Пиле mcnuggets под микроскоп при майки

Внимателните майки винаги имат много въпроси относно бебешката храна - например какво може да се направи и какво не трябва да се храни с бебето.

За да отговори на всички, дори и най-трудните въпроси, колкото е възможно по-подробно за продуктите и процесите на подготовката си, McDonald's реши да организира "Quality Patrol".

Всеки посетител може да отиде на тази програма, която се изпраща за производство на доставчиците на компанията.

Всяко такова пътуване напомня проверка от обикновени потребители: "патрулните" виждат целия технологичен процес и имат право да задават въпроси. За почти 10 години съществуване на програмата участниците посетиха Франция, Германия, Полша, Финландия, пътуваха почти цялата европейска част на Русия, където доставчиците на McDonald's имат свое собствено производство.

И тази година, за да участват в "Патрул на качеството", "Макдоналдс" се поканят на майки - те са най-строгите и критични критици, които се интересуват от това как безопасно и балансирано хранене за детето могат да бъдат продуктите на McDonald's.

Уеб сайтът на компанията постоянно получава въпроси за любимите пилешки продукти на децата от McDonald's. Ето само малка част:

  • Откъде идва пилето в "Макдоналдс"?
  • Какво представляват пилето McNuggets?
  • Пилешката кожа, която се съдържа в пилешкото копърче на сандвич Macchiken?
  • Какъв е процентът на истинското пиле в Chicken McNuggets?
  • Има ли храна и други добавки в пилето?

Ето защо на първото посещение на патрулните майки бе решено да се организират за производството на пилешки полуготови продукти за McDonald's.

"Патрул на качеството" ще отиде в Калининград, където ще посети завод "Мироторг", който доставя пилешки продукти за ресторантите на Макдоналдс. Пътуването е насрочено за 20-22 май 2014 г.

Броят на "местата" в "Патрул" е ограничен. Ето защо, за да инспектира целия процес на готвене пилешки продукти ще отида 10 майки, които ще изпратят най-завладяващите есета по темата "Защо е важно за мен лично да участвам в Патрула на качеството" Макдоналдс ".

Домакините, лекарите, учителите - майките от най-различни професии могат да станат "патрули". Важно е само желанието да научим цялата истина за продуктите на компанията. Всяка от есетата на участниците, определена в резултат на конкурса, ще избере един от най-често срещаните въпроси на посетителите за пилешки продукти като "оперативна задача" от McDonald's или ще поиска от тях - и в процеса на пътуване ще трябва да получи конкретен отговор.

Най-добрите отзиви от мама експерти ще бъдат публикувани в секцията на сайта на McDonald's "You ask, we answer", която започва през юли тази година.

Всички разноски за пътуването (включително плащането за пътуване на участващите майки от регионите на тяхната резиденция в Москва и обратно) се поемат от McDonald's. Като приятен бонус "патрул" очаква вълнуваща екскурзия.

Внимание!!! Для участия в конкурсе свои эссе на тему "Защо е важно за мен лично да участвам в Патрула на качеството" Макдоналдс " необходимо отправить на эл. адрес: [email protected] до 4 мая (включительно), сопроводив их следующими контактными данными:

FIO;

град / регион на пребиваване;

възраст;

възрастта на детето (деца);

телефонен номер за връзка.

Share:
Comments