Ефективни упражнения за вътрешността на бедрото

Някои части на женското тяло обикновено губят еластичност. Какви упражнения за вътрешността на бедрото могат да бъдат посъветвани да поддържат тази част от тялото в ред? И вие също трябва да знаете точно как се извършват, с каква скорост и за кое време. Правилната техника за изпълнение ще ви позволи бързо да приведете мускулите в тон и форма на бедрата в ред.

Ефективни упражнения за вътрешността на бедрото

съдържание

 • Техника на изпълнение на упражнения
 • Фитнес у дома
 • Фитнес върху симулаторите

Техника на изпълнение на упражнения

Основни принципи:

 1. На първо място е необходимо да се каже за интензивността на обучителния процес. За положителен ефект е необходимо да се обучаваме с голям брой подходи и повторения, като максимално изразходваме енергия.
 2. Не забравяйте да направите пауза преди основния набор от упражнения. Наклонете се напред, назад, завъртете, скачайте на място. Мускулите трябва да бъдат подготвени и затоплени.
 3. Необходимо е да го направите 6 пъти седмично в продължение на 40-60 минути на ден.
 4. Храната засяга процеса на обучение - яжте я! Искате ли да отстраните мазнините от вътрешността на бедрата си? Ограничете висококалоричните храни, алкохолните продукти, сладкишите.
 5. Следете водния баланс в тялото. Количеството вода на ден е не по-малко от 1,5 литра.
 6. Направете първата тренировка на интервали от 30 минути, след това увеличете за 5 минути.
 7. Ако искате да намалите размера на бедрата, след класове поне два часа не яжте.

Фитнес у дома

Първо, нека поговорим как да махнете мазнините от вътрешността на бедрото у дома.

 1. Фитнес, който балерините правят като тренировка. Позиция лежи, краката се издигат нагоре под прав ъгъл перпендикулярно на пода. Бавно повдигаме краката си отстрани и бавно ги намаляваме. За по-голям резултат ние спускаме краката заедно, така че петите да се докоснат. Направете 20 пъти за три подхода.
 2. Легнахме от едната страна, сложихме ръце на пода, ръцете пред нас. Ректифицираните крака се откъсват от пода с 10 сантиметра и се задържат за 3 минути. Намаляваме го, повтаряйте го два пъти.
 3. Застанете прави, краката организираме широки пръсти един от друг, дълбоко можем да седнем и да стане, направете бавно, изпълнява 19 пъти, на двадесетия сметка се бавим в седнало положение за 10 секунди, се представят 10 повече коремни преси, на десетия бавим в полуседнало положение за 10 секунди. Обърнете внимание на снимката, която показва правилната позиция на клек или в друга грандиозна.
 4. В същата позиция на клек ние вдигаме палеца на дясната и левия крак 16 пъти на свой ред, докато сме в клекнала позиция. След това повдигнете и двата чорапа едновременно и 16 пъти.
 5. Краката са широко раздалечени, изпълняваме ролка вляво, докосваме дясната ръка на левия пръст и другия крак по същия начин. Гърбът е успореден на пода.
 6. Приемете позицията на бара, краката ви бързо скачат заедно и прекъсват връзката. Това ще ви позволи да разберете как да помпате вътрешността на бедрото.
 7. Легнете на гърба си, свържете краката си и дръпнете краката си на това място с коленете си до гърдите си.
 8. Ние лежим от едната страна, поставяме горния крак пред нас, държейки го с ръка, люлеейки долния ни крак нагоре. 20 пъти на крак.
 9. Легнахме на гърба си, вдигнахме краката си, огъвахме се под прав ъгъл на коленете, разкачвахме и свързвахме краката и не отделяхме краката. Опитайте се да опънете само вътрешната страна на бедрото. На вътрешните мускули бедрата трябва да усещат чувство на парене.

Видео за правене на упражнения у дома

Все по-ясно, обучението е представено във видео, в което можете да видите правилната техника за извършване на упражнения по вътрешните бедра. Професионален фитнес треньор отговаря, което обяснява всичко в детайли и го показва.

Фитнес върху симулаторите

Ефективните упражнения за вътрешното бедро могат да се извършват не само у дома, но и във фитнеса. Има симулатори, които ви позволяват да работите с мускулите на вътрешната, външната и задната част на бедрото. Макар че лесно могат да заменят клека с мряна.

 • Най-популярният блок симулатор за работа на вътрешността на бедрото. Подредете се по-удобно, ръцете се наведоха зад седалката, изправиха гърба, намалиха и разпънаха краката си възможно най-бавно.

 • Друг симулатор с чуждестранно име hip shaper се появи наскоро в спортни магазини. Тя ви позволява да отговорите на въпроса как да намалите вътрешността на бедрото. Принципът на работа е подобен на предишната версия. Слагате коленете си на специални стойки, премествайте краката си и ги засаждате. Не го правете бързо, по-добре колкото е възможно по-бавно. Можете също така да помпате вътрешната част във втория вариант: също да получите на коленете си, единият крак е неподвижен, вторият е заделен и така правим 20 повторения, след което сменете крака си.

 • Магическият магьосник. Симулатор за отслабване, който няма аналози. Преместването на краката дострани бързо и ефективно ще се сбогува с досадния проблем и ще разбере как да се изпомпва вътрешността на бедрото.

 • Майстора (Tai Master) или разширителят за краката. Легнахме на пода или седнахме между краката на експандера, се опитахме да стигнем до провал, получихме добър заряд за вътрешната повърхност.

Видео за тренировка във фитнес залата

Гледайте видеоклипа, в него ще видите много ефективно упражнение и ще разберете как да затегне вътрешността на бедрото:

Повечето жени не могат да се хвалят с бедрата си. Мускулите на вътрешното бедро са много по-трудни за помпане, отколкото за намаляване на теглото като цяло. Особено е необходимо да знаете как да отслабнете, в противен случай проблемни области ще останат с излишъци, докато други части на тялото ще бъдат силно изсушени.

Не забравяйте, че женското тяло изисква изработване на определени проблемни области и винаги трябва да им се обърне постоянно внимание. Надяваме се, че след тази статия няма да имате въпрос: "Как да премахнете вътрешността на бедрото?".

Интересно е да знаете: Как да премахнете ушите на бедрата.

Share:
Comments