Алкохол и загуба на тегло: как да бъде този, който е на

От многото начини да отслабнете, това може би е един от най-екстравагантните и противоречиви. Поддръжниците на диети с такъв екзотичен продукт като алкохол твърдят, че избират, като се позовават на факта, че няма алкохолици с излишък от килограми. Но дали това е научно доказан факт?

И твърдението, че е рядкост да се видят френски хора с великолепни форми, защото пият алкохол ежедневно, също е много противоречиво доказателство.

Струва си да се отнесем към експерименти от миналото

Ако се опитате да анализирате мненията на диетолозите по този въпрос, тогава няма единство между тях. Някои категорично забраняват употребата на алкохол, други насърчават.

В историята има случаи, когато дори с помощта на алкохол дори коронясал хора се опитаха да отслабнат. Отхвърляха излишните килограми на Уилям Завоевателя, изобилно абсорбиращи алкохол. Неговата огромна зависимост, която не доведе до желания резултат, кара трезвите глави да се усъмнят в ефикасността на алкохолните диети.

Диетата, в която абсорбцията на обикновена храна е била сведена до минимум и алкохолът е бил използван максимално, е трябвало да повлияе негативно на черния дроб на владетеля на Англия. Но тук е парадоксът: той не умря от такива съмнителни експерименти със своето здраве. Вилхелм умира от наранявания, претърпени при падане от кон.

Може би той не е правилно да избира напитки, а съвременните последователи на алкохолни диети все още са прави, просто трябва да изучавате този проблем по-внимателно?

Възможно ли е да се даде предпочитание на някои напитки?

Каква фигура можем да говорим, ако фенове на бирата са всички анкети с особен корем на бирата? Но бирата има своите почитатели сред привърженици на алкохолни диети.

Поддръжниците на диети за вино, сред които и известният френски диетолог Montignac, препоръчват да не се отказваме от сухо вино. Монтиняк вярва, че 250 мл от този алкохол на ден ще помогне на храносмилането на храната по-бързо, имайки здравословен ефект върху тялото като цяло.

Противниците на този вид идеи неуморно доказват, че това е само рекламен трик, с който Montignac насърчава домашното вино. И те също са разтревожени от мистерията, свързана със смъртта на диетолог. Загинал ли е от чернодробна цироза?

Това отдавна е показано всяко вино се отнася до висококалорични храни точно като водка, ликьори и т.н. Така че, просто трябва внимателно да се калкулират калориите, така че да не надвишават лимита си? Един сандвич и няколко напитки на ден е достатъчно?

Има ли нужда да се избере златна среда

Калоричното съдържание на всеки алкохол е несравнимо с качеството на другите храни. Той не се превръща в полезна хранителна съставка за организма, той се нуждае от НЗ, но отива да поддържа енергия. Лице, което предпочита алкохолни диети, в допълнение към непрекъснато чувство на глад, ще загуби жизненоважни компоненти.

Може би коктейлът ще се съчетае, както поддръжници, така и противници на алкохолните диети? Някои диетолози в коктейли с алкохол виждат голяма заплаха за тези, които искат да отслабнат. В допълнение към факта, че подобна смес сама по себе си е дори по-опасна, отколкото просто натурална напитка, почти никакъв коктейл не може да направи без подслаждане. Обикновено те се радват на вечер, без да оставят тялото достатъчно време, за да се овладеят правилно калориите.

Алкохолни напитки като начин да се отървете от излишните килограми, предизвикват объркване сред лекарите. Тъй като изобилната консумация на алкохол измива организма като полезни компоненти като витамини и минерали, плюс това го дехидратира, забавя или дори спира процеса на обмяната на веществата.

Специфичен моноалкохол особено на празен стомах, също е временна бомба за всеки организъм. Когато се взривят, се предоставят хронични заболявания до най-силния стомах.

Тялото получава стрес по време на всякакви видове, дори лесни диети. Не е случайно, че диетолозите, които наистина се интересуват от здравето на своите пациенти, ги съветват през този период да напуснат напълно алкохола.

Share:
Comments