в свободна плитка или да се съберат в лека "опашка" преди да си легнете, тогава вероятно няма да имате проблеми с последвалото оформяне на косата.
  • Единственото нещо, което изисква деликатна и специална нагласа, в случай, че решите да изградите - това е пениране косата ви. Комбинирането трябва да бъде много внимателно, трябва да държите косата в основата и бавно да я гребете с четка, изработена от естествени влакна, които не съдържат топки за масаж, но най-добре е да закупите специална четка за косата.

Фото - идеи за прически

Прически за дълги разширения за коса трудно могат да се видят без възможностите, които се отварят, когато са оцветени, но определено трябва да използвате тази услуга от професионален фризьор, за да не навредите на изложената коса. Много често жените, които изграждат косата си, ограничават сами себе си, като решават само за просто поставяне. Въпреки това, както показва практиката, разширението на косата е напълно толерирано, дори и сложните прически, например сватба или вечер.

Прическите за дългите удължения на косата предлагат стилизиране с гладене, сешоар, закрепване с фиби и невидимост, само по начин, по който да не се повредят капсулите. Строго погледнато, натрупването се прави, за да се създадат на главата фантастични купчини, тъкане, комбинации от високи шевове и разхлабени къдрици.

Можете да бъдете абсолютно сигурни, че ако станете собственик на професионално коса, ще промените външния си вид и ще станете по-женствени и привлекателни.

модни прически за разширения за коса, снимка

Share:
Comments