За перфектна фигура имате нужда от 12 упражнения за 7 минути

Американските експерти смятат, че отнема само седем минути на ден да практикуват фитнес, за да придобият отлична физическа форма. Изследователите научно доказаха този факт и назоваха 12 основни упражнения, които позволиха да се запази идеалната форма. Поради краткотрайността и интензивността на упражненията, осезаемите резултати се забелязват във възможно най-кратко време, което е основната гаранция за успеха. Според експерти, извършването на някоя от 12-те упражнения ще отнеме не повече от 30-60 секунди. Така че, на първо и второ място в списъка на упражнения е "стъпка в изпражненията" - интензивен издига на един стол, и слизането от него - което е положителен ефект върху цялото тяло. Подобен ефект има джогинг в място с повдигнати колене, доставени от експерти в трета mesto.Na четвърта позиция са клекнали по стените, а ако по-подробно - меко плъзгане назад към стената в "седи" позицията на "стои", което помага да запазите формата на дъното части от тялото. В тази насока е и много полезно клякам, е на пето място в отлична форма mesto.Podderzhivat горната част на тялото помощ прости лицеви опори и да се насочат. Специалистите им дадоха шестото и седмото място. Трицепс укрепва преместването от стола в прегръдките му в позиция "обратно към него", която е на осмата линия. Деветата позиция е заета от упражнения за укрепване на мускулите на пресата (завъртане, легнало на гърба или повдигане на краката). Десетата е упражнение, наречено бар. Това упражнение се състои в статично задържане на тялото ви успоредно на пода, лежащ върху предмишницата (виж изображението).

На единадесетата линия стоят на един стол в ритъма на аеробика и попълват списъка с упражнения странична лента (придържайки тялото странично успоредно на пода от една страна).

Експертите казват, че две седмици от това обучение за седем минути всеки ден може да замени 6-7 седмици интензивно обучение за издръжливост.

Коментари

Negara 05/23/2016 Много е трудно да се правите физически упражнения всеки ден, трябва да бъде начин на живот ... Аз лично ми е трудно да се поддържам под формата, дори не ми помага, че си купих годишен абонамент във фитнес. О, момичетата винаги ядат по-лесно, отколкото след като се отървехте)))) LyubovSS 05/05/2016 Всичко е просто и разбираемо. И упражненията, известни на всеки от детството. Но ето как да си направите тези упражнения редовно, не за няколко дни, но ПОСТОЯННО ... Винаги се "предавам" през третата седмица. Но, след като прочете статията, отново "пожар". Ще се опитам да постигна ефекта от лятото с такава физическа програма.
Share:
Comments