Значение имени сабина

История имени Сабина се свързва с древната римска цивилизация. В буквален превод думата означава "сабиянка". Веднъж Ромъл и неговите слуги решиха да открият град, който по-късно ще бъде кръстен в чест на Рим. Мъжете трябваше да работят от сутрин до вечер и нямаше кой да се грижи за тях. След това беше решено да откраднат жените в едно съседно племе на Сабина. И те го направиха. Сред пленниците е дъщерята на лидера, красивата Сабина. Гневен лидер събра армията си, за да освободи своите наложници. Но когато дойде в лагера на врага, той се изненада, че жените от племето предпочитат да останат с мъжете си. Битката не беше така. Но се появиха първите обитатели на бъдещата велика държава.

Сабина - черти на характера

Тъй като името "Сабина" не принадлежи на православните, то не стана широко разпространено в Русия. Това име най-често се дава на момичета, които са красиви от раждането. Красотата и външната привлекателност са основните предимства на Сабина.

В детството това момиче е като кукла. Има изразителни очи и луксозна коса. Тя е сладка и приказлива. Тя влиза в контакт с всички, които са съпричастни. Сабина израства безпрепятствено и обществено момиче.

В юношеството Сабина започва да осъзнава своето дяволско привличане. Дори в юношеството, когато повечето тийнейджъри изглеждат неловко и ъглово, Сабина остава истинска красота. Тя има хубава тънка фигура и много се гордее с това. Тъй като за Сабина предимствата на нейния външен вид стават очевидни, тя го използва за наемни цели. Тя рано се научава да флиртува и привлича вниманието на противоположния пол, а това поведение неестествено ядосва съучениците си. Затова Сабина често няма приятелки, а нейните приятели - повече от достатъчно! За нея, мъжкото общество се запознава, тя обича да бъде звезда и плисък в море с възхитителни външен вид.

Сабина започва да сортира безкраен брой фенове, разделяйки ги на необходимите и ненужни хора. Сабина няма да може да откаже вниманието на никого, защото магията й е много по-силна от волята и здравия разум. Сабина ще се научи да манипулира насилниците си толкова добродетелно, че дори няма да подозира колко сръчни са около пръстите си.

Сабина на всяка позиция няма да работи, а да изгради очи. За нея не е важна кариера. Наличието на богат и мощен покровител е много по-важно за нея от мястото, което заема в обществения живот.

Сабина - имена съвместимост

За Сабина материалната страна на въпроса е много важна. Привикнали към лукса, той няма да бъде заменен с дребни дрехи. Следователно при избора на партньор на живот статутът на бъдещите избрани ще бъде от първостепенно значение за нея, или той е принц, или няма шанс.

Следователно бракът на Сабина е възможен с човек, който се е появил, уверен в себе си и утре. Сабина ще усети най-скъпия диамант в бижуто си. Тя ще бъде сигурна, че има невероятната чест да се съгласи да стане негова съпруга. Най-добрият вариант за изграждане на семейни отношения ще бъдат Владимир, Александър, Иларион, Херман. И не очаквайте успешен съюз с Виталий, Сергей, Дмитрий или Олег.

Сабина - известни хора, които носят това име

Сабина Попий е една от съпругите на Неврон, великият император.

Сабина Спилийн е известен психоаналитик от съветската епоха.

Сабина Бергман-Пол е една от водещите фигури в Християндемократическия съюз на Германия.

Сабина Азем е френска актриса.

Сабин Майер е музикант, известен немски кларинет играч.

Сабина - интересни факти за името

През 2002 г. режисьорът Р. Фаенца издава филма "Сабина". Оригиналното заглавие на картината е "Вземи душата ми". Картината разказва за съдбата на истинска жена, Сабина Шпилитретин. Тя страда от тежка форма на психическо разстройство. Нейният лекуващ лекар спасява Сабина от болестта, използвайки най-новите техники на Фройд. След излекуването Сабина се превръща в психоаналитик в постреволюционната Русия.

Коментари

Сабина 03.11.2016 Аз съм в шока и всичко почти винаги прилича. Аз съм CAPRICE, МОМИЧЕТАТА НЕ Е ИЗСЛЕДОВАТЕЛНО МНОГО, А ПРИЯТЕЛИТЕ НЕ СА ВСИЧКИ МНОГО. Сабина 09/22/2016 Да, наистина имам много врагове! Сабина 24.06.2016 уау Сабина 05.06.2016 да, моите приятели са повече от приятели) Саха 05.24.2016 Че за мътност? Pffff ..... Аз съм съвсем различен, добре, това, което съм хубава, това е да, но мисията ми не е да съблазни някого, а да получи добра и обичана работа !!!!!
Share:
Comments