За какво ми харесва целувката?

Каква е мечтата - книгата за сънища на Милър

Ако мечтаете целувка с любимия си в пълната тъмнина, това означава заплаха от опасност и разврат в светлината - вашата непоклатима благородство към по-слабия пол.

В сън целуваш с непознат - да извършиш неморални действия. Целуването на противника с любовника ви може да означава, че съществува риск от загуба на уважение.

Целувайте в съня си на брат или сестра - на добро приятелство и удоволствия. Целувайте майка - ще бъдете почитани, ценени и обичани от приятели, успеете да започнете бизнеса.

Каква е мечтата - книгата за сънища на Ванга

Целуването на деца може да служи като знак на удовлетворение, донесе работа и помирение в семейството. Целувка със съпруга или съпруг - семейният живот ще бъде изпълнена с хармония и съгласие. Ако в съня си целуна врага, след това се примири с приятел.

Момичето мечтае, че тя невинно е била видяна от непознати, когато тя целуваше фен - въображаеми приятели във връзка с нея ще извършат смели дела.

Защо мечтата сънува - според сбирката на Фройд

Жената мечтаела да целува някого - на познат с привлекателен мъж, който по-късно се оказва банален гигало.

Човек мечтае, че целува някого - трябва да бъдеш малко по-нежна с любовника си, тъй като не обръща особено внимание.

Наблюдавахме, както другите целуват - ще бъдете вмъкнати в неприятна история.

Каква е мечтата на целувката - в книгата за сънища на Нострадамус

Целуни с някой, който не трябва - с лицемерието на любовник или фалшив приятел. Видяхме в сън, тъй като някой друг целунал избрания от вас - ще има съперник. Един близък човек се целува с друг - всъщност той е труден и безсърдечен. Много пъти нежно и страстно целуваха любимите си - този сън прогнозира непроменената си преданост.

Каква е мечтата на целувката - книгата на мечтите на Лоп

Целувките в съня могат да говорят за обикновената реализация на сексуалното желание на човек. Ако си мечтал, че сте гледали как се целуват другите - в живота си поемате твърде активна роля или знаете твърде много за тези герои.

Защо се целува - в съня на Цветков

Такъв сън прогнозира предателство, раздяла. Човекът, който ви целува в сън, ще ви донесе неприятности. Целувка от специален човек от същия пол - за бъдеща враждебност.

Какво мечтае за целувката - мечтата на Хассе

Имаш целувка - раздяла се с любимия си; самите те целунаха - взаимна любов; те изпратиха въздушна целувка - знак за влиянието и подчинението на някой друг.

Каква мечта е - в мечтата на Менеджети

Ако си мечтала, че целуваш дете, то тогава комуникацията с добри познати и близки ще ти донесе радост; ако детето е болно или плаче, радостта ще бъде нещо засенчено. Целуни мъжа от противоположния пол - карат се за дреболии с втората му половина или любовник. Колко целувки имаше, толкова дълго ще има кавга.

Целуни с чуждестранно същество - в реалния живот вие сте преследвани от някаква същност. Ако в съня си не е особено привлекателен, то има благотворен ефект върху живота ви; ако съществото беше красиво, това ще има само отрицателни последици.

Каква мечта е - според мечтата на Лонго

Целуна е целувка - буквално всичко е в късмет. Ти целуваше краката на някого - ще трябва да понесеш негодувание и унижение. Чувство за целувка на някого - изчакайте неочакваното радостно събитие. Целуна с приятел - той беше в опасност. Целуни с животни - мир и радост.

Share:
Comments