Дневник на глад, или как седнах на диета

"Ти не си дебел!" - Още веднъж най-добрият приятел възкликва при вашето критично преразглеждане на собственото ти тяло, но какво да правиш, ако се чувстваш с излишните килограми, които трябва да събереш заедно, защото скоро е пролет!

Робко чука в кабинета на психолог, влязох вътре: "Факт е, че искам да отида на диета. Но преди всичко ще ви кажа, че имам стар и дълбок комплекс за собствената си фигура. Ето защо, в допълнение към диетата и упражненията, имам нужда от съвет. " Решението на психолога е, както следва:

- Силата на автоугрегацията е голяма сила. След като сте решили решително да отслабнете, сигурен сте, че ще успеете. Но за някои малки слабости (под формата на торта) не можете да наказвате собствената си психика. Това е, не се наричайте мазнини. Трябва да блокирате напълно тази идея. Не се отказвайте от строгите диети и забравяйте, че храната е единственият източник на енергия, необходим за поддържане на тялото. Твърде диетични експерименти върху тялото до всичко. Няма стрес! При избора на диета, да се ръководи от вашето здраве и да вземе под внимание физическото натоварване. И по време на неприемливите пристъпи на глад, трябва да излезете с вълнуваща дейност.

Ден първи

Понеделник е страхотно време да започнете нов живот. Prochtudirovan на съответната литература, аз си отделих диета, наречена "японски", и вместо на фитнес реши да направи съвременни танци, тъй като аз винаги мечтал за танцуване.

За по-голяма увереност в съпротивата на изкушението, вечерта закачах картина на художници от Холивуд с невероятните им фигури на вратата на хладилника. Както виждате, щом искате да сте поне на една крачка по-близо до това съвършенство.

Менюто за днес: закуска - черно кафе, бисквити; вечеря - две твърдо сварени яйца, зеле салата, подправени с растително масло, 1 супена лъжица. доматен сок; за вечеря - пържена или варена риба.

В 19:00 ч. Тренировката. Цял час. Боли цялото тяло, искам да ям. Настроението е под средното. Заспивам, си представям себе си през лятото на плажа. Въпреки глада усмивката се простираше до ушите.

Ден 2

Хм ... доста странно. Снощи мислех, че сутринта трябваше да ям слон, но се оказа, че усещането за глад за нощта дори се смути. Меню за вторник: за закуска зелен чай с бисквити, за обяд - пържена риба, зеленчукова салата. А за вечеря пия кефир с парче черен хляб. За да се успокоя малко, лежа на дивана и гледам младежка комедия.

Трети ден

Най-трудно, както казват всички диетолози. И това е вярно. Събудих се в настроение за кошмар, закъснях за микробус, трябваше да отида в близък автобус като цаца в банката. Тук! Дори автобусът се сравнява с храната ... Ужас. И може би, добре, тя, тази диета? Хората ни обичат, както ние сме. Но - не, или напразно ли страдах в продължение на два дни? Вътрешната борба беше кратка, умът спечели.

За закуска - Херкулес в нискомаслено мляко, за обяд - моркови със сирене, за вечеря - плодове. И - сън, сън ...

Ден четвърти

Аз съм спал, чувствам се леко по цялото си тяло. Съучениците ми казаха, че лицето ми блести. Какъв хубав съм аз! Закуска - чай, голяма ябълка. За обяд ядох омлет с прясна зелена салата. И ще вечерям с кисело мляко и мандарина. Обучението беше отлично, треньорът каза, че танцувам добре. Честит ден днес ... На път за вкъщи отидох в магазина и купих дънки с размер по-малък. Сега определено не се отстъпвам от пътя си. Джинсите струват много ...

Пети ден

Преобличането на сутринта, за да учи, отбеляза, че коланът е натиснал още една дупка. Поглеждайки в огледалото, се почувствах привлекателна. Крайно време! Закуска, обяд, вечеря - повторете менюто от първия ден. От 6 до 8 дни - да повторите диетата от самото начало. Брейвс!

Посещение на психолог

- Добре ... ви поздравявам от дъното на сърцето си, но сега не трябва да се връщате назад. Толкова често се случва - загубих тегло, а от радост си помислихте: "Аз ще се възнаградя с торта, аз съм толкова умна жена!". След това още един и още ... Теглото ще бъде събрано два пъти по-бързо, отколкото е отпаднало. Когато диетата свърши, ще трябва постоянно да се въздържате от излишното парче. Готови ли сте да правите такива жертви? "

Умът ми изкрещя: "Не!" С цялата си власт. Казах на глас: "Да!". И тялото ми се радваше.

Share:
Comments