Вратовете могат да се носят не само от господа. c, отколкото

Модни женски връзки. C, отколкото да носите женска вратовръзка? Как да вратовръзка жената вярно правилно?

Съдържание:

 • Как да вратовръзка женски връзка: стъпка по стъпка инструкция
 • Форми и видове женски връзки
 • Как да шият женска вратовръзка със собствените си ръце?

Когато през 19-ти век жените постепенно стават пристрастени към мъжката мода, връзките се преместват постепенно в женския гардероб. И свободата на морала, която царува през 20-ти век, накрая въведе в женската мода напълно завършен мъжки образ, с вратовръзка и шапка и всичко, което се предполага.

Инструкция стъпка по стъпка за обвързването на женската вратовръзка

Теоретично, можете просто да вземете правилната връзка за вашия съпруг, баща или любим мъж в цвят. Но за елегантни дамски екипи, най-добре е да използвате истинска женска вратовръзка. Можете да го купите готово, спирайки на модели от мека форма, изработени от естествена коприна или имитиращи материали.

Но можете да отидете в друга посока, като използвате вместо вратовръзка тънък шал от шифон, коприна или сатен, но го свързвате по типичен мъжки начин. Това изобщо не е трудно, като се използва най-простата схема за свързване на вратовръзка с възел Кент:

 • Вратовръзката е обвита около врата с грешната страна нагоре.
 • Краищата му са кръстосани така, че тесният (долният) край да е отгоре.
 • Широкият край се хвърля от тънка към дясна.
 • Прекарайте широкия край под формирания контур на гърлото и го извадете нагоре.
 • Прекарайте широкия край в възела на тънкия край.
 • Внимателно затегнете възела.
 • Спуснете яката, която затваря страните на вратовръзката на шията.

как да вратовръзка женски вратовръзка, възел възел

Тази вратовръзка е скромен малък възел, който е много подходящ за жени, особено в комбинация с деликатна блуза и пола.

Мъжката вратовръзка се превръща в женска вратовръзка по прост начин - 5 см широка вратовръзка е обвързана, както обикновено, но дължината й е намалена наполовина. По този начин получаваме съкратена вратовръзка с голям възел. Тънкият край може да бъде отрязан, може да бъде скрит под блуза, така че да не изглежда.

Една жена с вратовръзка е стилна и модерна, чувствена, отколкото с лъкове или шалчета за врата, тя изглежда твърда и в същото време е оригинална. Има няколко различни стила в модата за връзките на жените.

Видове връзки в зависимост от стила на облеклото

 1. Стилът на dandy - началото беше положено от Джордж Санд, а след това въплъщава Марлене Дитрих. Това е костюм и смокин и бизнес костюм, това е само мъжки стил, жената в костюма, която ще бъде облечена с вкус, изглежда много екстравагантна. Вратовръзката тук е централен аксесоар, тук се избират сложни възли, допуснати са фини материали, не се използват малки геометрични шарки. Изглежда страхотно, двоен възел, кръстосан възел. Windsor тук няма да изглежда, но можете да добавите скоба и щифт.
 2. Държавният стил е стил на страната. В американската версия се използва бодлива дантела, фиксирана със специална чиния, която е декорирана и украсена по всички възможни начини. Може да са изобразени сърца и котенца и може да се задържи на рог чудовище. Има тиролска версия на стила на страната, дантела, която подрежда под елегантната яка на блуза.
 3. Милитаристкият стил е разделен на екипировка и дрехи. Ако говорим за варианта на персонала, то тук се споменава само стриктна униформа, която прилича на военна. Тази вратовръзка се вписва перфектно, за разлика от "полето" облекло, където тонът се определя от камуфлаж и специален стил на рязане. Но една строга пола и риза или блуза съвпада перфектно с кратка вратовръзка. Обикновено възелът е обвързан лесно.
 4. Сексият стил култивира женствеността и сексуалността. Вратовръзката тук е умишлено малко понижена и се плъзга настрани, блузата се разкопчава, възможно е да се сложи вратовръзка на голото тяло и да се комбинира с жилетка. Цветът на вратовръзката трябва да бъде ярък, провокативен, сензационен. И възлите се използват по същия начин, както в стил dandy.
 5. Бизнес стил или стил на юпитата е стилът на бизнес жени, които следват модата, които са адекватни във всяка обстановка, стилът на жена, която се облича с вкус. Тук, вратовръзка ще изглежда твърде ярка, така че обикновено се използва имитация на вратовръзка - шалове трябва да бъдат сгънати и вързани с вратовръзка възел, цветове - монофоничен, геометрични, в един фин модел.

Ако една жена иска да изглежда стилно и стилно, вратовръзка - това е, което ви трябва. Тук можете да се изразявате изцяло. Тесните връзки от различни дължини са перфектно съчетани с брошка. Но вратовръзката, носена от жените, е украшение, така че за разлика от мъжете, една жена може да си постави собствени правила за носене на този аксесоар.

с какво да носи женска вратовръзка, снимка

Как мога бързо да шият женска вратовръзка със собствените си ръце?

Ако наистина искате да имате вратовръзка с определена, можете бързо да го направите със собствените си ръце. Ако къщата има стара вратовръзка, която е загубила атрактивния си външен вид, тя може да се превърне в отличен модел за нов продукт. Тя трябва внимателно да се отлепи от шевовете и внимателно да се разцепи, за да се получи готов модел.

как да шият вратовръзка, снимка

За тази работа ще са необходими следните материали и инструменти:

 • Нарежете тъкан с желания цвят и текстура.
 • Лепило (термофиксиращо) руло.
 • Нишки с подходящ цвят.
 • Ножици за рязане.
 • Шивачка щифтове.
 • Шевната машина.

Етапи на работа:

Пригответе шаблона, за да поставите върху грешната страна на избраната тъкан по протежение на наклонена нишка. Само в този случай вратовръзката може лесно да се завива, в противен случай ще се залепи и няма да държи възела.

 1. Изрежете празното място от основната тъкан и от нетъканото, без "триъгълника" в широката част на вратовръзката.
 2. Залепете руното до грешната страна на продукта, за да му придадете форма. Колкото по-тънък е материалът на бъдещото вратовръзка, толкова по-деликатно трябва да е руното.
 3. Изправете "триъгълника" по линията на сгъване с облицовъчната част. За желязо.
 4. Развийте частта и го натиснете отново върху получения шев.
 5. По същия начин се справете с тесния край на вратовръзката.
 6. Сгънете продукта навътре и шевовете дългата страна. Да го желязо.

Готовата вратовръзка внимателно се завърта и желязо, така че шевът по дължината е ясно в средата на грешната страна. За надеждно фиксиране можете да добавите малко оцет към водата, да навлажнете разтвора в чиста марля, да изтласкате и да го преместите чрез вратовръзка от двете страни. Ще бъде идеално, за да поддържате форма.

По този прост начин можете да направите много връзки за вашия гардероб, ако ви харесва този сладък аксесоар. Като материал за неговото създаване можете да използвате различни материи - фина коприна, сатен, памук, сатен, еластична вълна, туид, хлабав букле и много други.

Ако имате много кърпички, можете също да намерите интересна, стилна и уникална връзка. След като показа малко творчество, въображение и умения, готовият продукт може да бъде украсен с монограм, бродерия, апликации, мъниста, пайети и пайети. И талантливи вратовръзки needlewomen може да тъкат, вратовръзка или да го направи в стила на домашни любимци.

Share:
Comments