Защо са свещи, църковни свещи, свещи плаващи във водата?

В един сън можете да гледате различни истории, да участвате в различни приключения. Можете да бъдете тъжни в съня си или да се радвате.

Но защо свещите? Необходимо е да се разбере.

Защо се сблъскват свещи - основното тълкуване

Появата на свещ в съня се интерпретира по различен начин от преводачи на сънища по различни начини. Някои го тълкуват като знак за важни и положителни промени, а в други книги за сънища има изключително негативно тълкуване.

Важно е да обърнете внимание на такива детайли на съня:

• Където в сън се появиха свещи;

• Какъв цвят е свещта в съня;

• Независимо дали са църковни или обикновени;

• Кой друг участва в съня ви;

• Какви чувства и емоции придружават в съня си.

Ако свещите в една църковна мечта са добър знак. Така че вие ​​сте под защитата на по-висшите сили, но е важно да запомните всички детайли на съня. Ако в съня си откриете в дома си изгорена църковна свещ - някой е замислил злото против вас и вашите близки.

Ако откриете куп църковни свещи в къщата, важно е да запомните какъв цвят са те:

• Жълти восъчни свещи - за нови постижения, за изпълнението на замислените;

• Бели восъчни свещи - за да почистите от минали грехове;

• Червената свещ восък - ще бъдете влюбени;

• Зелен свещ - Вашата финансова ситуация ще се подобри;

• Черен свещ восък - е време да изчистите съвестта си;

• Свещи от синьо восък - време е да установите контакти;

• Purple восък свещи - сте чакани от пътуване.

Ако сте мечтали за парафинови свещи в сън, такава мечта показва изкуствени желания и надежди. На изкуствените чувства и ненаситните намерения на партньора си. Един съновен преводач ви съветва да го разгледате по-отблизо, може би ще изгубите поглед от нещо важно в поведението му.

Ако вече имате нещо, което да се притеснявате в поведението му - вълнението ви не беше напразно. Един съновен преводач ви съветва да се доверите на вашата интуиция. Ако видите, че свещта в съня си е тютюнопушене при горенето, това е лош знак. В живота си се натрупват много негативни неща, страхове и разочарования, е време да се освободите от тези негативни явления.

Ако виждате себе си в сън, стоящ в църквата пред олтара - помнете емоциите и чувствата си, може би сте били преодолени със страх. Ако в църквата сте уплашени и неудобни - подобна мечта означава, че държите назад емоциите, искрените истински чувства. Това води до факта, че сте скрили обида в него. Не живееш пълен живот, скриваш емоциите си. Тълкувателят съветва да се покае за греховете си и да продължи да живее пълноценен живот.

Ако изпитвате неописуема радост и удоволствие да бъдете в църквата - подобна мечта означава, че живеете пълноценен живот и сте отворени за комуникация с хората. Вие сте искрен и доволен човек. Нямате нужда от похвали за самоуважение. Така мечтаният преводач третира подобна мечта.

Ако в съня си държите свещ в ръцете си и постоянно мъртъв - трябва да се грижите за вашето здраве. Нещо ще го подкопае. Може би нервната ви преяждане ще повлияе на вашето здраве. Ако в съня си виждате как свещът умря, но успеете да го запалите и всичко попадне на място - подобна мечта означава, че ще преодолеете болестта. Болестта ще ви бъде дадена, за да разберете всичко, което се случва в живота ви.

Ако в съня си свещът започне да танцува, рязко се опира от едната страна до другата - някой силно ви обсъжда. Вие сте оценени и действията ви не са одобрени. Ако мечтаете, че имате две свещи в ръцете си и пламъкът им е огънат един до друг - подобна мечта означава, че във взаимоотношенията ви с втората половина ще дойде период на радост и щастие. Ще се сближите помежду си, взаимно разбирателство и взаимна помощ ще преобладават между вас.

Ако пламъкът на свещите се отклонява един от друг, такава мечта означава, че вашите интереси ще изчезнат и ще ви бъде много трудно да намерите общ език с душата си. Ако в съня си виждате как една от свещите ще излезе - вашият партньор ще се откаже от връзката.

Причината за това ще бъде непрестанно възмущение и разочарование. Може би вашият партньор многократно ви е казал за вашите недостатъци. Но вие не го предадохте. Sonnik ви съветва да слушате партньора си точно сега. Не позволявайте разликата.

Ако видите в съня си непознато място, което е осветено от свещи - тази мечта ви обещава доста странни и трудни събития в живота си. Първоначално сте вдъхновени от нещо ново и необикновено, но скоро ще се почувствате обезкуражени и разочаровани.

Ако видите мечта, в която очаквате романтична вечеря на свещи - в действителност нямате достатъчно. Време е да си направите почивка. Време е да направите наистина романтична среща с душата си. И двамата мечтаете за това.

Каква е мечтата на свещ в книгата за сънища на Фройд?

Ако запалите свещи в сън - ще получите максимално удоволствие от секса с партньор. Но не само се уверете. Вие също трябва да работите върху себе си, така че вашият партньор е също толкова страхотно за вас в секса.

Ако мечтаете за вечеря на свещи - липсва откритост в отношенията, в отношенията няма достатъчно внедряване. В секса също сте закопчани и затворени. Един съновен преводач ви съветва да бъдете освободени и да си позволите повече, в противен случай ще съжалявате, че не сте се опитвали много в живота.

Ако пламъкът на свещта трепери - във взаимоотношенията ви, всичко не е толкова гладко, колкото бихте искали. Обезсърдяването и изясняването на отношенията отменя взаимното разбирателство. Вероятно вече нямате какво да правите, но ще останете в една връзка.

Сънят преводач съветва или да продължи да работи по отношения или да спре да ги прави. Време е да вземем решение. За да запалите свещ в църквата в сън - не трябва да разчитате на подкрепата на близки хора. Те ще бъдат заети с усилията си и няма да могат да ви помогнат при решаването на важни проблеми. Не бива да се отчайвате и да се разстроите поради отказа им. Просто този проблем трябва да решите сами.

Какво показва свещта в книгата "Езотерична мечта"?

В езотеричната книга за сънища се казва какво са мечтите на свещите. Такъв сън ви поднася тревожни и вълнуващи събития. Най-вероятно ще потърсите единствения и точен отговор на всичките си въпроси. Ще се опитате да разрешите ситуация, която не е решена дълго време сама по себе си.

Ако виждате светена свещ във вашия дом - вашата надежда за помощ ще бъде оправдана. Наистина получавате подкрепа. Но помощта няма да дойде от човека, на когото разчитате. Тя ще дойде напълно от друг източник.

• Свещ, плаващ във водата - до сълзи. Вие се абсорбирате в отчаяние и разочарование;

• Свещ, стоящ в църква - към болестта на близкия човек;

• Изчезнала свещ в църквата - до смъртта на любим човек;

• Не горяща свещ в църквата - към скръб и сълзи;

• Свещ с необичайна форма - с нереализирани мечти и възможности.

Ако виждате в съня си как някой осветява свещ - струва си да погледнете всички действия на този човек, може би те имат скрито значение. Ако човек в съня ви прави скрит ритуал - някой се опитва да се намеси в хода на живота ви. Може би отрицателно въздействие върху живота ви.

Ако научите човек в сън - опитайте се да намалите до минимум контакта с него в реалния живот. Това няма да ви донесе нищо добро. Ако в близко бъдеще след сън вашето здраве ще се разклати - има отрицателно въздействие върху вашата енергия.

Какви са свещите за други книги за сънища?

В книгата за сънища на жените се казва, че ако сънувате свещ, който гори, това е много добър знак. След такава мечта можете да възстановите комуникацията с тези приятели, които отдавна са загубили контакт.

Също така, след такава мечта ще можете да установите важни финансови контакти и връзки. Не пропускайте възможността да се запознаете с нови познати. Ако в съня си виждате няколко свещи, които горят много ярко и пламъкът е гладък и красив - ще имате мир и хармония във вашето семейство. Ако виждате снимки или дори лица в пламъка на свещта, струва си да обясните тези символи отделно.

В руската книга за мечтите появата на свещ в съня се тълкува като мистичен знак. Най-вероятно чакате приятни изненади и положителни промени в живота, ако свещта в съня ви изгаря ярко. Ако свещът пуши - в живота ви ще има известно негативно събитие. Ако свещта набъбва с черен восък - това е истинският символ на горчивите сълзи. И причината за тях ще бъде тежка. Но дори ако мечтата ви обещава отрицателно бъдеще - не се разочаровайте предварително. Всичко в ръката си, използвайки съветите на мечтите - можете да направите живота си много по-добър, като живота на близки хора.

Share:
Comments