Жени xxl. или модерни стандарти за красота ...

Не е тайна, че днешните стандарти за красота са тънки момичета. Гланцираните списания гъмжат от снимки на анорексични модели. На подиума гордо маршируват дамите, издухани от натиска на климатиците, върху които рекламираните дрехи висят като знаме в безветрното време. И във всеки близък магазин, добри, модерни дрехи могат да бъдат закупени само ако вашият размер не надвишава 52, и дори тогава, все още е необходимо да изглеждате. И винаги ме удари най-много.

Изглежда, че нашите улици са изключително момичета с модерен външен вид, където няма място за великолепни форми, защото дрехите на мнозинството от фирмите са пришити на тънки, а не на пълни. Останалите трябва да купуват дрехи или в специализирани магазини, или да свалят краката си и да търсят места, където производителите са намерили за необходимо да пуснат модел на "нестандартен" размер. И в двата случая лесно можете да подготвите спретнато сума.

Съществува и трета опция - да се купуват сухи дрехи, които напомнят повече за корицата от резервоара, която само дами наведнъж могат да носят, а това не винаги е така. Между другото, същото важи и за обувките, които се продават само на 41 размера, въпреки че сега има огромен брой момичета, които имат пълен размер от 43 фута, но тези обувки се произвеждат само от дузина компании и обувки, казвам ви, няма особено добри качество. И един чифт обувки в такива магазини струва толкова много, че в някои "Centro" тази сума могат да бъдат закупени 5-6 чифта обувки. Но сега не става дума за това.

Огромното влияние на модата върху слабостта, днес без съмнение. В противен случай, как може да обясниш морето на женските комплекси, глада и инвалидните диети? И всичко това, за да угодим на любимите ни мъже. Въпреки, че това е много спорен въпрос, кой обикновен човек ще избере за себе си като съпруга - момиче, което, както се казва, не се подкрепя за нещо или буйни форми, които винаги са били причина за създаването на известни художници и поети? Вие бихте искали, преди всичко себе си. И ако сте удобни и удобни в тялото си, тогава защо да промените нещо, да измъчвате себе си и да се изчерпате? Всяка диета е огромен стрес за тялото и за психиката.

И все пак, тази тънкост е толкова красива? Мотото: "Красива - тънка е" вече е в миналото.

Огромен брой рекламирани диети, книги, машини за отслабване, таблетки, дрехи, техники и други боклуци, за момичета, които се смятат за пълни вече уморени! Непрекъснато искам да задам един въпрос: защо модерната мода за красиви и крехки дистрофични мрази толкова много момичетата? Това завист ли е на луксозната фигура на някой друг? Или това е просто банално получаване на пари за жените, които не са сигурни за тяхната привлекателност?

Канадският размер на модела XXL Tara Lynn доказа, че може да бъдете красиви, без да сте наложили всички стандарти на красота. Корицата на френското списание ELLE стана усещане в модния свят, когато това момиче се появи на него.

Искам жените моя размер не се срамува от тялото си и обичаш себе си "- каза Тара. След няколко модела почина от анорексия, една пейка на подиума за кльощав стоманен капак. Ясно е, че винаги трябва да се грижите за себе си. И за да се запази изображението, което мисля за себе си хубаво и удобно, без да яде по едно и също време на едно листо от маруля седмица, за да се постигне размер на нула, но да преяждат торти преди лягане, разбира се, също не stoit.Obidno чуя, че ако един човек пълен, тогава има грозно тяло. В Русия жените винаги са били пълни. И винаги бяха красиви. Смята се, че едно пълно момиче е много трудно да постигне в живота желания. Получете добра работа, намерете добър човек. Не, не е така. Не е така. Защото книгата на корицата се оценява само от глупаци. И ние самите сме свикнали да го навеждаме в главите си. Необходимо е самочувствие. Увереност, че всичко ще се окаже. Трябва да спрете да ударите главата си с мисли за вашата фигура. Ти просто трябва да се отпуснете и да откриете душата, а вероятно и деколтето.

Можете да изглеждате красиви и ефективни! Просто това изисква правилния подход. Ако не знаете кой модел дрехи ще се побере във вашата фигура, свържете се със специалистите, които ще ви помогнат да го разберете, потърсете информация в Интернет, която сега е много. Погледнете пълните модели, какви дрехи носят и визуално я изпробвайте. Човек никога няма да обърне внимание на мазнините ви, ако е правилно скрит под елегантна рокля. "90% от мъжете като пълни жени, а останалите 10% внимателно го скриват." И да направи художници на готически, ренесанс без дами с великолепни форми?

Момичета, потърсете хармония със себе си. Приемете себе си така, както сте. Не трябва да наблюдаваме теглото на тялото, но за тежестта на душата - душата трябва да бъде светлина! Една жена е красива спрямо стандартите на красотата, ако тя обича себе си и нейното тяло. Обичай себе си, не си слагай губеща серия!

Коментари

Мария 05.05.2016 Слабостта не е дистрофия. това е хармония, лекота и благодат. дистрофиката е изключително малка, особено в областта на моделирането. Тежа 44 кг с височина 168 см, изглежда otlchno, в неговата 26 до 20, всички от моя podrgui която роди 2-ро дете, включително. Лично моята причина за хармония (а не дистрофия, като ти пиша) - professonalnoe дейност спортове gimntastikoy с 4 години и тайландски бокс с 12. Продължавам да учи, ям много малко. просто изяде целия си живот и свикнах с него. Не съм виждал нито един човек, който обичаше крави. те не са подходящи дори да носят деца - те са с наднормено тегло, а с наднормено тегло е изключително трудно да забременеете. Що се отнася до завистта на фигурата "pyshnots" - тогава и вие не ударихте марката. тънко и грациозно момиче никога няма да ревнува от крава. Един умен спортист никога няма да потъне в крава. и ако съпругата се е възстановила, тя ще й помогне да си възвърне теглото и да отслабне. опровергавам мен лично, че налягането на въздуха от климатика, заради урагана е изключително трудно - все още можете да забравяме, че хармония - не е преди всичко диета и спорт, и тънки момичета винаги е по-силна от крави, които ти се обадя на жена))) ) и да, краят - в Русия винаги е ценен стройна и грациозна момиче (освен ако, разбира се, ние не говорим за крепостта на 18-ти век). Спомни си дори думите в приказките - тънката й фигура, краката на нейната дърворезба и т.н. така че не утешавайте кравите, по-добре ги пишете как да отслабнете. но единственият изход е да се яде по-малко и да се играе спорт. няма специални диети. и мазнините обезобразява външния вид и вътрешните органи. затлъстяването причинява безплодие, разваля цвета и формата на лицето ... и да, аз съм изключително трудно да се намерят собствените си дрехи и обувки ... Аз имам много малък обувки размер - 35-та 9da, с увеличаване на 168 cm е красива), а както знаете! , тооолкова малък размер дрехи, и съхранява всички пришити крави .... е в търсене на дрехи, прекарвам месец ... за обувките и не искам да говоря. впечатлението е, че всички дами вече не са дами, а скиори, които забравили да свалят ски. може би бих написал този доста остър коментар, ако текстът на статията е по-малко отровен. вероятно авторът много завижда на тънките момичета и жени ... съжалявам за теб. Светлана 05/24/2016 Не е моя вината, че семейството ми е измъчвано от деца, но не и от вашите. Проблемът на изчерпване дойде с дрънчене и шибани, това е техен проблем, а не наш. Не веднъж в живота си никой от моите хора не каза, че трябва да отслабнете, но само обратното, какво съм хладен и колко добре, че нямам комплекси за тежест. Момичета, ако се чувствате комфортно в теглото си, сте здрави, не обръщайте внимание на дистрофиките, живейте в най-голяма степен: отидете в морето, отидете до басейна, отидете на танца и най-важното, че се обичате.
Share:
Comments