Тогава сауната за загуба на тегло ще ви помогне

За всички полезни за здравето свойства на сауната са известни. Загрижени за теглото си, дамите знаят, че за един час, прекаран в парната баня, лесно можете да се разделите с 1-1,5 паунда.

Производителите на продукти за отслабване са решили да приложат способността за "загуба на тегло" на парната стая чрез сауна. Употребата му обещава забележителен ефект - премахване на излишните килограми, целулита, подуване. Така изглежда.

kostum_sauna

Качественият костюм-сауна за загуба на тегло струва от 300 до 1000 рубли, в зависимост от производителя, по отношение на плътността и здравината на материала. В комплекта - панталони и якета, което означава, че използването е възможно и отделно.

Той е изработен от въздушно-и водоустойчив материал, наподобяващ болоня, маншетите на ръкавите и панталоните имат еластични ленти, благодарение на което ефектът на сауната се постига. В този костюм ще се потите не по-малко, отколкото в парната баня, но не е нужно да ходите никъде.

Как се губи тегло в сауна костюм

Тялото на възрастен човек е 70-75% вода, а мастната тъкан го поддържа много добре - 100 грама мазнини "привличат" 750 грама вода.

Ако използвате костюм по време на тренировка, тренировка, повишаване на телесната температура, пот става по-интензивен и работещите мускули използват мазнини, които, изгарящи, изпускат вода.

Така загубата на тегло се дължи не само на загуба на мастна маса, но и на вода. Плюс - загубите вода поради ефекта на сауната, защото тялото, което предпазва от прегряване, ще започне да се потива активно. Това означава, че ще загубите повече течности, отколкото при нормална тренировка.

Можете също така да забележите малко увеличение на консумацията на калории, защото тренировката се извършва при висока температура. Отоплението активира всички метаболитни процеси и калориите се изразходват по-бързо.

Резултати и обратна връзка

Застанете на везните след курсове в костюм, ще бъдете приятно изненадани - можете да отидете до един килограм в даден момент. При редовна употреба може да се отбележи и намаляването на застояли явления - оток и целулит, тъй като клетките "целулит" много харесват водата и се увеличават по размер, когато има много течност.

Бързият ефект, въпреки че се постига чрез загуба на вода, все още е голям плюс, само защото ще ви подтикне към по-нататъшни действия и ще укрепи вярата в ефективността на годността за отслабване.

Защо фитнес? - питаш. Да, защото без движение този костюм няма да има никакъв ефект, така че ключовият момент е физическата активност.

Ето какво пише нашият читател за неговото използване:

Олга, на 44 години

Запознат с костюма-сауна в продължение на около 10 години. Склонен съм към пълнота, обичам да ям, затова се чувствам по-добре. Но от време на време се грижа за себе си и отслабвам.

Костюм-сауната обича нежно, но е добре само в комплекса и при няколко условия

1. Тя е ефективна, когато се придържа към диета. Обичам хранителната система (НЕ диети! Аткинс, т.е. от втория етап ям много зеленчуци)

2. Занимавам се всеки ден от 40 минути до час и половина на елипсоид и бял мейк и правя упражнения с гири и за краката и пресата

3. Пия 2 литра вода на ден

3. Под костюм винаги трябва да носите дълги памучни панталони и рокля и, ако желаете, да използвате някакъв антицелулитен крем

4 Потта се в него до момента, в който се чувства като пелерина и панталони само от басейн с вода.

Теглото с него наистина отива по-бързо, целулита се изравнява и ако след тренировка написана (кафе или морска сол със заквасена сметана) и намазана с крем (най-бюджетната), тогава кожата е като коприна.

Купувам костюма най-лесният и най-евтиният - черен от дебел филм. С интензивно обучение той продължава шест месеца, ремонтира малки сълзи с лепило и петна от дебели торбички - гледката все още е дива, така че е за учене у дома и там няма значение как изглеждате.

Как Алина Кабаева загуби тегло с помощта на сауна костюм

Руската гимнастичка Алина Кабаева направи добра реклама за този костюм, който в най-кратки срокове губи тегло преди състезанието с повече от 10 кг.

Това, от една страна, говори за ефективността на този продукт, но ... всъщност спортистът е активно обучен в него, което само по себе си е ефективно средство за намаляване на теглото. Да, и за ограниченията в храненето, каза тя - яде ниско съдържание на мазнини риба, зеленчуци, пие много вода.

обезпечителни мерки

За кожата не е толкова засегнати от ефектите на пот и топлина, облечени на костюм памучна тениска и гамаши. Не забравяйте да вземете душ и да избегнете появата на дразнене на кожата, ако се появи, след това спрете да използвате костюма, докато кожата се възстанови напълно.

Не забравяйте да се грижите за самия костюм - избършете го отвътре след сесията, в противен случай ще има неприятна миризма.

Използването на костюм има някои ограничения и противопоказания.

Противопоказанията включват бременност, постоперативен период, сърдечни заболявания и стави (когато топлината е нежелана), разширени вени, ракови заболявания, кожни заболявания.

Може да се каже и за индивидуалната нетолерантност - някои могат да станат елементарно лошо в такъв костюм, тогава не става въпрос за използването й, защото пътят към хармония не трябва да ви води до болнично легло.

Не използвайте костюма прекалено дълго - 30-40 минути е достатъчно, тогава, ако искате, можете да продължите тренировката без него, като доближите фигурата до съвършенство.

заключение

Можете да използвате този костюм, но това не е независимо средство за намаляване на теглото. Ако не промените диетата си, водата като "изчезнала" ще се върне при вас и няма да забележите подобрение.

Обобщавайки всичко това, използването на сауна е оправдано, ако е необходимо бързо да отслабнете, както и с нормална загуба на тегло, но с добро здраве, редовно обучение и преминаване към диетично хранене - разфасовки от сладко, брашно, мазнини и сол.

Share:
Comments