Арбузная диета

Динята диета е много проста. Необходимо е да се яде в рамките на един ден диня в размер на 1 кг пулп на 10 кг от собственото си тегло. В същото време човек трябва да следи отблизо собственото си благосъстояние: понякога тялото реагира отрицателно на такова монопроизводство, така че в допълнение към динята целулоза може да има черен хляб и сирене.

Между другото, диетолозите съветват да ядете дини по всяко време на деня, особено полезно да ядете дини вечер и през нощта, тъй като през нощта има силна концентрация на урина и това е основният фактор, който помага да се отстранят камъните от бъбреците.

5 дни е достатъчно, за да се очисти тялото на токсините, излишната вода и нежеланите соли и да се загубят 3 кг.

Преди да започнете диетична диета, направете тест за разтоварване на диня. Опитайте се да ядете за един ден 1,5-2 кг диня с черен хляб, и нищо друго. Ако се чувствате добре, отидете на петдневна диня.

Можете също така да прекарате такива дни за разтоварване: има 1-2 кг диня 2-3 пъти на ден за един час преди хранене. И за да се предотврати раздразнение на стомаха и червата, трябва да започнете да приемате малки порции - 50-100 г 2 пъти на ден, също и час преди хранене. Вечер след хранене на диня, диетолозите се препоръчват да се накиснат в топла баня. Под влияние на гореща вода съдовете се разширяват и функцията на уретера се подобрява.

След края на диетата няма да попречи на още една седмица или две да се включат активно в диетата си с дини. Примерно меню за този период може да бъде както следва. За закуска - неподсладена овесена каша и малко сирене. За обяд - риба, месо или домашни птици със зеленчукова салата без мазнина. За вечеря - диня в размер на 1 кг пулп на 30 кг от собственото си тегло. Наблюдавайки такава диета, можете да загубите до 8 кг допълнително тегло.

Share:
Comments