Диета на сирена

Нашият сайт Diets-10.ru се стреми да ви разкаже за всички съществуващи диети и техните сортове, и ако сте редовен читател на нашия проект, вие сте в състояние да се уверите в него. Тази статия ще бъде посветена на извара моно диета.

Диета на сирена

съдържание

  • Описание на диетата
  • Меню за сирена

Описание на диетата

Диетата, базирана на извара, се отнася до редица моно-диети. Неговият принцип е, че консумирате само извара и кисело мляко. Избирайки този метод за отслабване, в най-кратки срокове се отървете от излишните килограми, без да изпитвате постоянно усещане за глад. Ако една част от извара не е достатъчно, за да ядете, тогава можете да добавите извара за извара от менюто. Използвайки го, можете да загубите до 800 грама наднормено тегло в един ден.

Диетичното хранене със сирене има много предимства. На първо място, тя е достатъчно питателна и питателна, не е трудно за човек да се държи върху нея за дълго време. На второ място, като правило, това е достатъчно 5-7 дни, за да се изхвърлят около 5 килограма. Много е важно да се има предвид, че на тази диета е много трудно да се държат на тези, които не са фен на млечни продукти.

Преди да седнете на извара, трябва добре да подготвите тялото за това събитие. За да направите това, няма да е нужно да ядете нищо цял ден, а само да пиете зелен чай с мед и мляко. След като организирате такъв ден на гладно, през следващите дни тялото ви бързо ще се насити, дори и при най-леките храни. Особено тази диета е подходяща за хора, които се придържат към вегетарианска храна.

Понастоящем най-популярните са 3 вида диети за домашно сирене, които с удоволствие ще Ви кажем. Също така тук можете да прочетете за дни на разтоварване на извара.

Меню за сирена

Диета за сирене за 3 дни

Същността на тази диета е, че разделяте 400 грама безмаково сирене на четири порции, които ядете през деня. От течността можете да пиете 500 грама 0,1% кефир и неограничено количество неподсладен чай. Ако такова меню изглежда прекалено прясно за вас, можете да готвите готвене от извара, добавяне на малко зеленчуци или плодове. Тя трябва да бъде напълно изключена от храната на захар и сол.

Диета на сирена

Диета за сирене за 5 дни

Това е една от най-екстремните разновидности на извара, но благодарение на това, за пет дни можете да загубите тегло от 3 до 5 килограма. За да постигнете желания резултат - трябва да се придържате към определено меню, което включва пет хранения дневно през целия ден. Една порция се състои от 70 грама извара без мазнини и чаша мляко. През останалото време можете да пиете само негазирана минерална вода и неподсладен зелен чай.

Диета за сирене за 7 дни

Този метод за отслабване е много подобен на предишния. Можете също така да ядете домашно сирене 5 пъти на ден, само броят на порциите тук се увеличава до 100 грама, а в интервалите между храненията пиете 2 чаши нискомаслен кефир.

Преди да използвате някоя от диетите, консултирайте се предварително с експерт, той ще ви вземе този метод за отслабване, който не уврежда тялото ви.

Share:
Comments