Ден на разтоварване на ориз

Този път ще ви разкажем за още една интересна форма на разтоварване - ден на разтоварване на ориз. Какво е полезно за ориза в дните на разтоварване, както и типовете и правилата на поведението му - прочетете в тази статия.

Ден на разтоварване на ориз

съдържание

  • Отзиви за деня за разтоварване на ориз
  • Особености на деня за разтоварване на ориз
  • Видове дни за разтоварване на ориз
съдържание статьи:

Отзиви за деня за разтоварване на ориз

Анализирайки голям брой рецензии за деня на разтоварването на ориза, повечето момичета отбелязват, че благодарение на този вид разтоварване те успяха да загубят средно 2 килограма, тъй като са инсталирали един ден разтоварване на ориз на седмица. Ако искате да хвърлите повече, препоръчва се ден за разтоварване на ориз да се прави 2 пъти седмично, особено след като е напълно безопасно, за разлика от други видове дни на разтоварване, които могат да се използват само веднъж седмично.

Особености на деня за разтоварване на ориз

Така, както беше казано по-горе, ден за разтоварване на ориз може да се извършва едновременно и два пъти седмично. Ако решите да го изразходвате веднъж седмично, тогава е по-добре да изберете средата - екватора на работната седмица, ако искате да организирате два дни в седмицата - тогава най-добре е да изберете вторник и четвъртък.

Защо е най-добре да организирате дни на гладно в работни дни? През делничните дни дните за разтоварване са много по-лесни за носене, тъй като сте далеч от дома и постоянно не сте бъркани от хладилника. На работното място няма хладилник и няма време да се хапне, което допринася за спазването на всички правила на деня на разтоварване.

Много момичета се интересуват: защо ориз? Отговорът е много прост. Оризът е зърнени култури с много полезни свойства. На първо място, оризът има благотворен ефект върху тялото ни, тъй като премахва излишната течност и шлака, а също така помага за очистването на червата. Благодарение на дните за разтоварване на ориз - не само можете да изгубите наднорменото тегло, но и да почистите тялото си.

ориз

Видове дни за разтоварване на ориз

Ден на разтоварване на кафяв ориз

Най-добрият ефект от деня на разтоварване ще даде ден на гладно на кафяв ориз. Кафявият ориз има кафяв цвят, така че можете да срещнете и името кафяв ориз. За дни на разтоварване ще бъде направен нелетен ориз, в екстремни случаи можете да използвате традиционен бял ориз, въпреки че ще даде малко по-лоши резултати, но това ще стане.

За да приготвите ориз за почивен ден, можете да използвате един от начините за готвене.

  • Първият начин за приготвяне на ориз:

100 грама ориз трябва да се накисва във вода при стайна температура в продължение на 3 дни. В същото време, добавете подправки са забранени, включително: сол и захар. След 3 дни оризът трябва да бъде източен и готов за употреба.

  • Вторият начин за приготвяне на ориз:

100 грама ориз трябва да се изсипва с вряща вода или варено. С този метод на приготвяне на ориз, не можете да добавите нищо към него.

От горните начини на готвене ориз, изберете този, който ви харесва най-добре.

Оризът трябва да бъде разделен на три порции и да се консумира за закуска, обяд и вечеря. Преди употреба можете да затоплите ориза в микровълнова фурна или двойка, също така може да се яде и да се охлади - всичко зависи от вашите лични предпочитания. На ден на гладно, ориз може да пие изключително вода, от 1,5 до 2 литра вода.

Варен ориз

Ден на разтоварване на ризово-компотн

В ден на глад за ориз и компот се разрешава да се използва компот вместо вода - както от пресни плодове, така и от сушени плодове. Ежедневната норма на напитката не е ограничена, но се опитва да пие компот в такова количество, за да задоволи усещането за жажда - не повече. Количеството ориз трябва да остане същото.

Разтоварване на ден за оризово мляко

Ако искате да използвате ден за разтоварване на оризово мляко, принципът му е следният: можете да ориз, да настоявате за мляко, да го варете с мляко или след като пиете ориз, варени с вода, пийте половин чаша мляко. Моля, имайте предвид, че млякото трябва непременно да е с ниско съдържание на мазнини.

Share:
Comments