Как да затегнете кожата на гърдата?

 • 1 Как да направите гърдите здрави и еластични у дома?
  • 1.1 След доставка
  • 1.2 След хранене
  • 1.3 След загуба на тегло
 • 2 Възможно ли е да се затегнат гърдите с упражнения?

Еластичните гърди са мечтата на всички жени. Поради редица причини: възраст, след раждането, в резултат на бърза загуба на тегло, веднъж еластични, красивите гърди губят своята форма. Разбира се, най-бързият начин за затягане на увисналата кожа е пластмасата, но някои жени са категорично против хирургическата интервенция по основни или финансови причини. Издърпването на гръдните мускули не може да бъде толкова радикален метод. Понастоящем е разработен цялостен набор от процедури, които позволяват да се затегне еластичността на кожата на тази зона у дома.

Как да направите гърдите здрави и еластични у дома?

За да се затегне увисналата гърда, коригирайте формата и го направете еластична у дома, е необходимо да изпълните следния комплекс от мерки: 

Интересно е да знаете:
 • Как да затегнете кожата след отслабване у дома?
 • Как да затегнете кожата на стомаха след загуба на тегло и раждане?
 • Кога да започнете спорт след раждането?
 • Как да отслабвам след раждането у дома?
 • Дихателни упражнения за отслабване у дома
 • Упражнения за пресата с валяк за жени и мъже
 • Контролирайте теглото си. Първи по-добре, стрии се появяват на кожата, да се отървем от тях не е толкова просто. Плътно по-тънка, гърдите му се изплъзваха. При отслабване се нуждаете от балансирана диета, изключване от храненето на сол, което натрупва излишната течност в тялото, което води до подуване, включително в гърдите.
 • Изключете сапуна и топлата вода. Сапунът превъзхожда деликатната кожа на зоната на деколтето, което влияе върху неговата еластичност. За да се затегне кожата, е необходимо да се използват деликатни хигиенни продукти (например висококачествени гелове), а също така да се направи душ само с топла или студена вода.
 • Правилна поза, С наклон на гърдите се извършва тежък товар, което допринася за загубата на еластичност на кожата. Право назад, изправени рамене ще премахне от това допълнително натоварване и ще помогне за затягане на мускулите и да им даде красива форма.
 • Запрет на загар топлес. Ползването на слънчеви бани в солариум или на пряка слънчева светлина засяга преждевременното стареене на кожата на деколтето, появата на преждевременни бръчки и пигментирани петна.
 • Масаж. С помощта на ежедневен масаж, като използвате специализирани кремове, гелове, масла, можете да постигнете невероятен ефект.
 • Упражнения. Необходимо е да се извършват ежедневно набор от упражнения, насочени към затягане на увиснали гърди. Лесно можете да правите упражнения у дома.
 • Фитнес сутиен. От интензивните вибрации и тремор по време на тренировка, кожата се простира много повече. По време на фитнес е необходимо да се носи специален спортен сутиен, който да запази формата си добре, без да притиска или смущава движението.
 • Маски. Процедурите се провеждат най-малко 2-3 пъти седмично. Можете да си купите готови козметични маски и ако искате да ги приготвите сами вкъщи.
Ефективно упражнение у дома с гири

След раждането

Как

По време на бременността жените претърпяват драматични промени в тялото. Млечната жлеза, подготвяща се за лактация, намалява количеството на мускулната тъкан, увеличавайки каналите и млечните лобули. Този естествен процес влияе върху загубата на еластичност при жените. И няма значение дали жената кърми бебето или сместа, физиологичният процес упражнява своето влияние върху всички жени при раждане равномерно.

И така, как сте затягали гърдите си след раждането? Фактът, че веднага след раждането трябва да се избягва интензивно обучение, тъй като те провокират производството на млечна киселина, което може да послужи като отказ на детето от кърмене (млякото стане горчиво). Физическата активност трябва да се покаже не по-рано от 3 месеца след раждането, като постепенно се увеличава натоварването.

За да затеснете гърдите след раждането, можете да ги използвате контрастен душ, вземане на вани с морска сол, кръгова масаж, използване на спортна сутиен, Тези мерки ще позволят да се затегнат мускулите и да се предотврати появата на стрии след завършване на лактацията.

След хранене

Младите майки след лактацията забелязват, че предишните им форми са загубили предишната си еластичност. Това се дължи на факта, че количеството на мускулната тъкан се е понижило, а процентът на мазнините и размерът на лобулите и каналите са се увеличили. Друг фактор на увисналата кожа на гърдата е неправилната организация на храненето на бебето (например, неравномерно прикрепване, ръчно отлагане на млякото).

Седнете гърдите след хранене - как да се измъкнем? Преди всичко е необходимо внимателно да следите диетата на вашата диета, с изключение на мастни, пържени и пушени ястия, водещи до образуването на мастни депозити, които се депонират в гръдния кош, като по този начин утежняват нейното увисване. Необходимо е да държите стойката и да се опитате да носите тежести.

В дома, за да се затегне кожата на гърдата трябва да се извършва комплекс от упражнения. Ако времето е кратко, за първи път е достатъчно след измиването на кърпата да го завъртите в дебело въже и да го опънете в двете посоки, докато спре. Можете също така да седнете на масата, да разтягате ръцете си на разстояние 30 см един от друг, да стискате ръцете си на юмруци и бавно, като се стремите да се опрете на тях, броийки до 5.

Диета и упражнения топ модел Синди Crawford за бърза загуба на тегло

Издърпайте гръдните мускули, за да помогнете на таласотерапията, какви процедури могат да се извършват у дома. Това са всички видове обвивки, които дават еластичност на кожата (водорасли, шоколад, розови листенца). Всеки ден е необходимо да вземете контрастен душ. По-добре е да се къпете с морска сол, като давате 5 минути за масаж на гърдите, който се извършва кръгообразно. След водни процедури е необходимо да се прилагат овлажняващи, стягащи кремове с витамини върху кожата.

След като сте загубили тегло

"Как да затегнете гърдите след отслабване?" - този въпрос се изисква от повечето жени. Разбира се, най-добре е да следвате формата си по време на загуба на тегло, а не след факта, че ако възникне такъв проблем, не се отчайвайте. За да затегне еластичността на гърдите може да бъде у дома. За да започнете, трябва да предприемете топла баня с морска сол, а сутрин душ. По-добре е да не се редува гореща вода със студено, но топло, като се харчат не повече от 30 секунди.

Сутрин и вечер се препоръчва да се прилагат върху гърдите и деколтето специализирани масла, кремове или гелове, помагайки за покупката на еластичност и еластичност на кожата. Необходимо е да наблюдавате позата си, да ходите с прав гръб и изправени рамене. Избягвайте повдигане на тежести (например тежки торбички с храна). За да затегнете мускулите на гръдния кош, ще ви помогне ефективно да се упражнявате, което трябва да се прави ежедневно у дома.

Възможно ли е да се затегнат гърдите с упражнения?

Кожата на гръдния кош се разклаща поради липса на мускулна тъкан. За да затегне формата си, трябва да увеличите тази мускулна тъкан. Направете това възможно с помощта на специални упражнения. В зависимост от първоначалните данни резултатът ще бъде видим в рамките на един месец. За да затегнете увиснали форми, трябва да правите упражнения ежедневно, всеки от които за 20-25 повторения в 3 подхода.

Комплекс от упражнения:

 • Упражнение с мячом, Топката се държи пред вас. Натиснете върху него две длани, така че лактите да са на нивото на гръдния кош.
 • Лицеви опори. Поставяме дланите на пода малко по-широки от ширината на раменете, спускаме калъфа успоредно на пода. Ако това упражнение е извън силите, можете да използвате акцента върху коленете вместо позицията на пръстите на пръстите на краката.
 • Гири. Легнахме на пода, огъвахме коленете си. Взимаме гири и повдигаме ръцете си нагоре. След това бавно повдигаме ръцете в партитата.
 • Клекове. Това упражнение ви позволява да издърпате не само мускулите на бедрата, но и гърдите. Слагаме краката по ширината на раменете, ръцете се простират пред него. Склей само с прав гръб.
 • Маски с ръце. Ние поставяме краката по ширината на раменете. Държим лявата си ръка на кръста. Дясна ръка във въздуха издърпайте кръгове: 3 кръга отпред, отстрани и отзад. Променяме позицията на ръцете на места, изпълняваме същите действия с лявата ръка.
 • Espanto. Раменете раменете се разделят, раменете прав, обратно направо. Вземаме разширител, опъвайте го в двете посоки. Поставяме ръцете си възможно най-отдалечени. На върха на напрежението оставаме 10 секунди.
Share:
Comments