Бяла диета

Наскоро нашите журналисти се натъкнаха на доста интересна диета, която нашите скъпи читатели веднага искаха да споделят с вас. Виновникът на това бе бялата диета, която ще опишем в тази статия.

Бяла диета

съдържание

  • Същността на бялата диета
  • Меню на бялата диета
Със сигурност много хора си спомнят светлината, за която говорихме на страниците на нашия уебсайт. За тези, които харесват такива смешни диети с интересната си логика - и ще им бъде предложена бяла диета. Нека първо разберем какво е бялата диета и какви са основните й предимства.

Същността на бялата диета

Бялата диета, както разбирате от името, се основава на използването на бели продукти. Съставът на бялата диета включва следните продукти:

  • мляко;
  • кисело мляко;
  • Вино сирене;
  • Йогурт;
  • Яйца;
  • Овсяная каша.

Всички тези продукти трябва да са нискокалорични, така че ефективно да допринасят за отслабване. Относителното съдържание на мазнини в продуктите от млечно мляко не трябва да надвишава 4% от съдържанието на мазнини. Бихме искали да обърнем внимание на факта, че по време на тази диета може да ядете плодове и зеленчуци. Зеленчуците ще формират допълнителен хранителен режим, когато и двата плода се използват само в допълнение към млечните продукти. Това означава, че плодът може да се реже, като от тях сок или пюре, за да добавите към извара и кисело мляко, и когато се добави към мляко или кисело мляко - можете да получите вкусна диета шейкове. Говорейки за плодове, най-добре е да не се използват кисели храни като млечни продукти себе си е много кисел, така че използвайте двойна киселина е безвкусен, а освен това е по-добре да не се повдигат киселинността в стомаха. Идеални плодове: ягоди, банани, праскови, кайсии и круши.

Продукти от бялата диета

Резултатите от използването на седемдневна бяла диета показват, че благодарение на използването му можете да отслабнете с 5 килограма, с правилно придържане.

Тази диета помага не само да отслабнете, но също така подобрява състоянието на кожата, зъбите и влияе положително върху работата на стомаха. Диетата е достатъчно богата, така че няма да почувствате глад, което е много важно за много хора.

Меню на бялата диета

Въпреки факта, че бялата диета има много разновидности, ще дадем пример за класическа версия на менюто на тази диета.

закуска: Чаша естествено кисело мляко със сладки плодове;

Обед: Зеленчукова салата, варено яйце, чаша мляко с плодове;

Следобедна закуска: Овесено брашно с мляко, 200 г извара с плодове, чаша кефир;

вечеря: Кисело мляко без добавки и сладки плодове.

Късна вечеря (2 часа преди лягане): Чаша плодов и млечен коктейл.

Share:
Comments