За поли и блузи в гол стил

Бежовото име много от нюансите - пясък, слама, сметана, карамел и др. И тези красиви тонове се наричат ​​nyudovye, т.е. "голи", почти невидими.

Облекло бежова палитра - истинска класика, която е особено важна през лятото. Светлината и светлината, свързани с пясъчен плаж и сафари, никога не излизат от стил.

През последните години бежовите тонове се превърнаха в популярна палитра, а през зимата. И всичко това, защото те са универсални, подходящи за всеки и лесно се комбинират с почти всички дрехи, обувки и аксесоари. Тази статия е за това, какво да носите поли и блузи в гол стил.

С какво да носиш бежова пола?

Комбинацията от тази пола с другите елементи на гардероба няма да бъде трудна. Основното нещо е да постигнете хармония между стиловете и текстурите на тъканите и не се притеснявайте за цвета: тя ще задоволи почти всичко.

Но ако изборът за вас все още не е лесна задача, използвайте една от следните опции за печелене. Ще ви бъдат предложени няколко комбинации.

  • Така че, първата комбинация е Nyudovaya

Полата е комбинирана със сходни цветни неща: обувки, дрехи и аксесоари от бежови, сметанови, пясъчни или сметанови тонове. Нещата в този комплект не е задължително да съвпадат в цвят: блузата може да бъде сметана, полата - бежова, а обувките - червеникави. Основното нещо - че всички те бяха леки и меки.

С какво да носите бежова пола, снимка В стил на голи, един ярък, вниманието грабване детайл е позволено. Тя може да бъде червен съединител или пурпурен шал, влючвайки и завършвайки тази комбинация по едно и също време.

Изображенията в тази комбинация са много леки и нежни. Тъй като наборът подчертава специално внимание на силуета и фигурата, важно е елементите, включени в него, да бъдат чисти, добре поддържани и идеални за качество.

  • Следната комбинация се нарича "неутрална"

Бежовият цвят е неутрален, което му дава отлична възможност да се съчетае перфектно с други неутрални цветове - черно, бяло и сиво. Бежова пола в комбинация с дрехи, обувки или аксесоари от тези цветове изглежда страхотно.

Пола с бял връх е опция, подходяща както за офис, така и за леки летни екипи.

Пола с черен връх е грандиозен комплект, подходящ за парти и всеки ден.

С какво да носите бежова пола, снимка За хладно време, бежната пола е перфектна, съчетана с черен къс блейзер.

Комплектът със сивия връх изглежда елегантен и елегантен, така че е подходящ за ходене и за работа. Сивият връх обаче задължително трябва да е лек и много лек. Сивият сребрист цвят ще ви помогне да създадете интелигентен младежки ансамбъл.

  • Друга чудесна комбинация се нарича "монохромен"

Бежовата, в същността си, нюанс на светло кафяв цвят, така че е идеално комбиниран с шоколад, мед, червен, мед и други нюанси.

Монохромна комбинация е свързана с есенния парк и падналите листа, така че този ансамбъл е по-подходящ за студения сезон.

Само по себе си тази комбинация не е лесна. Такива цветове, макар и много сходни, често изглеждат нехармонични, следователно при избора на елементи за монохромен комплект те трябва непременно да се прилагат и оценяват много критично. Ако имате съмнения, по-добре е да смените спорния елемент с по-подходящ вариант.

  • С какво да носите бежова пола, снимкаНай-интересното от всички предложени комбинации е комбинацията, наречена "Цветна"

Изненадващо, но бежово, един от малкото цветове, които съвпадат перфектно с най-интензивните цветове. Тя перфектно се хармонизира с всички нюанси на синьо, много нюанси на зелено, изглежда страхотно с червено.

Ако искате да носите тази пола с цветен връх, не се съмнявайте, че в повечето случаи всички комбинации изглеждат много хубави.

Изключението е бежовата пола на пода. Като правило те се носят с максимално спокойно каране. През лятото - с монофонични потници, през зимата - с прости, леки джъмпери. Тази пола е най-подходяща за светлината. Елегантна комбинация от дълга бежова пола с бяла риза.

Също така разберете какво да носите:

С какво да носите бежови ботуши, ботуши, ботуши, ботуши?

С какво да носите бежово яке, бежов парк, бежов изкоп?

С какво да носите бежово палто, яке, палто от овча кожа или козина?

Бежова блуза с какво да нося?

Бежовата блуза е любимо нещо за много дами и не е изненадващо, защото тя е способна неотклонно да подчертава женствеността и сексуалността на своята господарка. Въпреки това трябва да се има предвид, че такъв резултат може да бъде постигнат само ако е правилно комбиниран. Тази блуза е чудесна възможност за офис, вечерно ходене и ежедневно облекло, но за своята гъвкавост има редица нюанси, за които трябва да знаете.

След като сте спрели избора на гардероб върху тази тема, трябва да запомните, че бежовият цвят има характеристиките.

На първо място: дрехите от този цвят имат ефект на "втора кожа", за да не изглеждат другите неекспресивни и незабележими, не трябва да носите неща със същия сянка. Панталоните или полата трябва непременно да се различават леко. Същото важи и за аксесоарите.

С какво да носите бежова блуза, снимка На второ място: бежовият цвят е бледо. Ето защо, носейки цвят на блуза, трябва да направите по-светъл грим. Фокусирайте се върху скулите и очите.

Какво да носите с бежовата блуза?

Както бе споменато по-горе, бежовата блуза е универсална. Необходимо е само да изберете правилния комплект за него.

Така че комбинацията от тази блуза с черни класически панталони или пола - молив изглежда много впечатляваща.

Отлична комбинация с бежови блузи от синьо - от тюркоазено до нощното небе. Това може да бъде дълга пола в пода или традиционни дънки.

Не по-малко важно е комбинацията от бежово с различни нюанси на шоколада, червено и зелено. Можете спокойно да носите панталони или пола на посочените нюанси. Основното нещо, помнете, че обувките в който и да е от тези комплекти трябва да съвпадат цвят с блуза.

Не забравяйте за аксесоарите или по-скоро за техния контраст. Те могат да бъдат огромни колиета или обеци, гривни или пръстени, шалове или шалове, най-важното е, че те са наситени цветове. Между другото, тя перфектно се хармонизира с блузи от бежов цвят "хищнически" оцветяване, дава изображение някаква загадка. Като цяло покажете въображение, експеримент и успех!

C, отколкото да носите бежова пола и блуза? Снимки на успешни комбинации

Share:
Comments