Кроссовки как у скарлетт йохансон

Скарлет Йохансон, която наскоро се разведе от красивия Rain Rhynolds, в момента се среща или по-скоро живее с известния актьор Шон Пен. Скарлет вече се е преместил в къщата си в Лос Анджелис, а сега папараците гледат ежедневно как любовниците заедно се разхождат. Шон Пен е по-стар от Скарлет в продължение на 24 години, той има репутацията си, че е необуздан и понякога агресивен, така че вниманието към романа си вече е в ръба.

Вижте необичайните маратонки на Скарлет. Традиционно холивудските актьори избират класически, тромав модел на маратонките. В такова бягство, Рене Зелуегър, Рийз Уидърспун и Дженифър Гарнър и самият Шон Пан. Скарлет изненада всички, като носеше необичайни маратонки с пет пръста, подобни на ръкавиците за краката.

Този модел се произвежда от италианската фирма Vibram. Изработена от най-добрите гумени обувки, наречени Vibram Five Fingers, но сходни с ръкавици или плавници, последната реакция на научните изследвания за ползите от бягането. В FiveFingers кракът е по-мобилен и диша по-добре. Скарлет Йохансон направи компанията отлична реклама. В Русия обувките Vibram вече могат да бъдат закупени онлайн. Средната цена на модела за бягане е около 3000 рубли.

Share:
Comments