За какво мечтае вещица: заклинания, предположения, готвачи,

Спадайки в сън, човек очаква да си почине и да придобие сила. Но понякога мечтите носят само тревога и апатия.

Защо една вещица мечтае? Необходимо е да се разбере.

Защо мечтата на вещицата - основното тълкуване

Вещиците винаги се страхуваха и избягваха. Те бяха считани за пазители на тайно знание, а хората около тях ги смятаха за доста странни. Вещиците обикновено се разделят на тези, които вършат добро и на тези, които служат на злите сили.

Изглеждането на вещица в съня е много тревожно и обезпокояващо. Мнозина започват да се паникьосват и търсят това скрито значение. Всъщност подобна мечта може да бъде само предупреждение за предстояща радост или скръб. За да определите надеждно какво е пред вас - трябва да обясните цялата мечта.

Важно е да обърнете внимание на такива детайли на съня:

• Сънувахте ли добра вещица или зло;

• Какво носеше;

• Къде срещнахте вещицата?

• Това, което тя ти каза;

• Кой друг е бил в сън;

• Какви емоции съпътстваха съня ви.

Ако сте мечтали за добра вещица, която се е опитала да ви помогне - книгата на сънищата интерпретира такава мечта като предсказание за положителни промени в живота ви. Можете да получите неочаквана помощ или неочаквани приятни новини, които ще ви помогнат да решите много проблеми, включително финансови.

Ако сте имали преди това здравословни проблеми, тогава такъв мечта ви предразполага бързо възстановяване. Вие напразно опитвате и губите сърце, остава само малко чакане и ще получите желания резултат.

Ако мечтаете, че любимата ви се превърна в добра вещица - връзката ви ще дойде благоприятно време, което ще продължи дълго. Това не е просто съвпадение. Отдавна работехте в отношенията си и най-накрая получихте възможност да се насладите напълно на тях. Ако в ролята на добра вещица ще мечтаете за бившия си любовник - скоро ще можете да я срещнете в действителност и да се опитате да възстановите бившата си страст.

Ако мечтаете любимата си жена в ролята на зла вещица - очаквайте охлаждането на чувствата и взаимоотношенията. Вие чакате период за изясняване на връзката. Но не винаги това е отрицателно. След това връзката ви може да достигне ново ниво. Ако в крайна сметка не можете да намерите общ език с партньора си - връзката може да се счупи.

Ако във Вашата мечта вещица прелъсти над вас - трябва да се страхувате от интригите на враговете, те могат да бъдат много по-умни и по-умни от вас. Ако смятате, че някой винаги ви гледа в действителност - това наистина е така. Тълкувател на сънища предупреждава, че сънуващата вещица в съня си е символ на намесата на друг човек в живота ви.

Важно е да погледнете онези мечти, в които вещицата се познава на карти или с помощта на кристална топка. Нейните прогнози могат да се сбъднат в действителност. Такава мечта всъщност може да предвещава бъдещето. Важно е да си спомните какво точно ви очарова. Ако вещицата се чудеше с помощта на кристална топка - важно е да си спомните какви картини сте видели в него, може би това са лицата на хора, които познавате. Ако наистина сте видели познати лица - подобна мечта може да ви предложи бърза комуникация с тези хора.

Ако сте в сън, сте в къща от вещици - можете също да отидете на непознато и необичайно място. Dreambook ви съветва да помните точно как сте се чувствали в къщата на вещиците. Ако всичко изглеждаше приятно за вас и не предизвика страх - в действителност няма какво да се страхувате. Ако се почувствате неудобно и сте се опитали да се махнете напразно от него, този сън ви представя празни опити да очистите репутацията си.

Ако вещицата е в съня ви в къщата - изчакайте неканени гости, които могат да дойдат при вас далеч от добри намерения. Ако тя дойде да работи за вас - очаквайте проблеми в професионалната сфера. Ако вещицата написа нещо на език, който не разбирате, подобна мечта означава проблеми с документите.

Ако тя прошепна магии - някой ще ви разкаже странни неща в реалния живот. Не вярвайте във всичко, което чувате, вярвайте само в това, което виждате със собствените си очи - това е, което сънната книга съветва. Ако вещицата в съня ви приготви отвара и се опита да ви даде напитка, подобна мечта ви предупреждава за шумни партита и напитки. Можете да си позволите да пиете малко повече от нормалното, но трябва да си спомните кой е седнал на масата и да контролирате действията си, иначе репутацията ви може да пострада.

Ако майка ти или свекърва ти е в съня ти, такъв сън води до конфликт с тях. В същото време ще бъдете абсолютно прав, но не можете да докажете правилността си. Ако мечтаете, че вещицата ви е почукала на прозореца или на вратата в средата на нощта - подобна мечта означава, че губите загубата. Това ще бъде един от най-трудните периоди в живота ви, за които сте били предупредени.

Какво сънува вещицата в Езотерична книга за сънища?

В езотеричната книга за мечтите се казва, че вещиците сънуват предимно проблеми и проблеми. Мечта, в която вещица предизвиква - може да даде отрицателно въздействие върху вас от страна на близък човек. Може да не е за магия, но дори и малък конфликт ще се отрази значително на хода на вашите дела.

Ако една вещица в съня си удари черна котка - определена жена в живота ви силно завижда. Ако тя се опита да ви предупреди в съня - да я слушате на всяка дума, тя може да скрие истинската истина.

Ако едно младо момиче мечтае, как се превърна в вещица - скоро ще загуби любовта и ще бъде разбита. Ако такава мечта се мечтае от бременна жена - тя трябва да се грижи за себе си и да се грижи за здравето си. Ако една млада жена вижда в сън, като вещица целува любовника си - подобна мечта може да предвещава появата на съперник, който е много по-хитър от самата жена.

Ако вещицата се опита да ви лекува с нещо, ще бъдете измамени и предадени на работа. Някой от колегите ви се опитва да седне и да поеме работата ви. За да предотвратите това, трябва да сте умни и да работите върху износване. В този случай вашите шефове ще оценят усилията и ще ви насърчат. Ако в съня има няколко вещици и те ви ужасяват много, подобна мечта означава, че скоро група от известни хора ще се обърне срещу вас. Това може да бъде както финансови, така и любовни въпроси.

Това, за което мечтае вещицата в мечтата на Фройд

В мечтата на Фройд се казва, че ако човек мечтае за красива и добре поддържана вещица, такъв сън говори за неоткритата му сексуалност. Той иска за себе си партньор много по-силен от него енергично. Той се нуждае от жена, която е страстна и мъдра.

Ако човек сънува сън, в който целува вещица и тя изчезва - връзката му също ще се разпадне. Няма да има време да погледне назад, както го обича неговият любим. Ако човек мечтае, че е пил отвътре от вещица, той ще бъде опиянен от любов към друг човек, който в крайна сметка ще го измами.

Ако младо момиче вижда мечта, в която се събраха вещиците в събота - тя няма решителност да изгради връзка с мъж. Страхува се от нейната личност и сексуалност. Тя не приема тялото си. Такава ситуация и такова отношение към себе си може да доведе до апатия и униние. За да предотвратите това да се случи - книгата за съновидения съветва да не завиждате на други момичета, а да се научите от тях да бъдат женствени и сексуални.

Ако сънувате, че вашият човек се е обърнал към вещицата за помощ, подобна мечта казва, че е недоволен от вашите взаимоотношения и ще търси възможности за тяхното подобряване. Той споделя опита си с другите, вместо да ги споделя с вас. Това е вина на двамата партньори, тъй като вие сами отдавна отблъснахте любовника си, дадохте му основание да се съмнявате в бъдещето на отношенията.

За какво сънува вещица в други книги за сънища?

В Еротичната книга за сънища се казва, за какво мечтае вещицата - този сън ви предупреждава за неприятни действия и връзки. Опитайте се да не вярвате на никого в близко бъдеще и да не влизате в важни сделки за вас.

В книгата на мечтите на Милър се казва, че ако мечтаете за вещица - такъв сън ви предава нови приключения и незабравими моменти от живота. Не прекалявайте много, защото можете да забравите за обещаните и да замените хората, които разчитат на вас. В областта на вътрешните работи, вие също очаквате проблеми и дребни проблеми. Но не се обезсърчавайте и разочаровайте в живота. Сънищата предупреждават за евентуално развитие на събития, но човек може да промени курса си. Ето защо е важно да работите върху себе си и винаги да се стремите към най-доброто.

Share:
Comments