Одри тауту - биография, кариера, личен живот, интересни

Френска актриса, невероятно сладка и изискана Одри Тоту Роден в провинциалния град Франция - Beaumont 9 август 1976 г. Баща й работи като зъболекар и майка му преподава в училище. От ранна възраст Одри вече се е доказала като изключителен човек, който се интересува от всичко.

Одри Тауту е възпитана с брат и сестри в атмосфера на добро и приятелство, родителите й не четат бележки и винаги се опитват да бъдат истински приятели на децата си. Одри Тауту имаше много хобита, на 13 години реши да стане приматолог, тъй като не харесваше душове при маймуни и прекарваше много време в зоологическата градина. След това сериозно се интересува от музиката и завършва музикално училище по пиано. След като учи, Одри Тотю си тръгна да се превръща в приматолог и влезе в Сарбон, където започва да изучава световната литература. Също така Тот беше приет за театрални курсове на Cours Florent и тази нова фантазия наистина спечели сърцето на Одри Тауту.

Одри Тауту - началото на една звездна кариера

Одри се влюби в сцената и сега всичките й мечти бяха само за актьорска кариера. Въпреки факта, че Тот е убеден, че не е много подходящ за актьорската професия, но той реши да се тества и да започне да се участва активно в отливката и прослушване. За голяма изненада на Одри Тоту е бързо избрана да участва в няколко телевизионни сериала в поддържащите роли. И един ден тя забелязала директорът Тони Маршал и веднага я видял талант и оригиналност, и я кани да му живопис "красота" Венера "," който през 1999 г. и проведе пълнометражен дебют на Одри Тоту. Тя играе чудесно наивно момиче с изненадано постоянно, за които той е удостоен с наградата "Сезар" в номинацията "Най-младата надежда на френското кино." И от този момент започва актьорската кариера на Одри Тауту. Млад, талантлив французойка се наблюдава и приета, в следствие на това през 2000 г. на екраните от само четири картини с участието на Тот. И всички тези филми: "Да се ​​оженим", The Libertines "," Да разлаем крила на пеперуда "и" мошеници "са били добре приети от публиката й изящни и добър външен вид, голям комичен талант и способността да се трансформират безотказно в много по-различен образ на омагьосаните двете критици. и зрители. Одри Тоту станал известен като нов млад символ на Франция. актрисата се превърна в разпознаваемо, е много популярен, е намерил своите фенове, и това привлече вниманието на много производители, включително и добре известен режисьор Жан-Пиер Жане, който е търсил за един необичаен героиня за новия си ки по проекта.

Audrey Tautou - набира популярност

Одри Тоту е толкова талантлив и има фантастична умението да очарова, че първата си сериозна работа в киното, след като е направил от френската актриса амбициозен глобален звезда. Брилянтно играе ролята на остроумен, романтична и инфантилен Амели Пулен във филма на Жан-Пиер Жане "Амели" веднага издигнат Одри Тоту в ранг на най-ярките звезди на киното. Картината "Amelie", издадена през 2001 г., е само триумфално отдаване под наем. Одри Тоту се превърна в знаменитост за една нощ, и спечели награда от марката на Chopard бижута компания, както откриване през 2001 г., както и перфектно изпълнение като "момичето с Монмартър" Тоту е номиниран за наградите на Европейската филмова и награда "Златен глобус" за най-добър европейски актрисата.

Одри Тауту веднага започна да получава много предложения както от европейски, така и от холивудски производители. Но Одри, като истинска французойка, е доста снизходителна към американското кино.

Не по-малко силен успех донесе Одри Тауту и ​​нейната работа в популярния популярен филм "Де Винчи кодекс", който бе пуснат през 2006 г. Тота, както винаги, блестящо изпълняваше главната женска роля в тази картина.

Одри Тауту - най-важните роли

Заради най-очарователната звезда на френското кино Одри Тауту има повече от 30 роли, сред които има и няколко произведения, които позволиха да станат актриса на световната кинозвезда - това са роли в такива филми

(1999) - "The Libertines" (2000) - "Крилата на крилата на молетата" (2000) - "Amelie" (2001) - "Loves - (2005) - "Космическия кодекс" (2006) - "Фаталната красота" (2006) - "Коко де Шанел" (2009) - "Нежност" (2011) - "Китайският пъзел" (2012 г.)

Одри Тауту - личен живот

Френската актриса има оживен характер, невероятна благодат, усещане за стил и очарование Одри Тауту, въпреки скромността и объркването й преди славата, е доста амбициозна в любовта.

В света на филмовите звезди тото е известно като невероятна скромност. Тя никога не даваше повод дори за малки клюки, не забеляза никакви интриги и тайни романи. Много хора я наричат ​​"свещен изкусител". И цялата Франция влюбена в невероятно притеснения въпрос: кой ще спечели сърцето на най-изисканата французойка. И целият свят се превърна в сензация, че сърцето на Одри Тоту спечели нито принц, нито господар, нито красив актьор, както и един от най-популярните изпълнители и уникални личности от Франция - Матийо Chedid. Днес любителите навсякъде се появяват заедно и не крият щастието си.

Одри Тауту - интересни факти

  • Според популярността си във Франция, актрисата Одри Тауту била победена от легендарната Катрин Денеуве.
  • Одри Тауту е много скромна по своята същност, така че тя не обича да бъде разпознавана на улицата.
  • Тота е велик любовник на съня и в резултат тя постоянно закъснява за стрелба. За разлика от много звезди, които в допълнение към името си в таблоидите не прочетат нищо повече, Одри Тауту просто обожава четенето и как в детството си с любов към маймуните.
  • По природа Одри Тот е велик авантюрист и обича спонтанното пътуване.
  • С луксозния си външен вид, снизходителен и елегантен, Одри не обича спортът да ужас и никога не се съгласява да отиде във фитнес центровете.

Одри Тауту - днешния ден

Днес най-популярната и жива актриса на френското кино и световната звезда Одри Тауту е доста активна в актьорската си кариера и участва в няколко филмови проекта като "Китайски пъзел" и "Пясъчни дни". Също така, актрисата очаква публиката да се види от нейната работа в новия филм "Нежност", който се издава тази година и който самата актриса представлява в Русия. Този филм съчетава перфектно хумора и въображението. Тота се надява, че тази работа няма да бъде по-малко успешна от "Амели".

Одри Тауту - "Момичето от Монмартър" е въплъщение на съвременната женственост, елегантност и стил. Одри Тауту заема своето място сред звездния елит, тъй като талантът, очарованието, младостта и усъвършенстването му придават блясък, дишане на живота и, разбира се, добър хумор към филмите.

Коментари

Татяна с. 09/08/2016 Искам да насоча вниманието на автора към грамотността или по-скоро към неграмотността на писането. Повторете правилата за писане на "дължими" и "в разследването". Това са две големи различия и в този текст използването на "в последствие" пръст е неподходящо и смешно. Кой тук не е изпитан? Пишете компетентно, или по-добре "мълчи". Това е глупаво да четат неграмотни статии. Това боли толкова много. Brrrrr.
Share:
Comments