Диета pierre ducane - прегледи на тези, които губят тегло

"Пет милиона французи не могат да грешат!" - написана на корицата на книгата на д-р Дукан "Не мога да отслабна". И вярно е, че в Париж рядко виждате жена, която се опитва да отслабне по метода на известния лекар. Диетата се превърна в абсолютен хит във Франция, оставяйки Montignac с отделната си храна далеч назад.

Бъдете определени - пред вас чака

Атака!

Това е името на първия етап от диетата. Това е най-краткото, но най-трудното. Издържайте го - брои, половината от успеха в джоба ви. Колкото повече имате излишни килограми, толкова по-дълъг е този етап - от 1 до 10 дни.

  • с наднормено тегло по-малко от 10 кг - 1-3 дни;
  • от 10 до 20 кг - 3-5 дни;
  • от 20 до 30 кг - 5-7 дни;
  • от 30 кг и повече - 5-10 дни.

Десет дни - това е максимален, по-дълъг - е опасно за здравето. Но резултатът ще бъде очевиден: първите килограми ще напуснат и мястото им ще бъде взето с вдъхновение: мога да отслабна, вече го разбирам.

На този етап се допускат само протеинови храни: постно месо (с изключение на свинско и агнешко), карантия (говеждо месо, телешко и птиче месо, език на агнешко и телешко), домашни птици (без патици и гъски) , нискомаслени млечни продукти (мляко, кисело мляко, сирене, извара и кисело мляко), яйца. И скрий захарта и всичко сладко.

Каква е разликата от протеиновата диета?

На пръв поглед диетата на д-р Дукан не се различава от другите протеинови диети, но има един малък, но много важен детайл: всеки ден трябва да ядете определено количество овесени трици (на етапа на "атака" - 1,5 литра на ден) и пийте ежедневно 1,5-2 литра чиста вода. И колкото е възможно повече да се движат: да премине няколко спирки пеша, забравете за съществуването на асансьора, правят упражнения сутрин. Това е задължително за всички етапи на диканената диета.

Ние скачаме по вълните

След като успешно сте се справили с първия етап, отидете на втория етап, който в диетата Dyukan се нарича "Алтернативен". Под това име се изменя редицата дни на протеини и протеинови зеленчуци. Изберете всеки модел на редуване: ден на ден, три дни на три или пет на пет. Към продуктите от първия етап се добавят гъби и 28 зеленчуци, с изключение на картофите. В умерени количества се допускат моркови и цвекло. Не забравяйте да попълните доставките на трици - всеки ден трябва да ги ядете на 2 супени лъжици. л. Също лечение се оставя някои добавки като подправки, adzhika, краставички, чесън, желатин, диетични кетчуп, 2-3 капки масло за пържене, мляко на прах, лимон, горчица, обезмаслено какао, соево брашно, бяла маса вино, соево мляко и т.н. , Техните суми са ограничени. Продължете да водите активен начин на живот, не забравяйте да ходите - поне 30 минути на ден. Ротацията ще продължи, докато не достигнете правилното си тегло (можете да го изчислите на уеб сайта www.dukan.ru). Време е да се привързвате към кея, но не бързайте да влезете в сериозно - пред третото,

Етап на фиксиране

Тя може да бъде най-дългата - за всеки дъмпингов килограм се изисква 10 дни за фиксиране. Продължителността на тази фаза е много lekgo изчислено (брой изхвърлят кг, се умножава по 10). Животът става все по-забавно, а храната се променя: на бюрото си, се появи плодове (с изключение на грозде, банани, череши), няколко филийки пълнозърнест хляб, 30-40 грама сирене (не мека или кози), krahmalosderzhaschie продукти не повече от два пъти седмица (картофи, ориз, грах, тестени изделия, царевична каша). Брен яде 2,5 супени лъжици. л. на ден. Основното нещо - да се избере един ден в седмицата, когато ще ядат само протеини (продукти от списъка на атаки), като в четвъртък. И - това е истински празник корема - два пъти в седмицата, можете да имате всичко, което го мечтали през цялото време, но не и в списъка на разрешените продукти. Основното нещо е, че тези два празнични ястия не трябва да се движат по ред в същия ден. Сега празниците няма да преминат от вас, и те дойдоха да посетят, да не обиждат отказ домакинята да опитате нещо вкусно, над това, което тя напомняли повече от час, но ужасно вредно за намаляване на теглото. И накрая, дойде "червеният ден на календара" (ако си спомняте, за да направите бележка в него). Сега можете да прецените, че основната задача е завършена. Надявам се, че роднините и приятелите вече са оценили вашия нов образ? Това, че теглото не се е върнало, е необходимо и в по-нататъшно наблюдение

три прости правила

Последният, четвъртият етап от диетата на Dukan се нарича "стабилизация". Това ще ви бъде начин на живот през останалото време. Един ден в седмицата все още ядат само протеинови храни. Ежедневно консумират 3 супени лъжици. л. трици. Върховният и отказът на асансьорите на асансьора (доколкото е възможно) също са задължителни. В този случай можете спокойно да кажете, че сте постигнали своя собствен и гордо да покажете вашите снимки "преди" и "след". Тези три правила ще помогнат за стабилизиране на теглото за дълго време. И все пак, като всяка друга диета, дукане диета е подходяща само за здрави хора - не забравяйте да получите "добро" от лекар. В ранните дни може да се получи леко влошаване на благосъстоянието, увеличена умора и появата на лош дъх. Всички тези признаци са добър сигнал - отслабвам! Да, забравяйте, най-накрая, тази шега за седене на три диета, тъй като човек не може да яде. Да отслабнете, без да гладувате, достатъчно за една диета, ако това е диета на доктор Дукейн.

Dyuka Pier диета диета Пьер Дюкан Аз не знам как да отслабна Издател: Ексмо, 2011 Hardcover, 320 страници. ISBN 978-5-699-47561-2
Share:
Comments