Книгата на лена миро "ще загубя тегло"

Лена Миро е млада писателка в Москва, която води популярен блог на livejournal.com, и във всяка публикация насърчава читателите да работят върху нейното тяло. И всеки, който според нея не иска да работи и не отговаря на стандартите на идеална фигура, просто го нарича "мазни прасета".

Сега фитнес блогът пусна нова книга. И докато "Аз ще отслабна" на Лена Миро предизвиква буря от емоции и дискусии, е време да разбера дали книгата наистина дава на читателя нещо повече от снимка на автора в кратки шорти и съвети в духа на "яде елда с пилешки гърди и знак за фитнес зала ", която мнозина вече видяха в своя блог в едно живо списание.

lena_miro

Как да отслабнете с Лена Миро: програмата "Ще отслабна"

Първият съвет за загуба на тегло, който Лена Миро дава в книгата "Ще загубя тегло", е да стартирате тетрадка, да записвате всичко, което ядете през деня, както и всички упражнения, тренировъчни подходи и повторения, както и работните тегла, използвани в обучението ,

Лена вярва, че всяко лице може да "дехуманизира", както се нарича себе си, да намали теглото и да се превърне "от прасе", както тя нарича мазни хора. И това ще му отнеме само шест месеца, за да завърши тази трансформация.

Нека просто кажем, че през този период наистина е възможно да се намали теглото с 10-20 кг, в зависимост от първоначалните показатели и здравословното състояние. Но тук "да извадите елен" за вас, най-вероятно е необходимо през следващата половина на година. Малко хора след сериозна загуба на тегло са с фигурата на мечтите си, дори ако изпълняват усърдно всички препоръки.

Питание для похудения от Лены Миро

Блог Миро оставя силно впечатление, че авторът яде само елда и пиле. В книгата не се виждат и иновативни подходи към храненето. Лена Миро предлага да се броят калориите и да се консумират 15-20% от дневните калории с мазнини, 30-35% с протеини и 45-50% с въглехидрати. Това е типично за старомодните диети от 80-те години на ХХ век.

Препоръките за хранене се придружават от типичен набор от забрани - да не се ядат сладки, мазни, пържени. Въпреки това, парче шоколад или квадрат на морско брашно от шоколад или бонбон е приемлив минимум. Но те са строго до 12 часа следобед, точно както в системата минус 60 Мириманова.

Останалите източници на мазнини и въглехидрати са разрешени само до 16 часа. Вечерята може да бъде 3 часа преди хранене преди лягане, богата на фибри и белтъчини.

Упражнения от Лена

Лена ви предлага да започнете домашна гимнастика, всякакви упражнения "на пресата, бедрата, задните части, ръцете и гърба", изпълнени всеки ден, плюс лесни разходки - това е достатъчно за първия месец на "трансформация".

От втория месец Миро предлага да започне да ходи на фитнес. Там е необходимо да се занимавате с физически упражнения 3 пъти седмично, да правите упражнения на всяка кардио машина за 20 минути след тренировка и 10 минути да посветят стречинг.

Като професионалист ми се стори, че авторът креативно възпроизвежда програмата за начинаещи от книгата "Учебникът на личния треньор". Но обратно към програмата.

След това, вие сте поканени да изучавате всяка група мускули във всяка тренировка, но използвайте различни движения за 1, 2 и 3 класа.

На една група мускули е необходимо за 1 упражнение, на "горната част на тялото" и обратно да направите 15 повторения в подхода, на краката и задните части - 20-30. Като обяснение следва елементарната формулировка на автора "краката трябва да бъдат опитни".

Ако обаче прочетете блога на Лена Миро, вероятно знаете, че авторът не приема мускулести женски крака и мечтае, че всеки трябва да има краката на Виктория Бекъм.

От третия месец ще добавите 1 час кардио натоварване между тренировките за сила. Няма препоръки за пулсовите зони и дозировка на усилията за обучение в книгата по някаква причина.

През четвъртия месец ще добавите към вашето обучение 20-минутен йога комплекс.

заключение

Мога ли да отслабна с такива препоръки? Да, разбира се. Книгата ще бъде интересна за начинаещите фитнес и феновете на блога на Лена. Между другото, в лъскавото издание има личен речник на Лена Миро - "прасета", "уплътнения" и "хипетитични". Ще ви хареса.

Share:
Comments