Защо мъжете лъжат на жените си?

Искреността е най-важното нещо в една връзка. И, разбира се, всяка жена иска да има доверие. Някои дами обаче се държат по такъв начин, че дори не искат да кажат истината добре, дори и при пистолета. И дори не е, че хората имат нещо да крият, просто не искат жените им да знаят истината. След като сте разбрали 5 причини за лъжата на човек, можете да постигнете истината, без да поставяте иглата на човек под ноктите му, а просто без да правите нищо.

Така че, точка едно и най-често. Мъжете се страхуват от зомбита. Понякога мисля, че поне в кулинарните предпочитания, но ние, жените, са невероятно подобни на зомбита. Е, признайте, един от нас не харесва пресния мъжки мозък директно от черепа! Заслужава си момичето или жена му да разбере някаква информация, тя със специална извращения започва да колпатира главата си с нервите и въпросите си в опит да получи все повече и повече.

Може би един човек би искал да каже на любимия си как са се объркали със селяни с музици и те са се родили с пияна тълпа! Но със сигурност ще се заинтересувате от начина, по който са стигнали до болницата и други, добре, абсолютно незаинтересовани за него въпроси. Ето един човек, който отваря устата си само на почивка, а след това, ако бъде попитан.

Самите мъже знаят какво да правят. Ние обичаме да съветваме и инструктираме, можем да се опитаме да променим човека, без дори да започнем да се срещаме с него и в кое време да загубим! Това е само една силна половина от човечеството, което не иска да слуша куп философски размишления след историята, която пие вчера в бира, а ако втората половина разбере за някаква сделка или финансова измама, сключена по това време ... тогава зомбита се включва.

Често, във факта, че хората лъжат, са виновни за самия живот, съдбата, добре, и за бившия му. Може би преди вас за всяко пътуване до клуба и телефонно обаждане от чужда жена, вашите верни получиха първо разпит с страст, а след това и тъпанче. Това е изработено за този човек инстинкт на самосъхранение, той вече е на машината защитава себе си и живота си, той не иска да.

Друга възможност, защо човек може да лъже - той е перверзник и играе в "Предполагам или не". Може би той е екстремен и обича да върви по ножчето на нож. Ще спечели ли или ще загуби? Ще бъде ли победител или съдията ще го обяви за смъртна присъда?

"Прости ми, но Батман е аз", Човек може да лъже, за да се появи по-добре, като по този начин се възползва от малка лъжа. Сега не говоря за някаква сериозна измама, за да получа лични облаги. Той може да ви лъже в малки неща, защото е хубаво да усетите външния вид на любимата си жена и да разберете, че за теб е в този момент Супермен, който току-що е спасил осемнадесет гладни бебета и котенце от горящата къща и това е само защото днес и той останаха и не пушеха.
Share:
Comments