Женска жилетка: създаване на моден образ

Както знаете, много неща в женския гардероб се преместиха от гардероба на мъжете. Изключение не беше дори познатата жилетка, която не толкова отдавна имаше право да носи само тежки морски вълци. Сред типичните женски неща, жилетката е утвърдена, благодарение на известния Коко Шанел, който отново посети морето, ясно осъзнавайки, че синята и бяла лента може да се превърне в истинска находка за света на модата.

Сега жилетки могат да се намерят в гардероба на почти всеки член на справедливия пол. Нещо повече, не само фигурите и разфасовките, но и цветовете, станаха разнообразни. Черно, червено, синьо и зелено оцветяват перфектно в хармония с бялата ивица, напомнят жените на лятото, соленото море, чистия въздух и свободата.

Модни варианти и комбинации

Необходимо е да се разбере, че няма единно универсално решение на въпроса какво да носите женска жилетка. Има многобройни варианти на комбинацията от жилетка с различни гардеробни артикули и в общи линии всичко зависи единствено от вашето въображение и от това дали имате способността да комбинирате несъвместима. Ако има добър вкус и правилно избран гардероб, собственикът на жилетката може да изглежда неустоим в нея не само на морския бряг, но и в огромен метрополис.

Когато решавате какво да носите жилетка, често трябва да започнете от цвета си. Така че, например, черна жилетка е класически вариант, който може перфектно да се впише в строг набор от дрехи. На сутринта, когато работите, можете да обличате черна жилетка под черно яке или яке, а вечер да свалите "бизнес" гардероба от раменете си и да добавите вашето изображение към няколко ярки аксесоара, отидете на среща или нощен клуб.

По ирония на съдбата, черна жилетка е идеална възможност за романтична среща. Нежният черен цвят може да бъде разреден с ярки акценти под формата на стилен съединител или гривна. Освен това, създаване на женско изображение ще помогне на високи токчета или пола в пода. Между другото, комбинацията от "дълги пола и жилетка" ще изглежда по-елегантно и хармонично, ако се направи малко допълнение към този комплект, а именно - малка шапка.

В хладния сезон, черна жилетка с кожено яке или късо палто ще изглежда добре. Стилни тесни панталони и ботуши на глезена на висока стабилна пета (вместо ботуши, които могат да носят ботуши-ботуши с плоски ходила или масивни обувки) ще допълнят изображението.

Прочетете още:

Вече в продължение на много години, пончото е модерен атрибут на горното облекло. С какво да нося пончо?

Обувките на платформата могат едновременно да поддържат екипажа и да го разнообразят, ако знаете как да намерите правилната комбинация. С какво да носите обувки на платформата?

Бермудите са модерен и елегантен модел за къси панталони, чиято дължина обикновено достига нивото на коленете. С какво да носите шорти от Бермудски острови?

Напоследък жените все повече предпочитат да купуват жилетки от обичайните цветове (син и черен), но ярки и екстравагантни. Блузите в червени и бели ивици привличат не само тийнейджърките, но и зрелите момичета. Такива дрехи автоматично повдигат настроението, програмите за получаване на положителни емоции, предизвикват спомени за лятото, топъл сезон.

Червените жилетки обикновено се комбинират с монофонично облекло, тъй като червеният цвят е достатъчно светъл и не изисква никакви допълнителни акценти. Струва си да се отбележи, че най-оптималното решение ще бъде комбинация от описания гардероб с бели и сини цветове.

Например комплект от червена жилетка, бели панталони или шорти и сини сандали на клин ще изглежда страхотно. В този екип можете да отидете не само за почивка; в това облекло можете да се забавлявате с приятелите си или да отидете на "пътуване" до любимите си магазини.

С какво да носиш червена жилетка Чудесен комплект в стила на "kazhual" може да се направи, като се постави червена жилетка заедно с дънки. Освен това няма значение дали го запълвате или не. Във всеки случай, комбинацията от жилетка и дънки ще изглежда секси. Небрежността на изображението ще помогне да се подчертаят износени или разкъсани дънки, както и обувки на плоска подметка, например бели маратонки.

С какво да носиш червена жилетка Идеална възможност за среща с любимия човек може да бъде червената жилетка в комбинация със средна дължина на камбана и червени обувки на платформа или пета. Това облекло ще ви позволи да подчертаете женствеността си, да изненадате партньора си и да донесете злощастна бележка за вашите взаимоотношения.

Що се отнася до зелената жилетка, тя като цяло е типична лятна опция. Въпреки това, във връзка с външното облекло на спокойни неутрални цветове, зелената жилетка изглежда доста печеливша.

Комбинацията от зелени и бели ивици е в състояние да съживи всяка скучна набор, и тя се използва активно от водещи руски и чуждестранни дизайнери. Поради факта, че самата зеленият цвят е топъл, той ще бъде комбиниран със същите ярки и топли цветове, като оранжев, жълт, и т.н. Ако мислите, че зелената жилетка, във връзка с който и да е нещо, което изглежда твърде скучно и да изберете, опитайте да добавите към образа на оранжеви обувки и оранжево съединител. Такова допълнение ще ви накара да погледнете на генерираната помещава в изцяло различна светлина.

С какво да носиш зелена жилетка Зелена жилетка може да се носи под светло лято като бяло, под лятно яке и под дънкова яке. Универсалността на този гардероб го прави съвместим с почти всякакъв вид дрехи. Много жени предпочитат да носят жилетка по време на бременност, тъй като една хлабава блуза покрива стомаха и в същото време не пречи на движенията. Някои момичета не изваждат жилетката си дори в къщи, с основание смятат, че са дрехи, удобни не само за активна игра, но и за отдих със семейството.

По този начин жилетката е номиналното нещо, което трябва да присъства в гардероба на всяко съвременно момиче. С изискана комбинация от жилетки с различни елементи от вашия гардероб, можете да получите много различни комплекти дрехи "за всички случаи". След като сте показали известно количество остроумие и въображение, един ден ще откриете, че жилетките от различни цветове се настаняват гъсто в гардероба ви и са станали вашите непроменени другари.

С какво друго да носите женски жилетка, снимка

С какво да носите синя жилетка С какво да носите черна жилетка С какво да носиш червена жилетка

С какво да носите синя жилетка С какво да носите черна жилетка С какво да носиш зелена жилетка

С какво да носите синя жилетка С какво да носите черна жилетка

С какво да носите синя жилетка

С какво да носите синя жилетка С какво да носите черна жилетка

С какво да носите черна жилетка

С какво да носите синя жилетка

Share:
Comments